Şimdi Ara

Bu neden oluyor? (Aniden sinirlenme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sinirli bir insan değilim, öyle bir yapım yok ama ara sıra başıma gelen bir olay var.
    Örnek vereyim; mesela eti pufu açmaya çalışıyorum. Başta açamadıysam bir türlü acayip sinirleniyorum, çok hızlı davranmaya başlıyorum yine de açamazsam kendimi kaybedecek seviyeye geliyorum. İstemeden de olsa yaptığım eylemi bırakmak zorunda kalıyorum. Etrafta en yakın cansız nesneye vuruyorum geçiyor. Sanki vücudum kontrolü eline alıyor gibi.
    Bir de sadece bir işi yapamadığımda olmuyor. Telefonla geziniyorum diyelim aşırı sıkılırsam da bu oluyor. Telefonu bırakıyorum hemen.
    Ama dediğim gibi en fazla ayda 1 oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kız mısın regl yüzünden olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 1 Eylül 2019; 12:2:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir psikolojik danışmana başvurmanızda fayda var bahsettiğiniz olay deşarj meselesiyle alakali galiba mesela bende gün içinde sinirleniyorsam bir şekilde kendimi tutuyorum akşam maç seyrederken bağırıp çağırıp küfrederek o siniri atıyor ve rahatlıyorum bi bakıma deşarj oluyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bana hep oluyor. yolda yürüyorum ayağıma bir şey mı takıldı direk tekmeyi basıyorum kaç kere başkasına şişe mişe attım kedilerin su içtiği şeye basıp üstüne tekme atıp başkalarını da ıslattım. bimden çıkarken kapı açılmadı sert ittim kapı geriye çarptı. benim durum amelelikten kalma. çalışırken hızlı, güçlü davranmam gerekiyordu her şeye öyle kaldı işte ama yavaş yavaş geçiyor. reflekslerim de böyle benim. reflekslerim baya iyidir en küçük şeye hıphızlı davranırım da genelde anca zarar verir, daha kötü hale getiririm. kendime vurduğum falan da oluyor arada veya ağaçlara çarpıyorum yürürken ıvır zıvır ben direk anormalim beni boşver

edit: ne iyi gelir onu yazmamışım kanki biri beni mutlu edince bu durum baya azalıyor açıkçası. ama genelde kafam fix oluyor kimsenin umrunda değilmişim gibi, ben de her şeyi unutuyorum ve iş psikolojisine giriyorum o zaman bayağı artıyor. meditasyon da iyi geliyor, oturup kafamı ve hislerimi boşaltıyorum sonra daha iyi oluyorum genelde. bir de müzik dinlemek etkiliyor ama şöyle etkiliyor: bu olayı bende daha da artırıyor daha çok her şeye ani tepki veriyorum ama çok daha doğru bir şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 1 Eylül 2019; 12:12:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.