Bildirim
Bu ne biçim soru la
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Parmakların bir ilkokulluya göre fazla büyük sayın ladin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* -
aslindaki ordaki butun tanimlar suan gordugumuz derslerde hatalı ama cocuklar iste nerden anlasinlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İlkokulu detected _____________________________ -
boynum kırıldı bu arada zenci misin _____________________________ -
ikinci sınıfsınız demek ki hocam acilen bırakmalısınız kitabı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Daha az değer verseydin istekleri de daha az olurdu -
Tırnaklarını yeme _____________________________ İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM. -
Ulan fotoyu atmadan aklıma geldi parmak benim değil boşa dalga geçmeyin diye yazmadım pişmanım
Not: 2008 liyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bu sene şampiyon görelim sizi,
Ölmeden mezara koymayın bizi,
Korkutmaz bizleri musalla taşı,
Ölümüne seviyoruz biz BEŞİKTAŞ'ı !!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X