Şimdi Ara

Bu parçanın adı ne, nereden bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Golf 4 sahibiyim arabanın kapılarının alt kısmında vidaların takıldığı plastik parçalar var. Benim araçtakiler işlevini yitirdiği için vidayı tutmuyor, kapıların alt tarafı tamamen sallanıyor. Fotoğrafını çektim, bu parçaların adı nedir ve nereden bulabilirim? Çamurluk klipsi diye bir şey gördüm ona çok benzettim ama o mu emin olamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "VW Golf 4 interior door panel clips" ve "Golf 4 kapı iç panel klips" olarak aratınca aşağıdakiler çıktı. Yine de dikkat edin, sağlam kalmış biriyle görüntüleri karşılaştırın, çok çeşitleri olur.

https://www.ebay.co.uk/itm/350347506040

https://www.gittigidiyor.com/arama/?k=kapı%2Bdöşeme%2Bklipsi%2Bgolf

Teknik adı "Dzus fastener". Fakat otomotivdeki her firma bu ismi kullanmaz. Klips, trim klipsi, plastic rivet, u-nut, klipsli cıvata gibi isimleri de olur.

• Bir tanesini söküp parçacı yada sanayide klips aksesuar satan yerlere sorun.

İsterseniz bu sitede arayın tampon bagaj davlumbaz klipsi olabilir. hepsi vidali bağlantı. Olmazsa arayıp ölçü alıp elinizdeki ile karsilastirabilirsiniz.

Klipssepeti.com

Arkadaş paylaşmış ama onlar değil maalesef.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt

Hocam bu küçük parça kapı döşemesinin üzerinde bulunuyor, döşemeyi saca tutturmaya yarıyor. Benim aradığım bu değil, içerisine vida atılan bir şey. Golf 4’ün facebook gruplarına vs. de yazacağım bugün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu parçanın adı nedir?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.