Şimdi Ara

Bu ne kadar eder?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam.. Silkroad'a daha yeni başladım ve bu daha ilk karakterim..Tüm acemiliğimle size bir soru soruyorum :)..
    Şimdi ben stallarda dolaşırken baktımki bazı eşyalar çok pahalı :) SOS diye nitelendiriliyor galiba..(gerçi bu sosun anlamı nediir onu da bilmiyorum)
    Düşündüm ki benim kalkanımda da bazı özellikler var ne kadar etceğini etraftakilere sordum ve 150k dan aşağıya satma dediler.. :D..Ama ben bu kalkanı stall'ın birinden 15k ya almıştım Ben de acaba onlar benle dalgamı geçiyor diye hemen buraya geldim :).. Çünkü piyasayı hiç bilmiyorum..Ve size soruyorum bu kalkan ne kadar eder?Çünkü ben ilk baştan 30k ya filan birilerine satarım diyodum iyiki satmamışım :D

.. Server Mercury..

Bu ne kadar eder?..

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..

• seni kandırmıslar ama onu belki 50k birine satabilirsin
  • 30k çok az olur bence ama 150k da fazla
  • 100K dan aşaya satma avrupa yeni olduğu için çok önemli itemler ama sen hangi serverda oynuon
  • .. Server Mercury..
  • o zaman ne kadar eder bilmem özür dilerim yazmıssın ama görmemişim
  • 1. konu yanlış yerde.
    2 düşük lvl bir item. Stallara bak o lvl sosları hakkında aşağı yukarı bir fikrin olur. Ama çok birşeyler bekleme.
    3 konu taşındı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bilgisayar ne kadar eder?
    15 yıl önce açıldı
    bu pc ne kadar eder ?
    5 ay önce açıldı
    Sistem Ne Kadar Eder?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış yere açtığım için pardon..Stallara baktım da çok uçuk fiyatlar görüyorum :S:S.. Burda kimisi 100k diyo kimisi 50k diyo :)
  • bak bu daha ezik kalkan yanı 50k ya satar san dua şükür et senle kafa bulmuşlar
  • Neyse ben 150k dan aşağı satma diyen adama 150k ya satmayı deniycem :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.