Şimdi Ara

Bu psu başka kasaya olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba şu an bende bu ürün mevcut.

Kasayı değiştiricem ama sadece boş kasa alacağım için bana psu da lazım yukarıdaki ürünün içinde linkteki psu vardır sizce yeni alacağım kasaya bu uyar mı yani olur mu? Bir de bu psu iyi mi sizce kalite olarak yeni almaya gerek var mı?
    www.hepsiburada.com
    Aerocool VX Serisi 500W 38A@12V Aktif PFC Güç Kaynağı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/aerocool-vx-serisi-500w-38a-12v-aktif-pfc-guc-kaynagi-ae-vx500-pm-bd304665

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Tavsan -- 15 Temmuz 2018; 9:33:7 >

• Uyar hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DelirteJackson

Uyar hocam
    Hocam yeni psu almama gerek yok di mi? Psu iyi yani kaliteli di mi? Şubat 2017 de almıştım zaten, yeni daha. Sadece kasa alacağım o kadar.
  • Psu yeni kabloları uzun yani yeni kasalara olur. Fakat eski psu lar yeni kasalara olmaz çünkü kabloları kısa gelir takması zor olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel tasarım bir kasa olmadıkça ATX formundaki tüm kasalara uyar. (Daha küçük boylu SFX PSU'lar, standart ATX kasalara uymaz ama SFX PSU fazla yok piyasada)

Kaliteli mi? sorusuna; "eh fena değil" diyebilirim Son model yüksek güçlü bir sisteminiz yoksa kullanılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehhalil

Özel tasarım bir kasa olmadıkça ATX formundaki tüm kasalara uyar. (Daha küçük boylu SFX PSU'lar, standart ATX kasalara uymaz ama SFX PSU fazla yok piyasada)

Kaliteli mi? sorusuna; "eh fena değil" diyebilirim Son model yüksek güçlü bir sisteminiz yoksa kullanılabilir.
    i3 7100, 16 gb ram, gtx1050ti ekran kartı sistemim :D
  • Elinizdeki PSU, güç olarak sisteminize rahatlıkla yeter. Kalite olarak da değim gibi; "eh işte..." ancak bu seviyedeki bir sisteme daha kaliteli bir PSU önermeye de değmez diye düşünüyorum. Bu PSU'yu kullanmaya devam edin bence...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sisteme bu psu yeter mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Elinizdeki PSU, güç olarak sisteminize rahatlıkla yeter. Kalite olarak da değim gibi; "eh işte..." ancak bu seviyedeki bir sisteme daha kaliteli bir PSU önermeye de değmez diye düşünüyorum. Bu PSU'yu kullanmaya devam edin bence...
    Yok hocam devam edicem zaten araştırdım ben iyi bir psu gayet, akım koruma vs enerji tasarrufu iyi bir ürün yani. Kullanıcam uzun süre.
  • Enerji tasarruflu (%80 verimli) iddiasıyla satılıyor ama ne derece doğru bilemiyorum. Verimliliğini kim ölçmüş? Gerçekten %80 verimli ise, neden 80plus.org sitesinden sertifika alamamış?
  • quote:

Enerji tasarruflu (%80 verimli) iddiasıyla satılıyor ama ne derece doğru bilemiyorum. Verimliliğini kim ölçmüş? Gerçekten %80 verimli ise, neden 80plus.org sitesinden sertifika alamamış?
    O kadarını bilemem tabii de orta seviye bir psu diyelim o zaman :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.