Bildirim
Bu pc de kac fps almam gerek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Full ayarlarda 60-70 civarı tflerde biraz düşebilir. Orta ayarlarda 140-150
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nofear666
En düsük ayarlarda 60 aliyorum oda sabit degil düsüp duruyor. Neden olabilir acaba? Bu arada pc laptop -
v sync kapalı 80 fps alman lazım ama belirtiyim her patchden sonra değişiyor bu değerler ..minimum 80 olarak düşünüyorm. kaç fps alıyosun ? -
quote:
Orijinalden alıntı: pasam2012a
quote:
En düsük ayarlarda 60 aliyorum oda sabit degil düsüp duruyor. Neden olabilir acaba? Bu arada pc laptop
Laptop olduğu ekran kartından belli. Nividia nın sitesinden güncelleme var mı bir kontrol et. Gamesbooster yükle çünkü bilgisayarına ne yüklediğini bilmiyorum işe yaramayan servisleri kapatır. Hatta asc programını kur baştan aşağı tarat güncel olmayan driver var mı bak.
quote:
Orijinalden alıntı: reducedwow
v sync kapalı 80 fps alman lazım ama belirtiyim her patchden sonra değişiyor bu değerler ..minimum 80 olarak düşünüyorm. kaç fps alıyosun ?
bu v sync nasil kapatilir? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: reducedwow
v sync kapalı 80 fps alman lazım ama belirtiyim her patchden sonra değişiyor bu değerler ..minimum 80 olarak düşünüyorm. kaç fps alıyosun ?
bu v sync nasil kapatilir?
Oyun başladığında ayarlara gir grafik ayarlarına altta iki tane kutucuk var onları kaldır. Dikey senkronizasyon ismi sanırım
oyuna girdikten sonra ayarları açıp (esc tuşu) görüntü sekmesine geldikten sonra dikey senkronizasyonu bekle kutusu işaretli değilse v sync kapalıdır . fakat sorunun v sync olduğunu düşünmüyorum . fps drop problemi yaşıyor olabilirsin
http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1613835 bu linkte senin özelliklerinle çok benzer özellikte bilgisayarı olup fps drop yaşayan bir kişi konu açmış
1- ekran kartın optimus teknolojisini destekliyor bu konuda sıkıntı çekiyor olabilirsin
2 - yakın zamanda ekran kartının driverlarını güncellediysen optimizasyon problemi yaşıyor olabilirsin
3- çok uzun zamandır ekran kartının driver güncellemesini yapmadıysan bu da bi sorun olabilir
4- ekran kartı haricinde diğer driverlarını (özellikle ses kartı) güncellemen çözüm olabilir.
-
bende i3 işlemci 4gb ram var orta ayarlarda 160-170 arasi oynuyorum yüksekte 100 düşükte sanirim 200-250 arasiydi benim sistemin iki kati olduğunu dusunursek seninkinin hesapla işte birde ekran kartını güncellemeyi falan dene geri kalmış olabilir eğer güncelse oyuna güvenli moddan girip bak bakalim o zaman fps kaç oluyor eğer fark varsa pc de virüs vardır güvenli mod için pc ilk açılınca devamli f8 e bas sonra bi menu gelcek ordan dizin hizmetleri diye baslayan kısmı seç
gt 540 m modelinde sıkıntı var arkadaşımda da var sistemi çok iyi ama 50-60 fpsden yukarı çıkmıyor en düşükte -
512 mb amd mobility radeon hd 5430 ile ve i3 m330 2.1 Ghz işlemci ile düşük ayarda 60 fps sabit sen düşük ayarda 60 dan düşüyor diyosun büyük ihtimal laptop iki ekran kartlı düşük ayarda intel inkar devreye giriyor asıl ekran kartını göremedim onun marka modelini söyleyebilir misin
Lol kısayoluna sağ tıklayıp grafik işlemciyle çalıştır seçeneğinden yüksek performanslı nvidia seçeneğini seçin. Belki onboard kart ile açılıyordur oyun.
-
40
Bende aynı kartla problem yaşıyorum
İntel hd graphicsle en duşukte 100 fps alıyorum
Biraz ayarları düşürüp gölgeleri kapatırsan(ki bence kapalı halde daha iyi oluyor) 200 fps bile alırsın. -
quote:
quote:
En düsük ayarlarda 60 aliyorum oda sabit degil düsüp duruyor. Neden olabilir acaba? Bu arada pc laptop
ekran kartının markası ne ? -
ben en düşük ayarda 2 GB AMD HD 6990 kart ile en yüksek 60 fps görüyorum.Format gerekiyor -
aynı sorun bendede var gt630m ekran kartı düşük ayarlarda fightlarda fps 10-15 arası oluyor çıldırıciğim
Arkadaşlar hd graphics 3000 oyunu sorunsuz çalıştırdı 5 dk denedim şaka mı?
GT630M'in kastığı oyunu hd graphics 3000 açtı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osvajac -- 5 Haziran 2014; 10:44:32 >
Benzer içerikler
- shaco replikleri
- valorant pre isimleri
- mobile legends sevgili olan herolar
- mmr nedir
- qq ne demek
- afk ne demek
- league of legends sistem gereksinimleri
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X