Şimdi Ara

Bu olay yüzünden 2 gündür uyuyamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim burada üniversiteye giden bir kız var ve kız aşırı güzel hanım hanımcık birisine benziyor her seferinde onu gördüğümde içimde aniden bütün hormonlar tavan yapıyor ve damarlarımdaki kan resmen beynime vuruyor güp güp ses çıkıyor.Herneyse ben bu kızla sohbetim muhabbetim merhaba merhaba dan öteye gidemedi henüz yeni tanıştım çünkü.Kız yeşil gözlü beyaz tenli gerçekten bembeyaz ve siyah kısa saçlarıyla adeta bir pırlanta.Beğendiğim bu kızla biraz zaman ilerleyince ona açılmayı vs düşünüyordum tabi iyice tanıştıktan sonra ama çok kötü bir olay görünce vazgeçtim hatta hayattan soğudum.Kız Türk ve beyaz Türk diyebileceğimiz kesimden.Birkac gün önce okul çıkışında el ele bir çocukla gördüm ki o çocuğu da tanıyorum acaba dedim arkadaşça mı birşeyler yaşıyorlar dedim ama sevgililermiş.Dostlar kızın sevgili olduğu tip Kürt ve PKK destekçisi birisi.Biji biji tayfadan.Kız ise asla öyle birisi değil.Çocuk birde Hintliye benziyor resmen.O çocuktan daha yakışıklıyım normalde tipini beğenmem bile ama o çocuktan gerçekten de daha yakışıklıyım ama kız onunla çıkıyor.Yolda yürürken çocuk birşey yapmasa bile kız çocuğun elini alıp kendi beline vs götürüyor.Sürekli sarılıyor çocuğa sarmaş dolaş şekilde üstelik bunu kız başlatıyor.Kızın sınıfından birkaç kişiyi tanıyorum arkadaşımın kardeşi o sınıfta okuyor ve bana anlattığına göre bu çocuk bununla sınıfta orasını burasını vs elliyormuş kızın.Hatta daha da ileri gidip cinsel ilişki vs yaşadı videoları var diyen bile oldu çocuğun telefonundaymış.Ben bunları duyunca gerçekten nevrim döndü iki gündür yemek yiyemiyor uyku uyuyamıyorum.Adana gibi bir yer de yaşayınca Kürt lerin sürekli bu şekilde Türk kızlarını düşürmeye çalıştığını gördüm.İlerleyen günlerde neler olur bilmiyorum ama gerçekten o tipte ne buluyor hiç anlamadım.Çocuğun okulla alakası bile yokmuş fazla notları vs düşük gelecek vadeden birisi bile değil ama kız onunla cinsellik yaşamış.Kafayı yiyorum hani kız o kadar güzel çocuk o kadar iğrenç gözüküyor ki doğaya aykırı resmen.Eleman korkutucu gözüküyor sadece onun dışında bir numarası yok gibi zengin vs de değil.Yardım edin unutamıyorum bu gördüklerimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeş patlat bi 31 bizi de rahat bırak kızı da (okumadım)

• Vah la olaya bak la gerçi şaşırtmadı white women kafası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Virgül yok,boşluk yok,paragraf yok böyle konuları direkt eş geçiyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam özgüvenli özgüvenden etkileniyor kadinlar

• Allah başka dert vermesin.  

• Başbilen kullanıcısına yanıt

Hocam yemek yemiyorum o kadar kafaya taktım bu durumu.Muhtemelen kız bu elemanla evlenmez diye düşünüyorum ama cinsellik vs yaşamış.İleride evleneceği Türk erkeğine üzüldüm.Tabi Türkle evlenirse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diğer dertleri bir türlü savaşarak ortadan kaldırabiliyorum ancak bu durum öyle değil işte

• darkolan kullanıcısına yanıt
    Yapacak bir şey yok hocam yani etkesileli çok olmuş yapacağın şey yeni bir liman aramak

Haklısın da olmuyor işte beynime söz geçiremiyorum.

• Ua-87 kullanıcısına yanıt

Türkçe özürlüsüyüm.Ösym sınavlarında hiçbir zaman Türkçe de 15 neti geçemedim

• Aynı eleman diğer kızlara da yürümüş kimse yüz vermemiş bu kız bunları yapmış sadece

Bide eleman çok çirkin hiç çekiciliği yok.100 kilo falan sadece boyu 190 cm tipi korkutucu görünüyor sadece.Kız 160 cm falan ama işte dediğin gibi white woman kafası.İlla genetiği yok etmeye çalışacak.Buna programlanmış resmen.

El bebek gül bebek prenses kızlar böyle tiplerle takılıyor doğal seçilim

Benim de tipim korkutucu hocam bakan kiz yok ama

• Bende senin gibiyim biraz özgüveni düşük birisiyim çünkü hayatım boyunca itilip kakıldım.Gerek fakirlik gerek çirkinlik gerek ailemin aşırı fakir oluşu benim gibi birisine rezil bir çocukluk ve ergenlik dönemi verdi.Hiçbirşey yaşayamadım bende sizin gibi.Tipim çok kötü değil yine de samimiyet kurduğum birkaç kız bunu söylemişti bana tabi ne kadar haklılar bilemem ama yine de çok kötü değilim.Bu şekilde bir hayat yaşayınca bende silik bir tip oldum.Kılık kıyafet giyim kuşamıma hiç bakamadım işte bu yaşlarıma kadar şimdi anca birşeyler yapıyorum.Çok geç kaldım hayata çok.Ama cidden bazı kadınlar paraya vs de bakmıyor ya da bu kız henüz çok genç diye tecrübesiz olduğu için böyle olmuş ta olabilir zira+28 yaş üzeri kadınlar paraya vs dikkat ediyor.Bende senin gibiyim biraz ama o çocuk eminim ki senden bile tipsizdir o kadar kötü tipi.Sivilceli suratı var birde Hintlilere benziyor gerçekten.

• Tercih meselesi sen bu olaya sal gitsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ByMuRaT25 kullanıcısına yanıt

Kızın babasının Facebook profiline vs bakıyorum sürekli Atatürk paylaşmış Türk bayrağı paylaşıyor milliyetçi baya ama kızı üniversitede neler neler yapıyor.Ben bunları hergün görürsem nasıl salacam ki hocam?

• Sevgilisi olduğunu öğrendiğiniz zaman bırakmanız gerekirdi. Kıskançlık yapıp çok çirkin keko felan demek yerine önünüze bakmak gerekir. Ayrıca bahsettiğiniz kızın cinsel hayatı sizi ilgilendirmiyor sevgilisi sonuçta. Kız anlattığınız kadar güzel olmasaydı bu kadar kafaya takarmıydınız?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.