Pentium(R) DUAL-CORE CPU E5500 @ 2.80 GHz 2 GB DDR2 RAM ATİ RADEON HD 4600 SERİES EKRAN KARTI 1GB Windows 7 Ultimate 32 BİT
Arkadaşımın
İntel core quad q9300 sanrım işlemcisi 4 çekirdek işte. ram 4 ekran kartı 2gb ve benle aynı
windows 7 ultimate 32 bit var
Anlamadığım arkadaşımın bilgisayarı benimkinden iyiy değilmi iyi. Arkadaşım benim sorunsuz oynadığım 2 oyunda kasma yaptığını söyledi çok fena. just cause 2 ve pes 12 ben son grafiklerde oynuyorum halbuki.
senın pc de vırus yok arkadasında var ıse kasar ..!!!
senın pc de oynadıgın oyun sorunsuz bır uplooddur oyunuyorsundur ..yada orjınaldır sıkıntı yoktur..arkadasın kı sorunludur kasar ...!!!
seın pc uyumlu drıver ve parcalardan kuruludur ...arkadasının pc uyumsuz cakısan drıverlar sorunlu parcalardır..kasar ..!!
nedenı o kadar cok kı bu kadar yuzeysel bır soruya bu kadar cevap fazla bıle dostum ..ama hala merak edıyorsan konuya yazarsan ben yıne yardımcı olurum ..
ikimizde formatlandık aynı zamanla yani ikimizdede driver olayları aynı. ikimizde ekran kartı driver ımızı kurudk.
virüs olayı yok.
aynı oyunu oynuyoruz
AMA O OLAY BNEİMDE AKLIMA GELDİ UYUM OLAYI BENCE O YÜZDEN ÇÜNKÜ BEN ALDIĞIM ZAMNDA OYUN BİLGİSAYARI İSTİYORUM DİYEREK TOPLATTIM AKRABAMA İYİ YAPMIŞ OLAİLBİR
oalbılr ...
Anakartlarınız aynımı?
benim gigabyte sanırım onunda msi miş öle diyo
Bios güncellemesi ile stabiliteyi arttırmayı denesin. Ama tabiki biliyorsa uğraşsın.