Şimdi Ara

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Donanımhaberde malum siyasi konular, ucu siyasete dokunan konular, dine dokunan konular hık mık derken uçuyor.
    Popüler konulara baktığımızda envai çeşit konu varken bu tarz içerikleri göremiyoruz her şey var ama o yasak.
    Bu kadar önemli bu konu madem bu site için aman olmasın diyorsunuz. Peki neden bu reklamlar?
    "Donanımhaber akp" diye aratın google a bir tane konu kalmış mı açık Allah aşkına bakın bi.

Ama sitenin her köşesine akp reklamlarını aldı dh bunu biliyoruz değil mi? Buda bir örnek
    https://www.youtube.com/watch?v=9ndkCR70om8&feature=youtu.be

E soruyorum size bu kadar keskin ve katı davranışlar sergiliyorsunuz bu konuda özellikle şu parti tarafında. Neden bu reklamlar alındı?
    Dh köklü, uzun zamandır popülaritesini koruyan bir site. Her reklamı alıyor tamam da bu reklamları almasa olmuyor muydu? Buna mı bağlıydı yani kazancı.
    Bu reklamları alana kadar fakir, aldıktan sonra mı toparlandı dh sahibi?

Sitenin tutumuna ve gösteriş yaptığı prensiplerine tamamen ters bir hareket oldu. Bu konuda gider sanırım.

• Al benden o kadar seçimle ilgili anket açtım diye ban attılar madem o kadar hasas bir konu reklamda yapmayın tabi sonuçta para var ucunda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyasi , dini içerikli konu açmak yassah gardaş bi derdin varsa reklam verecen. Umarım parasını verdiler diye yarın öbürgün pkk nın vs reklamınıda yayınlamazlar.
  • @INVESTGN DISCOVERY
    İşte dediğime süper bir örnek de arkadaştan. Seçim anketi açmış adam. Sorsalar neden kapatıldı konu diye uygunsuz mesajlar vardı konuda derler. E siz tek tek tüm mesajlar hakkında işlem yapabiliyorsunuz konuyu kapatmak neden niye?

Şaşırdığım tek durum cemaat-siyaset isimli konunun hala sağlam durmasıydı. Bir girip bakayım dedim acaba çok örnek bir konumu içerisi çok mu düzenli falan. Alakası yok. Sağa sallayanı var, sola sallayanı var, cemaate sallayanı var...
    Var oğlu var ben şuna sallansın buna sallanmasın demiyorum hiçbir zaman. Konuşulacaksa hepsi konuşulsun. Ama şunu farkettim konuda akp yanlısı yoğunluk daha hakim görünüyor yorumlarda. Akp nin sosyal medyada başı çektiği,
    hiçbir "GENEL" platform, konu, haber yorumları vs görmedim bugüne kadar. Bi bu konuyu gördüm ve bu konuda şaşırtıcı derecede uzun süredir ayakta. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır yani. Ayrıca geneli tırnak içine aldım 2 cümle önce.
    Gerçekten tüm samimiyetimle, tarafsız ve gerçek anlamda genel kullanım olan hiçbir sanal platformda akp yanlılarının daha ağırlıklı yorum yapabildiğini görmedim.

Uzun lafın kısası sitede bu konuda propaganda ve ayrımcılık yapıldığını düşünüyorum. Hadi yok yapmıyoruz desin bunun sorumlusu kişiler onu geçtim. Onun arkasında birde bu reklam olaylarını tekrar hatırlatıyorum. Yani ya dediğinizi yapın,
    yada biz yaparız ama siz durun demeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1312K

@INVESTGN DISCOVERY
    İşte dediğime süper bir örnek de arkadaştan. Seçim anketi açmış adam. Sorsalar neden kapatıldı konu diye uygunsuz mesajlar vardı konuda derler. E siz tek tek tüm mesajlar hakkında işlem yapabiliyorsunuz konuyu kapatmak neden niye?

Şaşırdığım tek durum cemaat-siyaset isimli konunun hala sağlam durmasıydı. Bir girip bakayım dedim acaba çok örnek bir konumu içerisi çok mu düzenli falan. Alakası yok. Sağa sallayanı var, sola sallayanı var, cemaate sallayanı var...
    Var oğlu var ben şuna sallansın buna sallanmasın demiyorum hiçbir zaman. Konuşulacaksa hepsi konuşulsun. Ama şunu farkettim konuda akp yanlısı yoğunluk daha hakim görünüyor yorumlarda. Akp nin sosyal medyada başı çektiği,
    hiçbir "GENEL" platform, konu, haber yorumları vs görmedim bugüne kadar. Bi bu konuyu gördüm ve bu konuda şaşırtıcı derecede uzun süredir ayakta. Ne demek istediğimi anlamışsınızdır yani. Ayrıca geneli tırnak içine aldım 2 cümle önce.
    Gerçekten tüm samimiyetimle, tarafsız ve gerçek anlamda genel kullanım olan hiçbir sanal platformda akp yanlılarının daha ağırlıklı yorum yapabildiğini görmedim.

Uzun lafın kısası sitede bu konuda propaganda ve ayrımcılık yapıldığını düşünüyorum. Hadi yok yapmıyoruz desin bunun sorumlusu kişiler onu geçtim. Onun arkasında birde bu reklam olaylarını tekrar hatırlatıyorum. Yani ya dediğinizi yapın,
    yada biz yaparız ama siz durun demeyin.

Hocam bu ülkede adaletsizlik var hiçbir iş doğru yürütülemiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Asıl oyun yönetici forumunda dönüyor (bence)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NE DEMEK
    2 yıl önce açıldı
    Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.