Şimdi Ara

Bu Neyin Girişi ve Neden Boşta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bir talihsizlik yaşadım. Aracıma fare girmişti :) Pas pas üzerine yaklaşık 30 adet boncuk tanesi kadar plastik parçası vardı. Ayakkabımdan kömür tanesi falan mı döküldü diye bakarken meğer diğer paspasında üzerinde vardı. Fare başka bir şeyi kemirmemiş. Sadece gaz pedalının lastiğini serçe parmak büyüklüğünde ve sol kısmından kemirmiş. Tabi motor arkasından falan bir yeri kemirdi mi henüz bilmiyorum. Neyse bende su alt bölümde bir şey kemirmiş mi bakayım dedim, açtım ve bu bölümde bir girişin boşta olduğunu fark ettim. Bu nedir arkadaşlar? Neden bu fiş boşta, yoksa bir şeyi iptal mi etmişler? Veya yanlışlıkla ben mi çıkardım diyicem de çok zor.

Araç Peugeot 207 2007 Model 1.4 hdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notebookmania -- 28 Aralık 2025; 19:2:41 >

• Tesisatlar genelde en yüksek donanıma göre üretilir, sizin araçta o donanım olmayınca da fiş boştadır. Araçta çalışmayan birşey yoksa ve arıza ışığı yanmıyorsa sorun yoktur.

Fare içinde aşağıdaki ürünü tavsiye ederim. Motor içi demir kısımlara ve gaz pedalının altı gibi görünmeyen yerlere biraz sıkın yeterli. Bir şişe 2-3 yıl yetiyor

Bu Neyin Girişi ve Neden Boştatrendyol.com
    TUNAP Kemirgen Koruma 398 250 ml - Fiyatı, Yorumları
    https://www.trendyol.com/tunap/kemirgen-koruma-398-250-ml-p-98894822

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.