Şimdi Ara

Bu nedenler Para İadesi İçin Yeterli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Hp-compaq f505ea model laptop aldım 4 ay önce..ama sorunları çileden çıkardı 2 hafta sonra servise vericem şu nedenlerle.. sizce 30 günde yaparlar mı? Ben para iadesi almak istiorum

*Ekran kartının sıcaklığı sadece windowstayken 90 dereceyi geçior aşırı ısınıor(en dandik oyunda bile kasmaya neden oluyor solitaire hariç )..

*Cpu fanı çok gürültülü çalışıor

*Pil çok çabuk bitior (yarım saat-bir saat arası )

*Wireless arada kayboluyor bağlantıda ünlem işareti çıkıor sonra düzelior falan..

*Touchpad'in yanındaki boyası sıyrıldı çok kötü görünüor..

*Arada tamamen donuyor reset atmadan düzelmior sanırım ekran kartının ısınmasından dolayı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi тнємαу -- 2 Ocak 2008; 20:19:53 >

• Yaklaşık 25 iş günü civarında yapıp verirler. Yada yapamayabilirler. Kesin bir şey söz konusu olamaz.
  • Benim F505ea mın bugün 12. iş günü serviste. Valla senin bu sorunlar ne kadar da yapılır bilmiyorum ama ben hala bekliyorum. İnşallah yapamazlar 30 iş gününde de paramı alır kurtulur şu HPden.

Benim problemler;

- Google Earth kullanırken belli bir süre sonra ekran donuyordu ve 5 - 10 saniye sonra "ekran kartı yanıt vermeyi kesti ve bu hatadan kurtuldu" gibi bir uyarı verip düzeliyordu. Fakat bu sefer de Wireless bağlantısı gidiyor ışığı turuncu yanıyordu. Bilgisayarı tekrar başlatınca wireless geliyordu.

- Derken bir gün Wireless tamamen gitti. Güvenli kipte de görünmüyordu. Bir gitti pir gitti yani Silbaştan XP kurdum yine görünmedi. Anlayacağınız gibi tamamen gitmişti. *BIOS update de sorunu gideremedi.

- Pil gerçekten de az gidiyordu. Hiçbir zaman vaad edildiği kadar gidemedi.

- Recovery işlemini başarı ile yapmam rağmen (1 DVD tuttu) Recovery DVDsi boot etmiyordu

Ben de senin anlattığın gibi problemler pek olmuyordu. NFS Underground 2 yi takıntısız oynayabiliyordum ve Colin McRea Rally 04 ü de problemsiz oynuyordum. Ekran kartı normalde aşırı ısınmıyordu yani.

Senin aksine ben fan sesinden gayet memnundum. Ağustos ayında bile arasıra dönüyordu, onu da pek hissetmiyordum. Gayet sessiz bir aletti benimki. Fanın tam devir ile döndüğünü sadece BIOS update sırasında duydum. O ne çılgın dönüştü öyle Öyle ses çıkarıyordu ki uçacak sandım Bunun haricinde dediğim gibi gayet sessizdi.

TouchPad boyasının sürtünme sonucu garipleşmesinden ben de şikayetçiydim doğrusu.

Sendeki gibi donmalar bende yaşanmıyordu. Gayet stabil çalışıyordu Vista.

Valla ne diyeyim umarım kurtuluruz bu HPden

• quote:

Orjinalden alıntı: mrtgkce

Benim F505ea mın bugün 12. iş günü serviste. Valla senin bu sorunlar ne kadar da yapılır bilmiyorum ama ben hala bekliyorum. İnşallah yapamazlar 30 iş gününde de paramı alır kurtulur şu HPden.

Benim problemler;

- Google Earth kullanırken belli bir süre sonra ekran donuyordu ve 5 - 10 saniye sonra "ekran kartı yanıt vermeyi kesti ve bu hatadan kurtuldu" gibi bir uyarı verip düzeliyordu. Fakat bu sefer de Wireless bağlantısı gidiyor ışığı turuncu yanıyordu. Bilgisayarı tekrar başlatınca wireless geliyordu.

- Derken bir gün Wireless tamamen gitti. Güvenli kipte de görünmüyordu. Bir gitti pir gitti yani Silbaştan XP kurdum yine görünmedi. Anlayacağınız gibi tamamen gitmişti. *BIOS update de sorunu gideremedi.

- Pil gerçekten de az gidiyordu. Hiçbir zaman vaad edildiği kadar gidemedi.

- Recovery işlemini başarı ile yapmam rağmen (1 DVD tuttu) Recovery DVDsi boot etmiyordu

Ben de senin anlattığın gibi problemler pek olmuyordu. NFS Underground 2 yi takıntısız oynayabiliyordum ve Colin McRea Rally 04 ü de problemsiz oynuyordum. Ekran kartı normalde aşırı ısınmıyordu yani.

Senin aksine ben fan sesinden gayet memnundum. Ağustos ayında bile arasıra dönüyordu, onu da pek hissetmiyordum. Gayet sessiz bir aletti benimki. Fanın tam devir ile döndüğünü sadece BIOS update sırasında duydum. O ne çılgın dönüştü öyle Öyle ses çıkarıyordu ki uçacak sandım Bunun haricinde dediğim gibi gayet sessizdi.

TouchPad boyasının sürtünme sonucu garipleşmesinden ben de şikayetçiydim doğrusu.

Sendeki gibi donmalar bende yaşanmıyordu. Gayet stabil çalışıyordu Vista.

Valla ne diyeyim umarım kurtuluruz bu HPden

benimde ilk aldığımda fan gayet sessizdi..arada az bi sesle çalışıp susardı şimdi maşallah hiç öle bi niyeti yok ..

ha bu arada dvd-writerda devir çok gürültülü laptop titriyo acayip

laptoplarımızda telefonlarımızda aynıymış bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi тнємαу -- 2 Ocak 2008; 20:29:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TheMAy_

benimde ilk aldığımda fan gayet sessizdi..arada az bi sesle çalışıp susardı şimdi maşallah hiç öle bi niyeti yok ..

ha bu arada dvd-writerda devir çok gürültülü laptop titriyo acayip

laptoplarımızda telefonlarımızda aynıymış bu arada

İlginç tesadüf

Google Earth de senden de bu tarz donma oluyor muydu? Bende sadece Google Earth de oluyordu, başka zaman hiç takılmazdı. Garip geliyor yani bana, neden sadece Google Earth de takılıp hemen ardından wireless gidiyordu anlamadım

Bu arada DVD writerın gürültücü olduğu doğru ama beniki titremiyordu. Ayrıca servise DVD writer problemi de yazmıştım ben şimdi sen söyleyince hatırladım Bazen okuyor, bazen ise okumuyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgkce -- 2 Ocak 2008; 20:45:53 >

• hiç denemedim..birazdan indirip denerim yazarım sonucu buraya
  • quote:

hiç denemedim..birazdan indirip denerim yazarım sonucu buraya

Sonucu merakla bekliyorum. Bende 10 - 20 dakika gibi bir kullanımdan sonra takılma oluyordu. Hemen olmuyor yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ne merak ya herkes HP'den para iadesi almaya çalışıyor. Yazık ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

Bu ne merak ya herkes HP'den para iadesi almaya çalışıyor. Yazık ya

Tabi, alan alamayanın halinden anlamaz

Ya Allah kimseyi HP ile cezalandırmasın

• valla büyük ihtimal söyle olur:)

yaptık diye yollarlar mutlaka birisi yapılmamıs olur ya da ikisi. tekrar yollarsın bezdirme politikaları baslar yine bekletirler. yaptık diye tekrar yollarlar bi bakmıssın ki yine birisinde sorun var. tekrar yollarsın bi 30 gün de öyle beklersin.:) en kötü ihtimal bu:)
  • quote:

quote:

Valla mrtgkce benim içimde büyük bir umut var. Bu gün 3. kez aynı problemden dolayı bilgsiayarı verdim. Yarın tekrar görüşecem. Bu hün makinayı tekrar vermeden önce şartlar uymuyor dedi bende o zaman şartları uygun hale getiririm dedim Aynı problemden 3 kere verirsen artık değişim şart!

• quote:

Orjinalden alıntı: bisquit

valla büyük ihtimal söyle olur:)

yaptık diye yollarlar mutlaka birisi yapılmamıs olur ya da ikisi. tekrar yollarsın bezdirme politikaları baslar yine bekletirler. yaptık diye tekrar yollarlar bi bakmıssın ki yine birisinde sorun var. tekrar yollarsın bi 30 gün de öyle beklersin.:) en kötü ihtimal bu:)

O biraz zor arkadaşım Kesinlikle serviste birkaç saat bilgisayarımı kullanmadan servis formunu imzalamam. En ufak bir problem devamı görürsem almadan veririrm ve yeni servis açtırmam. O günden devam ettiririm. Forumdaşlar sağolsun, sayelerinde öğrendik detyaları

• quote:

forumdan başka birinin hoparlörlerin üstündeki boyalar çıktığı için bi iki ufak sorun daha..yapamadık demişler umutluyum ben

mrtgkce dışardaydım şu an iniyor

• quote:

quote:

O biraz zor arkadaşım Kesinlikle serviste birkaç saat bilgisayarımı kullanmadan servis formunu imzalamam. En ufak bir problem devamı görürsem almadan veririrm ve yeni servis açtırmam. O günden devam ettiririm. Forumdaşlar sağolsun, sayelerinde öğrendik detyaları

Bu arada yeni bir gelişmeyi haber verim. İmzalamak demişken. Ben en başından beri hiç bir şey imzalamadım. Ve benim 17 iş günümü yemişelrdi. Bu gün o konuyu tekrar açtım yarın fax çekecem ve tüm servislerim birleştirilecek. Yani 10 Ocak 2008'de 30 iş günü olacak

• quote:

quote:

quote:

Valla mrtgkce benim içimde büyük bir umut var. Bu gün 3. kez aynı problemden dolayı bilgsiayarı verdim. Yarın tekrar görüşecem. Bu hün makinayı tekrar vermeden önce şartlar uymuyor dedi bende o zaman şartları uygun hale getiririm dedim Aynı problemden 3 kere verirsen artık değişim şart!

Değişim derken? ürün değişimi değil de para iadesi demek istedin sanırım Yani umarım öyledir

Valla Allah hepimize yardım etsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Değişim derken? ürün değişimi değil de para iadesi demek istedin sanırım Yani umarım öyledir

Valla Allah hepimize yardım etsin

Ne ürünü ya. Para Para

• quote:

Ne ürünü ya. Para Para

• 20-25 dk kullandım öle bişey olmadı ama çok kasıyo
  • quote:

20-25 dk kullandım öle bişey olmadı ama çok kasıyo

Sağol, teşekkür ederim deneme için Demek benim ekran kartında vardı bir sorun. Ben de kasma olmuyordu hiç ama bu kitlenme ve ardından wireless problemini yapıyordu.
  • quote:

quote:

20-25 dk kullandım öle bişey olmadı ama çok kasıyo

Sağol, teşekkür ederim deneme için Demek benim ekran kartında vardı bir sorun. Ben de kasma olmuyordu hiç ama bu kitlenme ve ardından wireless problemini yapıyordu.

Sen daha yatmadınmı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.