Bildirim
BU NASIL BİR USB BİR BAKIN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
He yav bende de vardı öyle bi tane.Son güçle asılın korkmayın bişey olmaz çıkmıyor başka türlü.İlk kullandığımda bi düğmesi mi var acaba diye düşünmüştüm ben de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ucunu yala, öyle sokmayı dene. -
Resim ekledim
yukarı
quote:
Orijinalden alıntı: Lümpen
He yav bende de vardı öyle bi tane.Son güçle asılın korkmayın bişey olmaz çıkmıyor başka türlü.İlk kullandığımda bi düğmesi mi var acaba diye düşünmüştüm ben de.
Yok çıkmıyor
micro sd takmayı denermisin kart okuma özelliği olabilir.bende vardı bu tarz bir uç -
Yok hocam olmuyor -
Nerden aldın ?
gümrükten -
İçindekini çıkar vur masaya bakarsın belki düzelir -
quote:
Orijinalden alıntı: Freddy.Krueger
yukarı
son durum nedir hocam? -
içindeki siyah yeri çıkarttım hocam 1 gb hafıza vardı ama içine birşey atamıyodum kim bilir evin neresinde -
Esata girisi olabilir mi acaba
değil hocam.siyah kısım usb girişide hafıza mb larda bişi herlade 1 gb gösteriyor içine 500 mb lik filmi almıyor -
Cin cakmasidir, bi yazilimla oyle yuksekmis gibi gosteriyorlar formatlayin diski komple asil degerini gorursunuz
olabilir zaten gümrükten 1 liraya mı ne almıştım -
Cımbızla al.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X