Şimdi Ara

Bu Oğuzhan Uğur ne ilginç adam ya.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hem vatansever geçiniyor hem de hoşgörülü ve modern görünmek için midir nedir eleştirdiği, yakın olmadığı kitleye yapmadığı sevecenlik kalmıyor. Çok ilginç birisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 30 Kasım 2022; 1:11:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yüzlerce kişilik orduya ihtiyacım yok. Sadece bir tabanca ve ölmekten korkan bir karşı grup bana yeter.

Ben bedenen ölsem bile senin hafızandan, kafandan silinmeyeceğim. Anılarında yaşayacağım. İşte bunlar beni yaşatacak.
  • sevecenlik değil de ben özgürlükçüyüm demokratım demeye çalışıyor böyle yaparak ama içindeki öfkesi gayet açık ve net kin kusuyor yüzünden ve ses tonundan belli

Bilemiyorum bana taviz veriyormuş gibi geliyor en azından gereğinden fazla polyanacı takılıyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 30 Kasım 2022; 1:19:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yüzlerce kişilik orduya ihtiyacım yok. Sadece bir tabanca ve ölmekten korkan bir karşı grup bana yeter.

Ben bedenen ölsem bile senin hafızandan, kafandan silinmeyeceğim. Anılarında yaşayacağım. İşte bunlar beni yaşatacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    12 yıl önce açıldı
    Bu adam nasıl öğretmen la
    2 yıl önce açıldı
    Dayı, bu ne ya?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.