4 ay önce imzamki laptopu aldım. 1.420 liraya incehesap.com dan aldım özellikleri de imzamda yazıyor zaten. Ama bugün bakıyorum Asus yeni laptop çıkarmış benim laptopdan kasası biraz farklı ama kasa kalitesi aynı hatta kasaları da birbirine çok benziyor. Sadece işlemciyi yükseltmiş ekran kartını düşürmüş ve şu anda fiyatı yaklaşık 1.700 lira gerçekten piyasayı iyi takip etmek gerekiyor. O işlemci ile benim işlemci arasında fark var mı onu bile bilmiyorum ama zaten ekran kartını düşürdüğü için onun yapacağı işleri benim laptop da yapar ama o 1.700 lira benimki oyunlarda falan daha iyi şu anda benim ki her yerde satılmıyor ama akakçe.com da aratınca bazı yerlerde 1.300 liraya bulunabiliyor. Bunu aktarmak istedim laptopun linkini de vereyim;
Vatanda bir ara vardı yeni nesil i5 işlemcili gt630m li falan ve indirimle 1.450 liraya geliyordu. Vatan sattı ve kaldırdı arkası gelmedi alan aldı valla.Şu anda yeni nesil ve bir önceki nesilden bazı laptopları var onlarında hepsinin ekran kartı gt610m şaka gibi ya.
quote:
Orijinalden alıntı: Gubar-ı Gam
Vatanda bir ara vardı yeni nesil i5 işlemcili gt630m li falan ve indirimle 1.450 liraya geliyordu. Vatan sattı ve kaldırdı arkası gelmedi alan aldı valla.Şu anda yeni nesil ve bir önceki nesilden bazı laptopları var onlarında hepsinin ekran kartı gt610m şaka gibi ya.
Bende öyle diyorum ya 1.800 liralık laptopun ekran kartı 610M olur mu ya ? Bazen o zaman ben laptopu satsam aldığım fiyata satarım diyorum yani mantıklı olaraktan. Demekki her yeni çıkan laptop bir öncekinden iyi diye birşey yok Heralde ellerinde 610M kartlar kaldı gelene gidene taktılar. Bilmeyenler alıyor işte
evet çok haklısın bu konuda bimekse girmenizi öneririm 1 tane gtx660 2 tane gt650m li yaklaşık 5-6 tane de gt630m li pc mevcut geri kalanları uyduruk ve üretim fiyatı yüksek olduğu için satış fiyatı da haketmediği derecede yüksek insanlar fiyata ve markaya hemen aldanıyor
quote:
Orijinalden alıntı: blue spirit
evet çok haklısın bu konuda bimekse girmenizi öneririm 1 tane gtx660 2 tane gt650m li yaklaşık 5-6 tane de gt630m li pc mevcut geri kalanları uyduruk ve üretim fiyatı yüksek olduğu için satış fiyatı da haketmediği derecede yüksek insanlar fiyata ve markaya hemen aldanıyor
Evet bizde arkadaşları uyarmak için hatta başka bir başlık altında konu açtım imzamdaki konudan sizde bilgi verebilirsiniz.