Şimdi Ara

BU NASIL BİR ÖLÜM ŞEKLİDİR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Discovery Channel da izlemiştim 3-4 yıl önce hatta daha fazla. Adam Amerikan aracının oraya kafası aynı şekilde sıkışıyor. Annesi koşuyor İman gücüyle arabayı havada tutuyor 45 dakika. Sonra ekipler geliyor kurtarıyor adamı.
  • her zaman aklıma gelmiştir hele hele bu servislerde aracı hidrolikle kaldıran liftlerin altında durulmaması o hidrolik bir boşalsa aracın altında kaldın
  • ya bi video vardı yutupta adam konteynırın altında kalıp ölüyor ama çok ilginçti bulursam koyarım buraya
  • Allah rahmet eylesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buldum işte bu abi bu çok ilginç ya

• quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

buldum işte bu abi bu çok ilginç ya

• quote:

of çok kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

Discovery Channel da izlemiştim 3-4 yıl önce hatta daha fazla. Adam Amerikan aracının oraya kafası aynı şekilde sıkışıyor. Annesi koşuyor İman gücüyle arabayı havada tutuyor 45 dakika. Sonra ekipler geliyor kurtarıyor adamı.

Evet ben de hatırlıyorum.45 dk değildi sanırım ama yardım gelene kadar kaldırıyordu arabayı.Normalde imkansız hele bir kadın için ama o anki durumla o güç geliyor demek ki.
  • Allah ölümün bile hayırlısını nasip etsin.
  • quote:

bu çok ilginç degilmiş fakat adam neredeyse kurtuluyormuş son saniyelerdeki zoom lu görünce içim gitti

• allah rahmet eylesin krikoya güven olmaz gerçekten bi keresinde bizde lastik değiştirirken kaçırmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

quote:

Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

Discovery Channel da izlemiştim 3-4 yıl önce hatta daha fazla. Adam Amerikan aracının oraya kafası aynı şekilde sıkışıyor. Annesi koşuyor İman gücüyle arabayı havada tutuyor 45 dakika. Sonra ekipler geliyor kurtarıyor adamı.

Evet ben de hatırlıyorum.45 dk değildi sanırım ama yardım gelene kadar kaldırıyordu arabayı.Normalde imkansız hele bir kadın için ama o anki durumla o güç geliyor demek ki.

Süre hakkında tam bilmiyorumda. O amerikan aracını amortisör yardım etsede öyle havada tutmak çok zor. Bi dönem kaportacıda çalışmıştım. Amerikan araçları geliyodu ayda yılda bi.Örneğin Sac söküleceği zaman çekerek çıkmıyodu ortada demir bi direk vardı ona bağlıyoduk tam gaz çekip kopartıyoduk anca çıkıyodu ve çok ağır parçalardı. O kadar ağırlığı tutmak hakikaten zor.

• bu ilk haberdeki adam nasıl kafasını sokmuş oraya anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıymalı danino -- 26 Temmuz 2013; 22:19:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

bu ilk haberdeki adam nasıl kafasını sokmuş oraya anlamadım

O programdaki adam arabanın yayını değiştirmek için giriyodu oraya ama Kartal a neden kafasını soksun bilmiyorum.Hem öyle değiştirmek çok yanlış Lifte kalkması lazım aslında. Lastik desem orda bi işi yok belki tam oturtturamadı arkaya baktı, yada davlumbazları temizliyo desem (bi keresinde bende sıkışıyodum azdaha ) Araba zaten toprağın içinde hemde temiz değil. İlginç..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.