Şimdi Ara

Bu notebook 1694 den daha iyimidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aşağıdaki linkteki acer ferrari 4005 1694 modelinden dahamı iyidir performans kralı diyebilirmiyiz
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=met.acer.4005
    ÖZELLİKLER
    Ağırlık: 2.9 kg
    Batarya Ömrü: 3 saat
    Bellek: 1 GB (2 x 512) DDR333
    Bluetooth: Var
    Boyutlar: 363 x265.7x 34 mm
    Ekran Kartı: 128 MB ATI MOBILITY™ RADEON® X700 GPU
    IEEE 1394 Port: IEEE1394 Port
    Işlemci: AMD Turion™ 64 Mobile Technology ML-37 2.0GHz
    Jack: 1 x RJ-11 jack for modem / 1 x RJ-45 jack for Ethernet
    Kart Okuyucu: 5 in 1 card reader
    LCD: 15.4" WSXGA+ LCD 1650x1050
    Modem: 56K V.92 Modem
    Optik: DVD-Super Multi double-layer
    PCMCIA: 1 x Cardbus type II slot
    Port: 1 x harici VGA port
    S-Video: S-Video Tv out
    Sabit Disk: 100 GB (5400 rpm) HDD
    USB Çıkışı: 4 x USB 2.0
    Wireless Card: 802.11 b/g with SignalUp WLAN
    Yazılım 1: Acer Launch Manager,Acer system Recovery CD, Norton Antivirus
    Yazılım 2: Adobe Acrobat Reader Cyberlink Power DVd NTI CD
    İşletim Sistemi: Windows XP Home TR

• Harddiski 5400 ve işlemcisinin 64 bit olması büyük bir artı
  • özellik olarak neredeyse aynıdır...

bu ferrari modelinin artı olarak ekstra karizması ve 64 bitlik işlemcisi var

acer 1694 ün ise işlemci saat hızları aynı gibi gözükmesine rağmen performans konusunda bir üstünlüğü var...

yanlış hatırlamıyorsam centrino 1,73 lar amd turion 2 ler ile kafa kafaya performans değerlerine imza atıyor... tabe bu işlemci ile 64 bitlik programları çalıştırdığında centrinolardan çok daha yüksek bir performansa ulaşacağında bir gerçek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dou147 -- 10 Ekim 2005, 14:57:59 >

• centrino 1,83=turion 2,0 bunu hemen hemen her testte görebilirsiniz.Cihazın gerçekten karizması çok iyi ona lafım yok.Gönül rahatlığı ile alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt82 -- 11 Ekim 2005, 0:14:37 >
  • centrino 1,83= turion 2,0 da olabilir dediğim gibi yanlış hatırlıyor olabilirim ama bir tek dooru hatırladığım şey varsada oda centrinonun (en azından şimdiki zamanda) turionlardan çok daha performanslı olduğu

alınmasına alınırda yanılmıyorsam aradada 450 - 500 dolar gibi bir fark var bunada değer mi oda tartışılır doorusu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dou147 -- 11 Ekim 2005, 0:28:30 >
  • Turion 2.0 >= Centrino 2.0 böyle bir karşılaştırma yapmak daha doğru olur bence. Zira işlemcileri dışında tüm özellikleri aynı olan iki laptop incelmesinde karşılatıma sonuçları bu şekilde çıkıyor...http://www.laptoplogic.com/resources/articles/42/1/1/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle daha iyidir
  • Herkese iyi geceler ben bu ferrariyi kafama taktım.Amerikadan abim gelicek ve niyrtim ferrari almak aslında acer1694 kullanıyorum ve çok memnunum.Bu forumları çok fazla okumak faydalı olmadı aslında :) sizce almam doğru olur mu?Sizden isteğim bu soruya içten cevap yazmanız ve beni bu ikilemden kurtarmanız.Gerçekten performans olarak ferrari daha mı iyi?(oyun konusunda şüphem yok)
  • arkadaşım 1694 ün varsa ferrari alıp boşuna dolarlarımızı yutdışına gönderme noteboğu olmayanlara bu ferrari tavsiye olunur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.