Şimdi Ara

bu ne anlama geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.asal.msb.gov.tr/esasicerik_dosyalar/2012_celp.xls

bu linkteki celp dönemleri ne anlama geliyor. muhtemel gidilebilecek yerleri mi yoksa başka birşey mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: d_v_a87

http://www.asal.msb.gov.tr/esasicerik_dosyalar/2012_celp.xls

bu linkteki celp dönemleri ne anlama geliyor. muhtemel gidilebilecek yerleri mi yoksa başka birşey mi?

cevap verdim bizim sayfada bir bak istersen
  • anladım. bugün sevk esnasında yedek subay ve kısa dönem adaylarından diplomanın fotokopisi isteniyo diye bir ibare gördüm. bugün okulu aradım diplomamı sormak için. adamlar 6 ay daha bekleyeceksin diyorlar. olmayan diplomanın fotokopisini nasıl vereceğim?
  • quote:

anladım. bugün sevk esnasında yedek subay ve kısa dönem adaylarından diplomanın fotokopisi isteniyo diye bir ibare gördüm. bugün okulu aradım diplomamı sormak için. adamlar 6 ay daha bekleyeceksin diyorlar. olmayan diplomanın fotokopisini nasıl vereceğim?

gecıcı mezunıyet belgesı de olur
  • quote:

anladım. bugün sevk esnasında yedek subay ve kısa dönem adaylarından diplomanın fotokopisi isteniyo diye bir ibare gördüm. bugün okulu aradım diplomamı sormak için. adamlar 6 ay daha bekleyeceksin diyorlar. olmayan diplomanın fotokopisini nasıl vereceğim?

o şart değil geçici mezuniyet belgesi alarak ta yapabiliyosun ben öyle yaptım
  • çok sağolun. 6 ay önce mezun oldum hala diploman yok diyorlar. sıkıcı bir durum. ne zaman çıkar ki? normal mi bu?
  • quote:

çok sağolun. 6 ay önce mezun oldum hala diploman yok diyorlar. sıkıcı bir durum. ne zaman çıkar ki? normal mi bu?

üniversiteye göre değişiyo ben mezun olalı 3 hafta oldu bugün aradım haftaya çıkar ancak dediler. diplomayı en az 1 yıl sonra veren üniversite de varmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.