Şimdi Ara

Bu pc adam olur mu yoksa ps4 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şöyle bir sistem toplamıştım
    İ7 860
    P7p55d deluxe
    4gb ram
    Gtx 560
    Enermax 1000w psu
    Şimdi bu bilgisayarda güncel oyunları 1080 p oynayabilir miyim konsol kalitesinde,hangi parçalar değişmeli ya da komple ps4 mü alayım ?görüşlerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• Güncel

• ekran kartını GTX980 YADA 950 ile değiştirin İ7 sisteme bunlar yakışır ama GTX970 da olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan667

ekran kartını GTX980 YADA 950 ile değiştirin İ7 sisteme bunlar yakışır ama GTX970 da olabilir

Ram de yeterli değil gibi geldi hem de 1.nesil i7 ya güvenemedim ekran kartı ram iyi diyorsun yani

• alpper001 kullanıcısına yanıt
    evet ramı 8Gb ye çıkarırsanız daha iyi bir performans alırsınız ayrıca daha İ7 den yukarıya işlemci çıkmadı İ7 intelde en güncel 1.nesil olması fazla farketmeyecektir
  • Adam 7 yillik 860 ile 6700'ü ayni kefeye koymus. Helal olsun kardesim kafan guzelmis gule gule kullan .

Edit: adam bide sirf adi i7 diye gtx 980 yakisir demis ahashshdhd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herocem -- 19 Ocak 2016; 17:13:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korsan Olayı ne olur sizce?
    21 yıl önce açıldı
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    bu pc ne kadar eder ?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herocem kullanıcısına yanıt
    Aynı kefeye koymadım sadece fazla fark olmaz dedim 20-30Fps büyük bir fark sayılabilir ama bence bir sorun çıkarmaz
  • Mertcan667 M kullanıcısına yanıt
    Evet o kadar insan enayi oldugu icin fazladan para verip sistem dizerken yeni nesil islemci aliyor zaten haklisin. Darbogaz diye insanlari kandiriyor dimi burdakiler? intelden para aldiklari icindir belki kim bilir .

• herocem kullanıcısına yanıt
    intelden para lsaydım son modele geçmesini söylerdim akıllı
  • PS4 al hiç uğraşma.
    yahu bilgisizce tavsiye veriyosunuzya zora sokacaksiniz ille milleti 980 demiş ya

• ayni islemci ayni anakart ve hatta yakin zamana kadar ayni ekran kartini kullaniyordum. Sana tavsiyem sogutucun yoksa sogutucu al 100 lirayi gecmesin. islemciyi bir miktar oc le. rami 8 yap ekran karti olarak gtx 950 oneriyorum strix vatanda 640 tl. Bu baya idare eder seni.

Kardes okudugunu anlamakta sikintin var galiba. "BurdakiLER" sen mi oluyosun?

• Konsol verdigi performansa gore muazzam bir fiyatta lakin konu oyun fiyatlarina gelince arada kimi zaman 3-4 kat fark olabiliyor. Witcher 3 cikisinda 70 tl civarindayken ben konsol versiyonuna spotcudan 190 lira vererek sahip oldum. 6 oyun parasi neredeyse bir ps4 ediyor. Kisa doneme vurunca cok karli gibi gorunebilir konsollar, ancak satin alinan her oyundaki fiyat farkini goz onunde bulundurursak ekonomik diye bir seyden soz etmek mumkun degil. Tabi casual oyuncu kitlesi icin gecerli degil bu dediklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: herocem

Konsol verdigi performansa gore muazzam bir fiyatta lakin konu oyun fiyatlarina gelince arada kimi zaman 3-4 kat fark olabiliyor. Witcher 3 cikisinda 70 tl civarindayken ben konsol versiyonuna spotcudan 190 lira vererek sahip oldum. 6 oyun parasi neredeyse bir ps4 ediyor. Kisa doneme vurunca cok karli gibi gorunebilir konsollar, ancak satin alinan her oyundaki fiyat farkini goz onunde bulundurursak ekonomik diye bir seyden soz etmek mumkun degil. Tabi casual oyuncu kitlesi icin gecerli degil bu dediklerim

Peki ne alayım ram ya da ekran kartı olarak

• Valla en iyi amd 380 alabilirsin yada 960 bu ekran kartlarında çok dar boğaz da yapmayacaktir

• alpper001 kullanıcısına yanıt
    Elindeki ramin ayni ozelliklerde bir 4gb daha ekle

270x civari kartlar olur o sisteme belki biraz dah ustu inceleyip karar ver

Bir tavsiye daha
    sırf i7 diye sacmalayip cok para harcatacaklar icin blok butonu kullanilablir

• Anakartın oc canavarı tam anlamıyla faz yapısı cok iyi

Soğutucu - ekran kartı - ram takviyesiyle devam et yoluna

Sapphire r9 380 4gb - 2x4gb ram - Silverstone ar01 işlemci soğutucusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 19 Ocak 2016; 21:23:39 >
  • Yukaridaki bir arkadasinda dedigi gibi 4 gb ram takviyesi yapip butcene uygun bir kart alip 1080p de uygun bir performans elde edebilirsin. Ama aman diyim i7 olmasina guvenip gtx 980 falan aliyim deme parana yazik olur. Konsol konusuna tekrar donecek olursak eger hardcore bir oyuncu degilsen ve oyunlar ciktigi zaman oynamasam, 6 ay yada 1 sene sonra da oynasam sikinti olmaz diyorsan ps4 de seceneklerin arasinda olabilir. Oyunlar cikislarindan bir sure sonra 100 tl bandina duser genelde. Oyunlari bitirdikten sonra takas edebilme avantajinda var. Tamamen nasil bir oyun anlayisina sahip oldugunla alakali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herocem -- 19 Ocak 2016; 23:54:06 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.