Bu Nasıl Sokağa Çıkma Yasağı?

-
-
işim gereği bir süre gece çalışıyorum. buraya geceleri bir sürü polis arabası geliyor, kaldığım otel polis karakolunun karşısında ama bir gece bile "hop birader nereye" diyeni duymadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten insanlar çıksınlar diye yasak değil kısıtlama koydular adını. Eline 1 ekmek al ve şehri dolaş. Mükemmel.
-
pandemi ile mücadele
-
bu covid salgının temel sebebi gece yaşamıdır/ eğlencesi/ gezmesi nasıl derseniz
gece eğlenceye çıkan alkol almak için suratında ki maskeyi çıkartan kişi alkolüde aldıktan sonra coşuyor
ne salgın ne sosyal mesafe deyip mekanlarda geziniyor akşam evine, sabah işine gidiyor al sana salgının alâsı
ama
genel itibarı ile sıradan vatandaş evden işe işten eve tiptekiler bu salgının yayılmasında pek rol mesuliyet sahibi değiller genel olarak
temel sebep aşırı sosyalleşme ve yakınlaşmanın yaşandığı gece aleminde
yasağın temel hedefi gece gezmeleri vs....
-
Gece aleme giden adam yine kaçak gidiyor sanki evde duruyor.Hergün bin tane haber çıkıyor şu ev partisine baskın yapıldı bu ev partisine baskın yapıldı diye
Eğlenceye giden hâlâ gidiyor yani o işi geç bi kere
+sonsuz
Eline poşet alan adam brad pitt'in zombi filmindeki gibi görünmez oluyor, şehri turluyor resmen
Adı sokağa çıkma yasağı işte....
biz önlem aldık halk uymadı napalım falan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 19 Aralık 2020; 18:32:30 >
e bahsettiğim durum bu işte aynı şey
gece eğlencesine çıkan sosyal mesafe ve maske kurallarına uymayan tipler
bunlar salgının artmasında başrol oynayan tipler
-
9 ay süren kisitlama mı olur? Halk yine iyi dayanıyor polise ve diğer memurlara mukavemet gösteren fazla olmadı... En yakın markete gitme hakkı var uzağa gitmek yasak bu nasıl uygulanıyor bilmiyorum artık akşam haberlerinde yada internetteki haberlerde görürüz belki. Haber çıkmazsa ya herkes uydu yada denetlenmedi demektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baudelaire -- 20 Aralık 2020; 0:22:56 >
Hocam ekmeği alan dolaşmaya çıkıyor, millet yine suistimal ediyor.
O kadar gezdim dolaştım o kadar polis bekçi zabıta gördüm biri de hayrola vatandaş nereye böyle demedi la
-
Geçen ATM'den çok acil para çekmem gerekiyordu. Markete girip ekmek aldım işi garantiye alıp, daha sonra ATM'ye gittim.
Polis ya da Bekçiler Poşet görünce sormuyor hayırdır hemşerim diye.
Babam da beni ilk kez ekmek alırken görünce duygulandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IUnlimitedPowerI -- 20 Aralık 2020; 14:24:11 > -
bu zihniyete göre her vatandaşa bir polis lazım kolluk güçlerinin asli vazifesi caydırıcılıktır
koyun gibi güdülme ihtiyacı hissetmediğimizde uygarlaşırız
Valla ben muafım. Ama sanki sokağa çıkma yasağı yokta hava çok soğuk millet evde gibi bir görüntü var. İzmirde izbanla gidiyorum işe. İzban dolu. Trafik gayet var. Daha bu zamana kadar beni çeviripte hop kardeşim nereye gidiyorsun diyen olmadı. Muaf olmasam istediğim gibi çıkıyorum işte. Hayır bu kadar muaf kişi olması mümkün değil. Bir sürü genç kızlar falan var dışarıda. Yaşlı bayanlar bile gördüm. Nasıl yasak bu.
amaç görev yapıyormuş olaya duyarlıymış gibi gözükmek, kısıtlamayı koyanlarda ki mantık!!
yoksa ne ülke ne halk umurlarında değil merak etmeyin!!
-
Sözde yasak, bugün şahsın birisi park halindeki aracıma çarptı markete giderken daha diyecek birşeyim yok.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Fasülyeden...
-
Yinede hareketlilik azalıyor, belli sektörler hariç diğerleri çalışmadığı için oturan oturuyor evde. Maalesef ki hafta içi yine hareketlilik çok fazla, işi gücü olmayan yada çok önemli işi olmayan yine çıkıp gidiyor. Hani mesele dışarı çıkmak değil, kalabalık ortamlarda bir arada olmak. Yasak olmayan zamanlarda 65 yaşında birinin sokak arasında kimseyle muhatap olmadan yürüyüş yapıp yine evine dönmesi normal bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 19 Aralık 2020; 22:23:24 > -
Vay be markete arabayla gitmek yasak sözde, olaya bak.Geçmiş olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
+sonsuz Eline poşet alan adam brad pitt'in zombi filmindeki gibi görünmez oluyor, şehri turluyor resmen |
Geçen ATM'den çok acil para çekmem gerekiyordu. Markete girip ekmek aldım işi garantiye alıp, daha sonra ATM'ye gittim. Polis ya da Bekçiler Poşet görünce sormuyor hayırdır hemşerim diye. Babam da beni ilk kez ekmek alırken görünce duygulandı. |
Zaten insanlar çıksınlar diye yasak değil kısıtlama koydular adını. Eline 1 ekmek al ve şehri dolaş. Mükemmel. |
Adı sokağa çıkma yasağı işte....
biz önlem aldık halk uymadı napalım falan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
işim gereği bir süre gece çalışıyorum. buraya geceleri bir sürü polis arabası geliyor, kaldığım otel polis karakolunun karşısında ama bir gece bile "hop birader nereye" diyeni duymadım
![]() |
bu zihniyete göre her vatandaşa bir polis lazım kolluk güçlerinin asli vazifesi caydırıcılıktır koyun gibi güdülme ihtiyacı hissetmediğimizde uygarlaşırız |
Herkes ülkeden güney kore kalitesinde karantina bekliyor. Bu ülkenin hükümetinin ne ki halkı düzgün olsun.
|
Ben virüsle mücadele toplantısından "konut ve tatil kredisi" kararı çktığında bu işte mantık aramayı bıraktım. |
bu covid salgının temel sebebi gece yaşamıdır/ eğlencesi/ gezmesi nasıl derseniz gece eğlenceye çıkan alkol almak için suratında ki maskeyi çıkartan kişi alkolüde aldıktan sonra coşuyor ne salgın ne sosyal mesafe deyip mekanlarda geziniyor akşam evine, sabah işine gidiyor al sana salgının alâsı ama genel itibarı ile sıradan vatandaş evden işe işten eve tiptekiler bu salgının yayılmasında pek rol mesuliyet sahibi değiller genel olarak temel sebep aşırı sosyalleşme ve yakınlaşmanın yaşandığı gece aleminde yasağın temel hedefi gece gezmeleri vs.... |
Benzer içerikler
- eyt iptal mi olacak
- google maps bulanık giderme android
- kürtler atatürk"ü sever mi
- suriye araba sitesi
- fissler boykot mu
- the line projesi
- togg kampanya mart 2025
- disney plus üyelik iptali
- yurtdışından telefon getirmek
- trendyol kime satıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X