Bildirim
Bu program güvenilir mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
evet dostumm ben kullanıyorumm güzel program -
quote:
Orijinalden alıntı: FlechaVeloz
evet dostumm ben kullanıyorumm güzel program
ya iyi de ben bu driverları nerden bulucam peki? program ücretli. hem 20 driver için kötü dedi bu terste bir işlik yok mu? -
başka programlarda var onlardanda tarata bilirsiniz -
quote:
başka programlarda var onlardanda tarata bilirsiniz
bazıları yalan yanlış indiriyor. siz driveragent'e güveniyor musunuz peki? 20 driver beni biraz şaşirttı da -
Iphone la mi ilgili soyledikleriniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ktaha
Iphone la mi ilgili soyledikleriniz?
Degil
Bu dediğiniz windows'la ilgili sanırım.
Evet Windowsla ilgili. Laptop. Driver Agent güvenilir mi? Onun söylediği driverları nerden bulucam program ücretli -
Ama konunun burayla zerre ilgisi yok
driver agentlara hayatta guvenmem. adamlarin amaci para kazanmak, bunu da sana parali driver download ettirerek yapar. durumunuz ne kadar kotu ise o kadar cok para tirtiklayabilirler. haliyle ozel hastaneler gibidir, ihtiyaciniz olmayan filmler, taramalar yapilir. nedir ? ssk oduyor ya . -
quote:
Orijinalden alıntı: zengier
driver agentlara hayatta guvenmem. adamlarin amaci para kazanmak, bunu da sana parali driver download ettirerek yapar. durumunuz ne kadar kotu ise o kadar cok para tirtiklayabilirler. haliyle ozel hastaneler gibidir, ihtiyaciniz olmayan filmler, taramalar yapilir. nedir ? ssk oduyor ya .
Peki bu kadar çok driver'a bad demesi doğru mu? Xeon falan var içinde ne olduğunu bilmediğim aygıtlar.. -
quote:
Orijinalden alıntı: jrbatu
Sikayet ettim geri donus yapildi sikayetinizle ilgilenilmistir diye ama konu hâla duruyor
quote:
Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu
quote:
Sikayet ettim geri donus yapildi sikayetinizle ilgilenilmistir diye ama konu hâla duruyor
Programlar yazılım sorunları bölümü değil mi burası? -
quote:
Orijinalden alıntı: The Stalwart
quote:
quote:
Programlar yazılım sorunları bölümü değil mi burası?
[Mobil Cihazlar] » Apple - iPhone - iPad » Programlar, Yazılım sorunları
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Programlar yazılım sorunları bölümü değil mi burası?
[Mobil Cihazlar] » Apple - iPhone - iPad » Programlar, Yazılım sorunları
ben onu görmemişim neyse konuyu taşıyıversinler
-
quote:
Intel'in driver indirme yeri olan Intel® Driver Update Utility programıyla Intel driverlarımı tarattım. Driverınız güncel dedi. Sonra da Driver Agent taraması yaptım orada ise bad gösterdi. Güvenilir olmadığını anladım neyse saolun yardım ettiğiniz için -
quote:
quote:
Intel'in driver indirme yeri olan Intel® Driver Update Utility programıyla Intel driverlarımı tarattım. Driverınız güncel dedi. Sonra da Driver Agent taraması yaptım orada ise bad gösterdi. Güvenilir olmadığını anladım neyse saolun yardım ettiğiniz için
rica ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X