Bildirim
Bu psu 4870 çalıştırır mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ÇAlıştırmaz bence yani zor tek ayağın çukurda olur hep.Diğer sistem bileşenlerinide yazsan daha iyi olur. -
ikinci el bölümünde bir arkadaş satıyor alıp psu değiştirebilirim
1)MONİTÖR BENQG2220HD 3-4 AYLIK ÖLÜ PİKSELSİZ
2)İŞLEMCİ AMD X3 425@PHENOM 2 X4 925 SIFIR FATURALI
3)ANAKART MSİ 785GM-E51 SIFIR FATURALI
4)RAM 2X2 GB DDR3 1333MHZ SAMSUNG ECC.1.65 V
5)HDSK 1TB W.DİGİTAL GREEN 15GÜNLÜK FATURALI
6)22X SAMSUNG SATA DVD RWT SIFIR
7)FEAL HURRİCANE (25CM YAN KASA FANLI) 350W GERÇEK (12CM POWER SUPLY) POWERMAN -
çalıştırır da tehlikeli olur biraz
500 watt alsan iyi olur en az bir de kaliteli olsun -
ozaman forumdan bir arkadaşın önerdiği bu psuyu taksam ?http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=12047 -
quote:
Orijinalden alıntı: Asil
ozaman forumdan bir arkadaşın önerdiği bu psuyu taksam ?http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=12047
Oldukca iyi psu,bu yeterli gelir. -
sağolun yardım için -
ben size bununla çalıştırdım diyorum siz bana demekki itimatınız yokki burada bu topiği açıyorsun siz benle alış veriş yapmayın kardeşim
hiç lazım değil -
Caliştirdim demek önemli değil zaten bende sahte everest ile gtx 285 calistirdim fakat burada önemli olan calistirmak değil. Aynı ben bu oyunu oynayabiliyorum demek olmadıgı gibi.
Hem o PSU'ların gerçek oldugunu nerden biliyorsunuz? Gittiniz Çizgi'de FSP makinasında ölçtümüz mü... -
quote:
Orijinalden alıntı: Mert AYAN
Caliştirdim demek önemli değil zaten bende sahte everest ile gtx 285 calistirdim fakat burada önemli olan calistirmak değil. Aynı ben bu oyunu oynayabiliyorum demek olmadıgı gibi.
Hem o PSU'ların gerçek oldugunu nerden biliyorsunuz? Gittiniz Çizgi'de FSP makinasında ölçtümüz mü...
siz meseleyi bilmeden neden balıklama atladınız konuya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X