Bildirim
bu neyin nesidir ? M.Topuz (video)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
uğur boral -
emre belözoğlu terk -
Bu adam sahaya çıkıp yeteneği elverdiğince çatır çatır oynamıyor mu? Gol attığında deli gibi sevinmiyor mu? Takım arkadaşlarıyla uyumlu değil mi? Araları gayet iyi değil mi? Şike soruşturması ilk çıktığı zaman gitmek istiyorum dese gidemez miydi? Birlikte, hep birlikte bir takım olduğumuzun da farkında değil mi?
Olay bitmiştir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Kinross
Bu adam sahaya çıkıp yeteneği elverdiğince çatır çatır oynamıyor mu? Gol attığında deli gibi sevinmiyor mu? Takım arkadaşlarıyla uyumlu değil mi? Araları gayet iyi değil mi? Şike soruşturması ilk çıktığı zaman gitmek istiyorum dese gidemez miydi? Birlikte, hep birlikte bir takım olduğumuzun da farkında değil mi?
Olay bitmiştir.
1) Bence aldığı parayı hak etmiyor yeteneği bu değil eski topuz değil
2) Gol attığını hatırlayamıyorum
3) Uyum konusunda haklısın önemli olanda bu
4) Parasını alıyor niye gitsin
5) Farkında -
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Kinross
Olay bitmiştir.
imzamı attım evet -
-
-
Aziz Yıldırım'la 15 dakika yalnız kalan Fenerbahçeli oluyor Zamanında Arda'yı denk getirip yalnız yakalayamamıştı, yakalasa belki bugün solda Stoch yerine Arda oynuyordu.
Hede hödö yapacak Galatasaraylılar mesajı alıntılamasın, konunun ve yorumların amacı belli -
Biri Kemal sunalın videosunu koysun -
Ben farklı bir mevzuya dikkat çekeyim dedim, dikkat ettiniz mi bu kayserispor transferlerde habire sıkıntı yaşıyor.Bence alanda değil satanda bir sorun var.Kayseri nezaman birini satacak olsa hep olaylar çıkıyor, adam resmen beni bırakın nolur olmadı ocakta giderim bedava giderim demiş :) -
Ya iyi hoş güzel de bence herkes Dia'ya ön yargılı davrandığından Dia'nın Topuz'dan daha iyi bir oyuncu olduğunu göremiyor gibiler. En azından ben böyle düşünüyorum ve Dia'nın ileride daha da iyi olabileceğini düşünüyorum. Belki de Dia 3-1'lik TS maçında o yakaladığı net pozisyonda golü atsaydı bu hafta bile ilk 11'e girebilirdi. Ama şuan haberlere göre sanırım Topuz 11'de olacakmış. Neyse hayırlısı diyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: DeathSpook
Ya iyi hoş güzel de bence herkes Dia'ya ön yargılı davrandığından Dia'nın Topuz'dan daha iyi bir oyuncu olduğunu göremiyor gibiler. En azından ben böyle düşünüyorum ve Dia'nın ileride daha da iyi olabileceğini düşünüyorum. Belki de Dia 3-1'lik TS maçında o yakaladığı net pozisyonda golü atsaydı bu hafta bile ilk 11'e girebilirdi. Ama şuan haberlere göre sanırım Topuz 11'de olacakmış. Neyse hayırlısı diyorum.
dianın savunmaya katkısı yok
ama mehmet topuz oynayınca topu orta sahada tutuyoruz -
quote:
Orijinalden alıntı: fesbi
quote:
Ya iyi hoş güzel de bence herkes Dia'ya ön yargılı davrandığından Dia'nın Topuz'dan daha iyi bir oyuncu olduğunu göremiyor gibiler. En azından ben böyle düşünüyorum ve Dia'nın ileride daha da iyi olabileceğini düşünüyorum. Belki de Dia 3-1'lik TS maçında o yakaladığı net pozisyonda golü atsaydı bu hafta bile ilk 11'e girebilirdi. Ama şuan haberlere göre sanırım Topuz 11'de olacakmış. Neyse hayırlısı diyorum.
dianın savunmaya katkısı yok
ama mehmet topuz oynayınca topu orta sahada tutuyoruz
Defansif yönden haklı olabilirsin ama ben biraz ofansif olarak düşünüyorum. Dia iyi bir şekilde boş alanlar bulabiliyor topla beraber veya top gelmeden önce. Ayrıca kalıbını da kullanarak ofansif olarak ileri mevkilerde iyi iş yapabiliyor diye düşünüyorum. Tabii biraz daha kasması lazım kendini.
-
quote:
Dia rakibine pasını aktarabilecek mi maç içerisinde heyecan yapıyorum.
Şutlar ise zaten tuhaf, ve eksik. -
Link istiyoruz -
Bu videoyu koymanın amacı nedir? Zaten transferi karmaşık bir hal almıştı, bir Beşiktaş'ta bir Fener'de diye yazıldı çizildi. Bunları biliyoruz -
quote:
Orijinalden alıntı: ForeverMetal
Aziz Yıldırım'la 15 dakika yalnız kalan Fenerbahçeli oluyorZamanında Arda'yı denk getirip yalnız yakalayamamıştı, yakalasa belki bugün solda Stoch yerine Arda oynuyordu.
Hede hödö yapacak Galatasaraylılar mesajı alıntılamasın, konunun ve yorumların amacı belli
-
rahmetli kemal sunalın bir filmi vardı aklıma direk o geldi
Benzer içerikler
- aziz yıldırım mafya mı
- şükrü saraçoğlu oturma planı
- stadyumda maç en iyi nereden izlenir
- maçlara kaç yaş altı ücretsiz
- passolig para çekme
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X