Bildirim
Bu nedir böyle [Makas atma içerir]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Adam akiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sunu izledikten sonra gerisi bos
http://www.artikburada.com/video/eglence/illegal-street-racing-hong-kong.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu tip heriflere başka bir şey diyorum. Yazar isem ban yerim. -
iyimiş harbi -
yardırıyor -
-
Şimdi Ben olucaktım orada motorla varyaa bi sağ bi sol fenna makasa girerim motorsikletle
-
fena -
-
baskasına zarar vermeden geberirler umarım -
Youtube'deki makas videolarının %90nı izlemişimdir,ama bu adamın tekniği çok farklı -
-
başarıyla gelebilmiş okmeydanına -
Sağ şeritten sola, soldan sağa, tekrar sağdan sola, hayatımda gördüğüm en beyinsiz eğlence anlayışı. -
bu adamlar cok yasamaz,ölümleride bi hayli acılı olur
Paylaştıgım videodaki adam vefat etmiş(tabiki hız yüzünden)
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/88153/istanbul-trafiginde-motorsiklet-ile-makas-atmak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raimond -- 24 Mart 2013; 0:37:57 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: .master
Öncelikle şunu söyliyim trafikte makas atanları hiç sevmem ,milletin canını tehlikeye atıyolar ama youtubede gezerken gördüm bu adam harbiden hakkını vermiş
Mobilden giriyorum ama bu c180 videosu degilmi ? Eger oysa adam hakkini vermis baska birsey demeye gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozr2pkr -- 24 Mart 2013; 0:54:02 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yandaki arabaların içindeki kızlara makas atmalarını düşündüm ve öyle girdim. Şimdi gidiyorum. -
makas tehlikeli kardeşim denemeyin.Trafikte aceleci de olmayın,yoksa gideceğiniz yere varmak yerine,başka adrese gidersiniz. -
Trafiği tehlikeye atmaktan başka bir şey yapmıyor. Takdir edilecek hiçbir tarafı yok. Kendini trafikte tatmin etme çabası.
Benzer içerikler
- kıro ne demek
- iskansız ev alınır mı
- korku hikayeleri
- uras isminin yanına yakışan isimler
- likörlü çikolata sarhoş eder mi
- çay emojisi
- discord açıldı mı
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X