Şimdi Ara

Bu oyun neden unutulmuyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi günler. Knight online'a 2005 gibi başladım. O bağıran orcu, karakterin tahtta oturuyor olduğunu ve seçince kalkıp bize doğru geldiğini, o eski moradonu her şeyi hatırlıyorum. Daha civciv'in bile nasıl alındığını bilmiyordum ve 40 levela kadar o eski moradonda kastığımı hatırlıyordum. Başkalarının merchantlarına nasıl bakıcağımı bile bilmezken o sıralarda mahalledeki abiler regedit cart curt ile 40 lvlda bana 3 nova felan açmışlardı. Kekuri ring düşürdüğüm günü hala hatırlıyorum ve 70m ken 5m e sattığımı da. Peki bunlar neden unutulmuyor? Arkadaş üzerinden yıllar geçmiş yüzlerce mmorpg denemişim yıllarımı wowa yatırmışım ama neden knight'ın yeri hep bir ayrı kalıyor? Daha şuan hatırlamadığım nice şey sürekli flashback olarak gözümün önüne geliyor. Hele firedrake betası vardı ki o beta beni benden almıştı bronz preliler 60 silver 70 gold 80 lvl karakterler ile başlıyordu. Tüm karakterler 5GB ile başlıyordu ve Rebirth(reverse) olayı gelmişti ki benim o ezik halime göre inanılmazdı. Bunlar hep hafızamda yer edinmiş ve asla silinmeyecek gibi gözüküyor. Peki sizce neden? Bir tek bende böyle olduğunu düşünmüyorum aranızdan çoğu kişinin böyle hatıraları vardır. Buna benzer bir başlık belki her ay bu foruma açılıyordur ama insan bir akıl veremiyor. Bu forumu bile aslında KO bölümü ile tanıştım ne canlı günlerdi.

Bunu da buraya bırakıp kaçıyorum

• İçimde bi zehir gibi, stres anında ortaya çıkıyor namussuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

Herkese iyi günler. Knight online'a 2005 gibi başladım. O bağıran orcu, karakterin tahtta oturuyor olduğunu ve seçince kalkıp bize doğru geldiğini, o eski moradonu her şeyi hatırlıyorum. Daha civciv'in bile nasıl alındığını bilmiyordum ve 40 levela kadar o eski moradonda kastığımı hatırlıyordum. Başkalarının merchantlarına nasıl bakıcağımı bile bilmezken o sıralarda mahalledeki abiler regedit cart curt ile 40 lvlda bana 3 nova felan açmışlardı. Kekuri ring düşürdüğüm günü hala hatırlıyorum ve 70m ken 5m e sattığımı da. Peki bunlar neden unutulmuyor? Arkadaş üzerinden yıllar geçmiş yüzlerce mmorpg denemişim yıllarımı wowa yatırmışım ama neden knight'ın yeri hep bir ayrı kalıyor? Daha şuan hatırlamadığım nice şey sürekli flashback olarak gözümün önüne geliyor. Hele firedrake betası vardı ki o beta beni benden almıştı bronz preliler 60 silver 70 gold 80 lvl karakterler ile başlıyordu. Tüm karakterler 5GB ile başlıyordu ve Rebirth(reverse) olayı gelmişti ki benim o ezik halime göre inanılmazdı. Bunlar hep hafızamda yer edinmiş ve asla silinmeyecek gibi gözüküyor. Peki sizce neden? Bir tek bende böyle olduğunu düşünmüyorum aranızdan çoğu kişinin böyle hatıraları vardır. Buna benzer bir başlık belki her ay bu foruma açılıyordur ama insan bir akıl veremiyor. Bu forumu bile aslında KO bölümü ile tanıştım ne canlı günlerdi.

Bunu da buraya bırakıp kaçıyorum

Bende bu yüzden geri döndüm ya. Oyun oynarken dinlediğim şarkılar başka bir anlamlı oluyor. Eski sevgililerim bile bu kadar derin bir iz bırakamadı desem yeridir. 2006'da başladım bende oturduğum semtte internet cafe yoktu ve hergün 4-5 kişi internet cafeye gitmek için 2 km yürürdük dolmuşa binmezdik daha fazla oynayalım diye ve üstüne sıra beklerdik. Cafedeki çoğu insan o oyunu oynuyordu ne günlerdi be.

• 1 haftadır girip duruyorum şu foruma illa başlatacaksınız Koxp hile falan önemli değil, eskisi gibi kalabalık olsa başlanır.
  • Düşüncelerinin hepsine katılıyorum.Yıllar geçti şuan oynamıyorum oyun ile bağım bile yok ama hergün bilgisayarı açtığımda donanim ko bölümüne genede bakıyorum.Tabiki herşeyin bir miyadı var.2005 bu seneye kadar oyun oynanabilirliğini korusa bile genede bıkardık.Sorun galiba bazılarımız hevesini daha tam alamadı ama malesef o olay öldü...İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

1 haftadır girip duruyorum şu foruma illa başlatacaksınız Koxp hile falan önemli değil, eskisi gibi kalabalık olsa başlanır.

rosetta ardreamda sıfıra yakın k0sp tutmuyorlar ardreamda akşamlarıda 3 4 pt orc 3 4 pt de human oluyor baya bi zevkli yani şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jwae

Düşüncelerinin hepsine katılıyorum.Yıllar geçti şuan oynamıyorum oyun ile bağım bile yok ama hergün bilgisayarı açtığımda donanim ko bölümüne genede bakıyorum.Tabiki herşeyin bir miyadı var.2005 bu seneye kadar oyun oynanabilirliğini korusa bile genede bıkardık.Sorun galiba bazılarımız hevesini daha tam alamadı ama malesef o olay öldü...İyi forumlar.

Çok yerinde tespit.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arada müziğini açar duygulanırım Hatta koyiyim

Arkadan swift, yürüme vb. sesleri gelirdi. Vay be ...
  • tl ile item aldıkları yetmiyor gibi pedal ve koxp kullanımı oyunu mahvetmeye yetiyor

bu millet bi oyunu bile oynamayı beceremiyor beğenmedikleri çinlilerden ne farkı var bu milletin ?

trenciler koxper ve npt ciler kendilerini kandırmaktan öteye geçemediler yıllardır

kimin umurunda lider clanlar hepsi palavra 1 lv ezik bir karakter sahibinden bi farkınız yok beyler
  • Bu oyunu koxptan cok dupe ve tl itemler bozdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

Bu oyunu koxptan cok dupe ve tl itemler bozdu

aslında koxp da oyunu çok kötü etkiledi eski zamanlarda da koxp vardı ama oyun yine keyif veriyordu neden çünkü her karakter koxp kullanamıyordu sadece okçulara özeldi şimdilerde bütün sınıflar kullanıyor koxpu kullanmayanı adamdan saymıyorlar yakında koxp kullanmayanları banlayacaklar böyle giderse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

Bu oyunu koxptan cok dupe ve tl itemler bozdu

aslında koxp da oyunu çok kötü etkiledi eski zamanlarda da koxp vardı ama oyun yine keyif veriyordu neden çünkü her karakter koxp kullanamıyordu sadece okçulara özeldi şimdilerde bütün sınıflar kullanıyor koxpu kullanmayanı adamdan saymıyorlar yakında koxp kullanmayanları banlayacaklar böyle giderse

Orası öyle canım adamlar bilinçli oalrak izin veriyor 1 gm gün içerisinde dolaşsa kaç kişi banlanır

• Hırs ve devamlılık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rothture

Arada müziğini açar duygulanırım Hatta koyiyim

Arkadan swift, yürüme vb. sesleri gelirdi. Vay be ...

aynen şu müzikle sprint sesi çok fena gidiyor arkadaş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun unutulmuyor ama herşeyin bir miladı var o da doldu.

• Ara sıra giriyorum ko bölümüne ve hep bu tür konuları gördükçe içim gidiyor

Vaktim olsa başlardım oyuna
  • Arkadaşlarım bana +7 bardish hediye etmişti. Ne mutlu olmuştum ama :)Ah o eski günler.
  • müziği dinlediğim zaman neler yaşadığım aklıma geldi :) 2003 yılında başladım 2007 de bıraktım oyunu tam zamanında oynamışım ve şimdi o tat yok hile yüzünden :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutavcı -- 25 Şubat 2013; 14:58:43 >
  • pvp sistemi çok başarılı
  • dunyada olmayan bır oyun sıstemı getırdıler oyuzden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.