Şimdi Ara

bu nedir kandırmaca mı?adsl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun ttnet görevlisi evimi arayarak adsl hız artışı istermisiniz diye sordu. kampanyamız var sizi 2 mpbs hıza çıkartacagız bunun yanında 300dk wifi ve ttnet müzik paketi vereceğiz fitatınız değişmeyecek dedi.1024 4gb kotalı hattımı 2048 4gb kotalı yaptık ve ücretsiz dedi onayımı aldı bunda bir bit yeniği yok mu kandırıldımmı böyle tel alan varmı??

• Valla böyle birşey kimseden duymadım.

Diyelim ki oldu neden sadece sizi arıyorlar?
  • valla aynen bende düşündüm zaten böyle bişey olsa herkesi otomotik geçirmezlermiydi.şuan bağlantı hızım yükselmiş ama görevli bunu yapmak için siz müşterimizi seçtik felan dediler bende bişey demedim.
  • Böyle bir kampanya benim bildiğim kadarıyla var. Ama belli bir süreliğine geçerli ve taahhüt istiyorlar. Ayrıca 1024 4gb yerine 2048 4gb kullanmak internet kullanımını hızlandırıp arttıracağı için kota aşma ihtimalini de arttıracaktır. Yani çok da mantıklı bir şey değil bence ..
  • evet kampanya bu ama kimse bana taahhüt var veya şu şekilde olacak demedi bende onay vermiştim şimdi bunu iptal ettireyim.ağzına s.ccam bunların ya halsiyetsiz yalancı köpekler..
  • telefonla taahhütmü olurmuş ilk defa duyuyorum.ama şunu söylemem gerek sizi avlamışlar 1 mb'ı 2 yapalım demişler üstelik kotalısınız sizde kabul etmişsiniz.sınırsız olmak daha avantajlı olurdu bu durumda hemen geri alın,zaten mutlaka sınırsız 1 mb fiyatına ya yaklaşırsınız yada geçersiniz yazık olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ADSL2+ Geçmiş Olan Var mı ?
    17 yıl önce açıldı
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 mb ile kotanızı gb'larca aşsanızda maximum fatura ücreti 56,64 TL gelir
    siz 2 mb'te geçtiğinizde bu ücret 79,76 TL oluyor.. kota artmadıktan sonra 8 mb verseler ne olacak.. amaç daha çabuk kotayı aşsınlar böylelikle tavuğu daha fazla yolalım mantığıdır..

teomanın şarkısı geldi aklıma "tuzak bunlar, tuzak bunlar"

geçmiş olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qontak00 -- 6 Nisan 2009; 2:17:48 >
  • bir türlü mesajımda değiştirme yapamadım.. birde şöyle birşey var sizi arayan ttnet görevlisi eğer kabul etmez de mevcut tarifenizde kalırsanız 26,81 TL ödeyeceğinizden bahsetti mi? Hiç sanmıyorum..
  • soyguna geldimi kendileri arıyorlar demek ki... bir arkadaş başlık açmıştı 1 dk da 8mbit e geçtim.. tabi ceplerine daha fazla para girecekse 10 saniyede bile tarife değiştirirler...
  • bana hiç birşey söylemediler.ne taahhüt nede 32 ytl olayından bahsettiler bugün 444 0 375 aradım ama ne deseler iyi biz ankara merkez oldugundan değiştiremeyiz ayrıca taahhüt iptalini yapamayız.neymiş kendi bölgemdeki telekoma dilekçe verecekmişim.onlarda işleme alacaklarmış.iptal ettirirken telefon kayıt sistemi çalışmıyormuş.bunların topu dolandırıcı ya allah belalarını versin kaz gibi milleti yoluyorlar.bizim büyük(!) devletimizde bu üç kağıtçıları koruyor vatandaşını koruyacağına.böyle ülke böyle internet olmaz olsun.şe.refsiz köpekler..
  • Geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.