Şimdi Ara

BU NE MUHAL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu nasıl oluyor? Tam burslu bölümler boş? Puanı yok.

Orijinalden alıntı: cakmaekol

Bu nasıl oluyor? Tam burslu bölümler boş? Puanı yok.

/>

İlk yerleştirmeden sonra açılan bölümlerden olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bunu merak ediyorum tam burslu veya yarı burslu boş kontenjanların puanı yazmayan lar var bu ne anlama geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    4 yıl önce açıldı
    BU NE DEMEK
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dh en çok kullanılan gif 'i bir kere kullandığımda siliniyor demek ha ? Valla helal olsun size modlar dh eyiye gidiy... Ne haliniz varsa görün

>> UŞAK ÜNİVERSİTESİ <<
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

evet ağlayarak şikayet etmiş sildirmiş mesajları zaten. herkes çapını ve haddini bilsin.

Öncelikle araştırma icin tebrik ederim . Tarihinede baksaydın bari açtığım konunun her neyse evet geçen sene düşündüğüm bir bölümdü CTİS ile . Bak aynı şeyi halen devam ediyorsun karşındakinin mesleğine veya düşüncesini küçümsüyorsun . Ben senin mesleğin hakkında şöyledir veya böyledir demedim dememde istersen arkeoloji oku saygım var ki fizik seviyorsundur bu bölümü okuyabileceğim en iyi ünide okuyorsun belkide . Dıyorsunki benim mesajlarıma neden cvp veriyorsun veya ne alıp veremediğin var diye hiç bir alıp veremediğim yok . Fakat senin karşındaki kişiyi küçümseme , düşüncesini hor görme , saygı göstermeme , çok bilmiş edasında olan mesajların toplasam bir hayli çıkar heralde benimde en sevmediğim şey bu . Ve senin mesajlarına cvp verdiğim msjlara bakarsan hep bununla ilgilidir. Sen saygılı bir biçimde mesajını yaz herkeste sana saygı gösterir.

•  BU NE MUHAL!

>> UŞAK ÜNİVERSİTESİ <<
  • quote:

Orijinalden alıntı: noth1nq.

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

evet ağlayarak şikayet etmiş sildirmiş mesajları zaten. herkes çapını ve haddini bilsin.

Öncelikle araştırma icin tebrik ederim . Tarihinede baksaydın bari açtığım konunun her neyse evet geçen sene düşündüğüm bir bölümdü CTİS ile . Bak aynı şeyi halen devam ediyorsun karşındakinin mesleğine veya düşüncesini küçümsüyorsun . Ben senin mesleğin hakkında şöyledir veya böyledir demedim dememde istersen arkeoloji oku saygım var ki fizik seviyorsundur bu bölümü okuyabileceğim en iyi ünide okuyorsun belkide . Dıyorsunki benim mesajlarıma neden cvp veriyorsun veya ne alıp veremediğin var diye hiç bir alıp veremediğim yok . Fakat senin karşındaki kişiyi küçümseme , düşüncesini hor görme , saygı göstermeme , çok bilmiş edasında olan mesajların toplasam bir hayli çıkar heralde benimde en sevmediğim şey bu . Ve senin mesajlarına cvp verdiğim msjlara bakarsan hep bununla ilgilidir. Sen saygılı bir biçimde mesajını yaz herkeste sana saygı gösterir.

egosu yüksek biriyim doğrudur ancak bu yine de dediğim gerçeği değiştirmiyor. çok bilmişliği cahillikle yapmakla gerçekten bilerek böyle davranmak arasında fark var. 2004'den beri forumda olan biri olarak senden çok daha fazla insana yardımım dokunmuştur bu forumda ki bu senin insanları küçük görüyor tezini çürütüyor. küçük gördüklerime neden vakit ayırıp yardımcı olayım?

sen bölümümü ezbere bildiğin için yaptım o 1 dakikalık araştırmayı da, artık asgari ücretli işlerde bile üniversite şartı aranıyor, üniversite okumayanı neredeyse amele bile yapmayacaklar direk lisenin devamı gibi oldu. sanırım her sene 800 bin kişi filan üniversiteye başlıyor. (tam rakam aklımda değil ama olması gerekenden daha fazla) bu ülkenin bu kadar üniversiteliye ihtiyacı yok ki amaç sadece hükümetin işsiz sayısını düşük gösterme politikasına döndü. Bunun ne demek olduğunu anlamak çok mu zor? kısaca özetliyim 20 sene öncesinin ilkokul mezunu = şimdiki dönemin alt seviye üniversitelisi. Ne idüğü belirsiz üniversitelerde okuyunca haliyle bu asgari ücretle alakasız mesleklere tamah etmek durumunda kalacaksınız, bunun neresi yanlış ve saygısızcaymış anlamadım. bu bir gerçek. ve benim de hoşuma gitmiyor. adam gidiyor alakasız bir üniversitede 250 puanla mühendislik okuyor, mezun olduktan sonra kendi alanında kimseden iş bulamıyor 800 tl üstü maaşla, sonra gidiyor alternatif alakasız mesleklere yöneliyor. garsonluk yapıyor, giyim mağazasında çalışıyor falan filan. şanslıysa memur oluyor üretmeden yata yata para kazanıyor (bu da acı bir gerçektir) kendini geliştirme masalıyla da bu sınırların dışına çıkabilen insanların sayısı da çok çok çok az kalıyor. bu sistemi ben mi yarattım da bütün bu gerçeği "bu üniversitelerden mezun olunca iş bulamazsınız" diyerek tek cümlede özetlediğim için burnu havada, kendini beğenmiş, saygısız filan oluyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 25 Eylül 2012; 12:57:32 >

• Forumda 2005 ten bu yana varım bu 2. Üyeliğim ve insanlara iyi kötü yardımım dokunmuştur . Her neyse konumuz bu değil . Egom yüksek biridir demişsin güzel insanın kendini tanıması iyidir . Ben fizikle ilgili düz yargı belirtmek istemedim senin mesajına ithafen öyle yazdım yoksa Bilkent fizik kazandığını biliyorum ve Bilkent gibi kaliteli bir üniversitede fizik okumak hem prestijli hem zor bir iştir . Dediğim gibi hangi bölüm olursa olsun saygım var . Düşüncelerimiz kesişiyor aslında bende ne idüğü belirsiz ticarethaneden farklı olmayan ünilere karşıyım ki zaten geçen sene vakıf ünileri için araştırma yaparken sıradan bir okulda mühendislik okumaktansa Bilkent te Böte veya CTİS okumayı düşünmüştüm ve bunda Bilkent in kalitesi önemli rol oynuyor. Herkes en iyi ünilerden okumak ister tabiki fakat beklentiler istekler sonuçlar farklı olabiliyor . Dediğim gibi eleştiri veya düşünce yazarken karşının düşüncesine her zaman saygı gösterilmesinden yanayım burası sanalortam olsa bile bu konuda oldukça titizim . Seneye Bende Bilkent te olmaya adayım bakalım .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.