Şimdi Ara

Bu Pc Nasıl Acil Bir Bakın Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Ürünün Fiyatı 902,25 TL

Bu üründe monitör yok nasıl değermi bu özellikteki bir pc ye alınırmı sorunsuz bi şekilde ve yüksek performanslı bir şekilde kullanabilirmiyim ? Şimdiden Teşekkürler

Bu arada üründe 350 watt psu var işlemciye yetermi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyline -- 21 Ekim 2010; 14:07:46 >

• Başta bir yerlerin hazır topladı " abi al git süper sistem " diye gösterdiklerini almayın. İşlemciye hadi eyvallahda ben intelin anakartlarından pek haz etmiyorum ayrıca kaliteli bir anakartda değil zaten. hdd 16 mb denilmiş vasat, ram hakkında bilgi yok, o kasanın psusu kesinlikle problem çıkartacaktır.

Kesinlikle alınmaz. sistem tavsiyeleri bölümüne girip bütçe verin bunu ikiye katlayacak sistemler toplanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Başta bir yerlerin hazır topladı " abi al git süper sistem " diye gösterdiklerini almayın. İşlemciye hadi eyvallahda ben intelin anakartlarından pek haz etmiyorum ayrıca kaliteli bir anakartda değil zaten. hdd 16 mb denilmiş vasat, ram hakkında bilgi yok, o kasanın psusu kesinlikle problem çıkartacaktır.

Kesinlikle alınmaz. sistem tavsiyeleri bölümüne girip bütçe verin bunu ikiye katlayacak sistemler toplanır.

+1

Kesinlikle kaTılıyorum. Karşında bu iş yüzünden mağdur olmuş ve haftalardır değişim için bekleyen biri var. İntel anakartlara mesafeli yaklaşmanda fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sterilsenfoni -- 22 Ekim 2010; 22:38:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Başta bir yerlerin hazır topladı " abi al git süper sistem " diye gösterdiklerini almayın. İşlemciye hadi eyvallahda ben intelin anakartlarından pek haz etmiyorum ayrıca kaliteli bir anakartda değil zaten. hdd 16 mb denilmiş vasat, ram hakkında bilgi yok, o kasanın psusu kesinlikle problem çıkartacaktır.

+1
    Bir defa intel anakart aldım, iade etmek için 1 hafta uğraştım.Tavsiye etmem.
  • Vazgeç hocam, arkadaşlar haklı. O paraya güzel sistemler toplanır. Geçen gün 1100 tl ye bi sistem topladım arkadaşa canavar gibi, nakit de indirim yaptılar 1030 küsür lere geldi. Sistem tavsiyeleri bölümüne konu aç derim. Şu kadar param var ne alayım yazman yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Yacan3.

Vazgeç hocam, arkadaşlar haklı. O paraya güzel sistemler toplanır. Geçen gün 1100 tl ye bi sistem topladım arkadaşa canavar gibi, nakit de indirim yaptılar 1030 küsür lere geldi. Sistem tavsiyeleri bölümüne konu aç derim. Şu kadar param var ne alayım yazman yeterli

Evet Yağızcan arkadaşımla birlikte toplamıştık bana, 1430 küsüre geldi ve gayet memnunum, günümüz oyunlarının hepsini kaldırabilecek üstüne birde çay içebilecek bir sistemim var, bence 1000 liraya ortanın biraz üstünde alacağına 200-300 lira daha koyup yüksek seviye bir bilgisayar toplayabilirsin. Çünkü bu sistem en az 3-4 sene daha gider, hatta daha fazla...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.