Şimdi Ara

BU NASIL GÜVENLİK .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BUGÜN MARKETTE KREDİ KARTIMLA ÖDEME YAPMAK İSTEDİĞİMDE KASİYER HERKESİN ÖNÜNDE SIRADAKİ İNSANLARIN ÖNÜNDE BENDEN SESLİ OLARAK ŞİFREMİ İSTEDİ. BENİM ŞİFREMİ HERKES DUYDUKTAN SONRA NE KIYMETİ KALDI BU İŞİN.

• şifre artık önemsiz kartın üzerindeki nımaralar alışverişe yetiyor netten şifreni bilse kart gerek kart olduktan sonra şifren gerekmez netten halleder işini
  • sölemicektin ... suç sende... pos makinesini yanına getirmek zorunda....
  • evet yanına getirmek zorunda
  • sen kendin tuşlayacaksın hocam

bu arada hangi market bu salakça hareketi yapan
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

sen kendin tuşlayacaksın hocam

+1
  • makinaya kartı geçirdikten sonra şifre sorma bölümü gelince iptal tuşuna basarsanız şifre sorma olayı iptal oluo ve eski sistem fiş çıkartıo.. (bende başkasından buydum bu olayı hiç şahit olmadım ama böleymiş yalan sölemez)...yani sana şifreyi sormasına gerek yok zaten istese şifreni sana sormadan o karttan eski sistem para alabilir...

bide şifreni sölesende sölemesende elinde kart olmadan o şifre hiçbir işine yaramaz....zaten senin kartın onun elindeyse iptal ettirirsin bu sefer yine şifre işe yaramaz...yani o kadar kişinin arasında şifreni bağıra çağıra sölsende onların hiçbir işine yaramaz...
  • Mayıs Sonuna Kadar bu sistem geçerli olacak daha sonra şifre zorunlu hale gelecek...
    quote:

Orjinalden alıntı: $$SeT@u$$

makinaya kartı geçirdikten sonra şifre sorma bölümü gelince iptal tuşuna basarsanız şifre sorma olayı iptal oluo ve eski sistem fiş çıkartıo.. (bende başkasından buydum bu olayı hiç şahit olmadım ama böleymiş yalan sölemez)...yani sana şifreyi sormasına gerek yok zaten istese şifreni sana sormadan o karttan eski sistem para alabilir...

bide şifreni sölesende sölemesende elinde kart olmadan o şifre hiçbir işine yaramaz....zaten senin kartın onun elindeyse iptal ettirirsin bu sefer yine şifre işe yaramaz...yani o kadar kişinin arasında şifreni bağıra çağıra sölsende onların hiçbir işine yaramaz...
  • alsaydın kasiyerin elinden pos makinesini
  • quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

alsaydın kasiyerin elinden pos makinesini

ee sonra
  • post makinan nerde
  • Burda bir sinema var, odumun sinemasında girişe bir kabin yapmışlar, cam...

1 cm yüksekliğinde 40 cm genişliğinde bir aralık var... mikrofonla konuşuyo kasiyer... o aradan para vs... kart onay fişi, sinema bileti alış verişi yapılıyo... Post cihazına o aradan ulaşılması mümkün m ? Hayır... Bi deniyim bakıyım "ben kendim girerim ancak" diye, ne dicekler acaba
  • izmirdeki çiğli kipa. gerçi kart bende olduktan sonra sorun olmaz diye düşündüm ama yinede korktum, çünkü kartım yüksek limitli ,allah korusun ne bileyim dolandırıcılık olayları teknolojiyle beraber aynı hızda gelişiyor. galiba en güzeli kartları iptal ettirip nakite dönmek diyorum....
    quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

sen kendin tuşlayacaksın hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.