Şimdi Ara

Bu notebook oyun isteğimi karşılar mı ? (Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha bu gün üye oldum konuyu yanlış yere açtıysam affola ama ben kısa bir süre sonra bu notebook u alacağım gta ıv,v far cry 3,4 mafia serisi cod serisi ve bf ve sleeping dogs için yeterli olurmu ?olursa hangi ayarlarda oynarım bu oyunlarıhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-x555lb-core-i5-5200u-22ghz-6gb-ram-500gb-hdd-2gb-156w8-notebook.html#genel-bakis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir ust modeli x550jx daha mantikli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X550jk fiyatları fazla benim bütçeminn en ileri seviye fiyatında olan bu laptop tu peki 940m mi oyun performansı olarak iyi yoksa 840m mi iyihttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-x555ln-core-i5-5200u-22ghz-6gb-ram-500gb-hdd-2gb-156w8-notebook.html#ozellikler Bu pc'nin ekran kartı 840m daha alt seviye ama daha pahalı neden

• rapsodiarkos R kullanıcısına yanıt
    Niye herkes ekran kartinin performansini soruyor anlamiyorum. Google a 840m yazsan ilk cikan linkte bicok oyunda verdigi fps degerleri yaziyor. 940m de alayi da ayni sekilde. Ekran kartinin performansih akkinda fikir edinmek bu kadar kolayken forumda sorulmasina aklim ermiyor.

• Dostum bennarastırdım tabiki 840m'in birçok oyun testi var ama 940m 'in yok o yüzdennsoruyorum hangisinin performansı daha iyi diye

• 940m in de var. Ben baktim aynen yukarida dedigim yolla. X60m ve oncesindeki tum lartlar gibi 900 800 den az daha guclu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.