Bildirim
Bu Nedir ? Uzak mı durulmalı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
araç üzerine yakalamalı haciz koymuşlar yanlış anlamadıysam. eğer öyleyse, polis çevirmesinde araç bağlanır ve yeddiemin otoparkına çekilir. satış gününe kadar da orada kalır. hacizli araç alınabilir tabi de ya haczin kaldırılması lazım araç üstünden ya da satış bedelinden hacze konu borç kadar miktarın düşülmesi lazım. yoksa başınız ağrıyabilir. -
Anlaşılmayacak birşey yok. Yazdığı gibi; Hacizli ve yakalaması var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Panthér
Anlaşılmayacak birşey yok. Yazdığı gibi; Hacizli ve yakalaması var.
yani alınmamalı.. -
Hacizli araç işte. Bence uzak durulmalı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam vergi dairesinden araç sahibinin borcunu öğrenin. Borcu siz ödeyin, hacizleri kaldırın. Aracın fiyatı neyse ondan düşersiniz.
Borç miktarı aracın fiyatından yüksekse eğer (vergi dairesinde oluyor mu bilmiyorum ama) aracın kasko bedelini yatırırsanız kaldırabilirler hacizleri.
Başka bir alternatif ise, araç sahibi ile anlaşırsanız yani o da kabul ederse aracı yakalatın. Vergi dairesi satışa çıkardığında ihale usulü ihaleye girip daha uyguna alabilirsiniz, ancak bu zaman alır ve ihaleye başkaları da ihaleye girebileceğinden fiyat yükselebilir. -
Bu tarz şeylerle uğraşan biri değilim hocam :) Teşekkürler tavsiye için -
quote:
Orijinalden alıntı: batuhanozboz
quote:
Orijinalden alıntı: Panthér
Anlaşılmayacak birşey yok. Yazdığı gibi; Hacizli ve yakalaması var.
yani alınmamalı..
Hacizli/Yakalamalı/Borçlu/Dertli vs. aracı neden almak isteyelim ki??
Temiz/Dertsiz/Tasasız vs. araç almak varken... -
ben hacizli arac aldimda cok ugrastiriyor adam verdi kagitlari git suraya yatir sira bekle buraya git onaydi hacizin kalkmasiydi vesaire derken 1 gununuz heba oluyor...sonra adamla notere gidip satisi uzerime aldim adam belediyede devlet memuru oldugundan guvendimde arabanin ici les gibi sigara kokuyordu sigara icilmis aracsa uzak durun 2 ay cebellestim o kokuyu cikarmak icin 10 dk tut kendini gittigin yerde sigara ic veya cek saga ic,bin fiyati uygun olmasa hayatta bulasmazdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sahibi büyük ihtimalle aracın haczi olduğunu biliyordu ve satışa koydu. borcun vadesi dolduğu halde ödenmediği için de alıcı aracın haczini işleme koydu ve araca yakalama çıkarıldı. Araç emniyet plaka tanıma sistemlerine takılacak ve ilk fırsatta durdurulup bağlanacaktır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X