Şimdi Ara

Bu özellikler ile kaç fps alırım Csgo?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asıl bilgisayarım 1-2 yıllığına başka ilde kalması zorunda olduğu için mecbur yedek leptopla yetinebiliyorum. Acaba buna Csgo yüklersem ortalama nasıl performans olur kaç fps alırım?

Sis.Öz.:
    Dell n5110 leptop
    işlemci İ3
    3gb ram
    1gb ekran kartı
    320hdd

çok iyi bir özellikler değil ama yine de aslında şansımı denemek istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

• zaten laptop 60hz oldugu için yukarısı işine yaramıyor diye biliyorum.
  • arjenrobbenn A kullanıcısına yanıt
    bende öyle biliyorum. sence 60ı görür mü?
  • Alırsın ya rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Fps_maç 61 yaptım ve bir tane sogutucum var cok rahat oynayabiliyorum

• ekran kartnıın modeli nedir
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    sevindim hocam hayırlı olsun bol hsler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc im pubg den kaç fps alır
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuan eskisehire geldim hocam ankaraya geçince atayim

Eyvallah hocam

• oyun fps özürlü özellikle smoke vs gibi durumlarda ani düşmeler var
  • Laptop ekranının 60hz olması dediğiniz gibi doğru fakat rahat oynamak için fpsin yüksek olması gerekiyor.

• bblokee B kullanıcısına yanıt
    Niye her konunun altına "oyun fps özürlü" yazıyorsunuz anlamış değilim. Sizin donanım komponentleriniz yeterli değil, bunu anlaması çok mu zor?

Konu sahibi arkadaşın sorduğuna gelincede belirttiğiniz laptop modelinin grafik kartı entegre grafik kartı, çok performans beklemeyiniz vasatı aşmayacaktır.
    Başka sistemler düşünürseniz ön fikir olması açısından linkteki değerleri inceleyebilirsiniz.

http://gocs.pl/brejq/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 30 Nisan 2016; 14:01:20 >
  • Inalough kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler hocam, bu sene iş güç çok yogunum öyle Rank peşinde koşan biri değilim haftada bir iki kere oynayabilecek kapasitwm var. Suanlik fps_max 61 işimi görüyor. Bunla yetinelim bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Inalough

Niye her konunun altına "oyun fps özürlü" yazıyorsunuz anlamış değilim. Sizin donanım komponentleriniz yeterli değil, bunu anlaması çok mu zor?

Konu sahibi arkadaşın sorduğuna gelincede belirttiğiniz laptop modelinin grafik kartı entegre grafik kartı, çok performans beklemeyiniz vasatı aşmayacaktır.
    Başka sistemler düşünürseniz ön fikir olması açısından linkteki değerleri inceleyebilirsiniz.

çünkü optimize özürlü smoke içine girdiğinde aldığın fpsye bi bak 300ken bi anda 100ü görürsün yaban ateşi operasyonu en basiti nuke ile aldığın fpsye bi bak dust 2de aldığın fpsye bak tutarsızlık var takılma donmadan bahsetmiyorum donanım gayet yeterli rahat ol 13 yıllk pc geçmişim var yazdırtma bana burayada görgüsüz gibi sistemimi.

• Çok kalite de iyi değil ya biraz sadelik lazım arkadaşlar. Mesela age of felan daha iyi sade

• quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

quote:

Orijinalden alıntı: Inalough

çünkü optimize özürlü smoke içine girdiğinde aldığın fpsye bi bak 300ken bi anda 100ü görürsün yaban ateşi operasyonu en basiti nuke ile aldığın fpsye bi bak dust 2de aldığın fpsye bak tutarsızlık var takılma donmadan bahsetmiyorum donanım gayet yeterli rahat ol 13 yıllk pc geçmişim var yazdırtma bana burayada görgüsüz gibi sistemimi.

yoo hiçde bile ben sürekli 300 fps alıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.