bu linkteki celp dönemleri ne anlama geliyor. muhtemel gidilebilecek yerleri mi yoksa başka birşey mi?
cevap verdim bizim sayfada bir bak istersen
anladım. bugün sevk esnasında yedek subay ve kısa dönem adaylarından diplomanın fotokopisi isteniyo diye bir ibare gördüm. bugün okulu aradım diplomamı sormak için. adamlar 6 ay daha bekleyeceksin diyorlar. olmayan diplomanın fotokopisini nasıl vereceğim?
quote:
Orijinalden alıntı: d_v_a87
anladım. bugün sevk esnasında yedek subay ve kısa dönem adaylarından diplomanın fotokopisi isteniyo diye bir ibare gördüm. bugün okulu aradım diplomamı sormak için. adamlar 6 ay daha bekleyeceksin diyorlar. olmayan diplomanın fotokopisini nasıl vereceğim?
gecıcı mezunıyet belgesı de olur
quote:
o şart değil geçici mezuniyet belgesi alarak ta yapabiliyosun ben öyle yaptım
çok sağolun. 6 ay önce mezun oldum hala diploman yok diyorlar. sıkıcı bir durum. ne zaman çıkar ki? normal mi bu?
quote:
çok sağolun. 6 ay önce mezun oldum hala diploman yok diyorlar. sıkıcı bir durum. ne zaman çıkar ki? normal mi bu?
üniversiteye göre değişiyo ben mezun olalı 3 hafta oldu bugün aradım haftaya çıkar ancak dediler. diplomayı en az 1 yıl sonra veren üniversite de varmış