Şimdi Ara

Bu nedir böyle [Makas atma içerir]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
5
Favori
2.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle şunu söyliyim trafikte makas atanları hiç sevmem ,milletin canını tehlikeye atıyolar ama youtubede gezerken gördüm bu adam harbiden hakkını vermiş

• Adam akiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sunu izledikten sonra gerisi bos

http://www.artikburada.com/video/eglence/illegal-street-racing-hong-kong.html

• Ben bu tip heriflere başka bir şey diyorum. Yazar isem ban yerim.
  • iyimiş harbi
  • yardırıyor

• 54.sn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi Ben olucaktım orada motorla varyaa bi sağ bi sol fenna makasa girerim motorsikletle
  • fena
  • efsane

• baskasına zarar vermeden geberirler umarım
  • Youtube'deki makas videolarının %90nı izlemişimdir,ama bu adamın tekniği çok farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Electi

54.sn

Bunu paylaşmak için girmiştim
  • başarıyla gelebilmiş okmeydanına
  • Sağ şeritten sola, soldan sağa, tekrar sağdan sola, hayatımda gördüğüm en beyinsiz eğlence anlayışı.
  • bu adamlar cok yasamaz,ölümleride bi hayli acılı olur

Paylaştıgım videodaki adam vefat etmiş(tabiki hız yüzünden)

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/88153/istanbul-trafiginde-motorsiklet-ile-makas-atmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raimond -- 24 Mart 2013; 0:37:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .master

Öncelikle şunu söyliyim trafikte makas atanları hiç sevmem ,milletin canını tehlikeye atıyolar ama youtubede gezerken gördüm bu adam harbiden hakkını vermiş

Mobilden giriyorum ama bu c180 videosu degilmi ? Eger oysa adam hakkini vermis baska birsey demeye gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozr2pkr -- 24 Mart 2013; 0:54:02 >

• Yandaki arabaların içindeki kızlara makas atmalarını düşündüm ve öyle girdim. Şimdi gidiyorum.
  • makas tehlikeli kardeşim denemeyin.Trafikte aceleci de olmayın,yoksa gideceğiniz yere varmak yerine,başka adrese gidersiniz.
  • Trafiği tehlikeye atmaktan başka bir şey yapmıyor. Takdir edilecek hiçbir tarafı yok. Kendini trafikte tatmin etme çabası.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.