Şimdi Ara

Bu neyin kafası??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orman oynuyorum mid yasuo bizde karşısında diana var(ilk seçimden yasuo almasından belliydi)Yasuoya diyorum ki koridoru ittirme Diana kaçışı yok alırız.Bu napıyor sürekli adamın kule altında zorluyor.Karşı ormancı baskın atıyor buna ölüyor diyor ki ormancı 10 kere geldi bu adam gold olmuş.
    ----------------------------------------------------------------------------
    5 kişi pre giriyoruz tanımıyorum biryerden eklediler.Ben mid seçtim lux aldım.Topda fiora banladı karşı takım bizde de fiora almak isteyen vardı.Dediki fiora banladılar ben mid lux sen supa geç.Dedimki neden geçeyim?Mid seçtim aldım fiora banlandı diye başka şampiyon yokmu bildiğin onu oyna.Gitti ahri aldı mide geldi ben çıkmayınca sup oldu ve yenildik.
    ----------------------------------------------------------------------------
    buna benzer konular açıyorum ama bu kadar şanssızlık olmaz bu kadar kötü oyuncular gelmez hani banlanıyordu küfredenler her oyun küfür var her oyun en az 10 kez ölen adamlar geliyor.heralde elo boost çok aşırı ucuz bronz 5 olan adam 5-10 tl verip golda kadar kastırıp ondan sonra kendi giriyor oyunlara başka bir açıklaması yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermandgn -- 16 Mart 2016; 13:38:17 >

• yasuolar hep iter:D hele solo yasuo ölümüne pushlar gidebilse rakip base e kadar gidecek:D
  • sonrası malum jungle report, all: jung farkı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge Magister

yasuolar hep iter:D hele solo yasuo ölümüne pushlar gidebilse rakip base e kadar gidecek:D

bide o tipler var solo yasuo alıyorlar karşılarına riven darius jax fiora alınıyor feedliyorlar diyorumki neden top yasuo alıyorsun ct lerin hep topda diyorum merak etme sen diyor oyun sonu 1-12 yasuo

quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

sonrası malum jungle report, all: jung farkı :D

aynen böyle oynuyorlar benim uyarmama rağmen sonra jung gelmedi report karşı jung 10 kere geldi diyor :D
  • İttirilmis laneyede gank gidebilirsin belli bir lvl den sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Irelia-Rivenla yasuo ezmek,ağlatmak çok zevkli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reaktonis kullanıcısına yanıt
    gidilir ama bota gidilir topa gidlir çalıya saklanırsın arkadan gelip öyle baskın yaparsın ama midde napacaksın?adam kule altı minyon kesiyor full canla hadi az canı olur kule altı girersin tanklayabiliyorsan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • NECO ABİMN KAFASI HEHEEYTTT ORÇO REYİZ KAAAMİLLLERRR OXİ LOWDUR NECO ARMY KİNG
  • Bu yüzden pick ekranında kavga etmeyi göze alarak mümkünse yasuo'yu banlatıyoruz aldırmıyoruz
  • goldu iyi bir lig mi sandın
  • Gold iyi değil tabiki ama en basit oyundaki bilinen yapılması gereken şeyler var bunu daha 30 level yeni olmuş adam bile biliyor.Koridoru sürekli ittirirsen baskına açık olursun bunu anlamak bilmek için az kafayı çalıştırmak yeterli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.