Şimdi Ara

Bu nasıl iş ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar speedtest.net adresinden hız testi yapıyorum sonuç şöyle çıkıyor..

Bu nasıl iş ?

ne hikmetse bi dosya indirirken hızım şu civarlarda geziniyor..

Bu nasıl iş ?

bu kadar dalgalanma neden olur acaba genel olarak böyle bir sorun mu var sizlere de sormak istedim.

aynı altyapı ve aynı bilgisayardan önceden 1.3 MB / sn çok rahat iniyordu, bağlantıyı tek ben kullanıyorum wireless vs. şifreli..

acaba diyorum ttnet'i akk vs. kesmedi şimdide böyle bir engelleme mi yapıyor ?? aylık kotayı doldurmadım zaten test sonucuda 10 küsürlerde..

bu arada tek yerden değil başka yerlerden de denedim aynı hızlarda geziyor ve aşırı dalgalanma var hiç stabil değil..

• alttaki resimde ne indirdiğiniz ve nereden indirdiğiniz de önemli..hotfile **** gibi sitelerden indiriyorsanız premium üye yapmak için hızda kesebiliyorlar..torrent indiriyorsanız seed oranı düşüktür..asıl hızınız speedtestte çıktığı gibi...
  • Eğer hatta dalgalanma varsa, speedtest'de aynı sunucuda yapılan testlerin farklı sonuçlar vermesi gerekirdi. Speedtest'deki testler aynı sunucuda aynı sonucu veriyorsa eğer, o zaman hatta dalgalanma yok demektir. Diğer düşük hızlar karşı sunucudan kaynaklanıyordur muhtemelen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu silinebilir
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.