Şimdi Ara

bu nasil garanti hizmeti isyan icerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yaklaşık 2 yıl önce almış olduğum Z580 model laptobumu garantiye 1 tane bad sector buldugum icin gonderdim. Neyse ellerime ulastiktan sonra ertesi gün sitelerinde sorgulama yaptım. Baktim ki yurtdışından parça istemisler hemen aradım servisi dedimki ne siparis ettiniz ki düşündüğüm ellerinde olmayan parça idi . Cevap olarak hardisk dedi karşımda ki bayan ? dedimki notebook hardiski ortak bir model nasil elinizde yok diyorki beyefendi 5 gun once arıza ka ydı olusturmussunuz. Bende interneete okudum çok beklettiyorsunuz dedim 23 gun icinde yaparsınız artik dedim. Kolay gelsin dedim kapattım.

Kısacası arkadaslar dell garanti servisini gordukten sonra bu muamele beni çok şaşırttı. Dell adamin ayagina geliyor 500 gb hardiski 1 tb ile değiştiriyor. Adamlar dandik 1 hardisk için yaptığı şeye bak neysw gelişmeleri burdan yazacağım ayriyetten lenoco ulusal garanti neyse artik irtibata geçecem. Magdur olursamda her turlu yoluda denerim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende ısındığı için temizlik amaçlı gönderdim(y580), fan sipariş edilecek dediler. 20 iş günü dolunca iade istedim, araya bayram falan girdi 2 haftada iade formu için bekledim. bu haftasonu da vatana gidip iade alıcam büyük ihtimal servis çok yavaş gerçekten ama sorun çıkarmıyorlar en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 12 Ağustos 2014; 16:15:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

bende ısındığı için temizlik amaçlı gönderdim(y580), fan sipariş edilecek dediler. 20 iş günü dolunca iade istedim, araya bayram falan girdi 2 haftada iade formu için bekledim. bu haftasonu da vatana gidip iade alıcam büyük ihtimal servis çok yavaş gerçekten ama sorun çıkarmıyorlar en azından.

bakalım artik iade isi nasil olacak benim daha 16 günüm var insallah gec yaparlarda iade isterim. Bir hardisk yaa koskoca serviste nasil olur bulunmaz :((

• Bende bile var boşta harddisk yav teknik serviste nası olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: think impossible

Bende bile var boşta harddisk yav teknik serviste nası olmaz

Yurtdışından siparis etmisler abisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Pietrolfa

quote:

Orijinalden alıntı: think impossible

Bende bile var boşta harddisk yav teknik serviste nası olmaz

Yurtdışından siparis etmisler abisi

İyi bakalım bu ay gelir umarım ABİSİ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.