Şimdi Ara

Bu Notebook Kaçmaz Süper Fiyata Packard Bell Cep Telefonu İle Takas Olur!!! ANKARA....!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar notebook'um çok temiz sorunsuz sıfır ayarında garantisi bitmiştir çok temiz kullanılmıştır eve yeni bi dekstop aldığım için fazla kullanmıyorum oyun performansı çok iyidir. kısacası kullanıcı için ideal bir laptop tur alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun FİYATIM 790 ytl dir. Not:yüksek model cep tlf ları ile takas düşünülür 8800 sırocco,n95,luna ilk tercihimdir

ÖZELLİKLER:

İŞLETİM SİSTEMİ:Microsoft XP Professional

iŞLEMCİ:Amd Turion(tm)64 Mobile Technology ML-30 (soket 754)1.6GHz,L2Cache:1024KB

FSB:Hyper Transport 800 Mhz

BELLEK:1024 MB

SABİT DİSK:80 GB

EKRAN KARTI:ATI Radeon Xpress 256 MB

OPTİK SÜRÜCÜ:DVD ROM, CD-RW + 5 in 1 Kart okuyucu

SES:Realtek ALC655 Audio System Subwoofer

KABLOSUZ ERİŞİM:Entegre 802.11 b-g Kablosuz Erişim(Billionton)
    56 K V92 Fax Modem

USB GİRİŞİ2.0:3 Adet

PCMCIA GİRİŞİ:1 Adet Type 2

EKRAN BOYUTU:15.4 inç

Bu Notebook Kaçmaz Süper Fiyata Packard Bell Cep Telefonu İle Takas Olur!!! ANKARA....!!!!!!!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ercan0666 -- 19 Kasım 2007; 14:15:36 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı Satışlar Ercan Bey Ercan Beye Ve Ürününe Ben Kefilim
  • Eyw Barbaros kardeşim sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ercan0666 -- 19 Kasım 2007; 15:12:13 >

• garantisi bitmiş bir cihaz için yüksek bir rakam değil mi?acaba laptop arıyorum ancak neredeyse sıfır fiyatına yakın isteniyor,kaldıki şuan 600-700ytl arası 2 yıl garantili cihazlar var ..SAYGILAR HAYIRLI SATIŞLAR
  • Eyw kardeş sağol garantsi bitmiş olabilir ama cihazım temiz ve sıfıra yakın sizin 600-700 arası alabileceğiniz notebooklarında en az iki katı özelliklerine sahip bi makine FİYATTA'DA PAZARLIK PAYIMIZ VAR TABİKİ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.