Şimdi Ara

Bu nasıl bir iş ilanı :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar iş arıyorum karşıma ilginç ilginç ilanlar çıkıyor. İşte onlardan bir tanesi : ))

..... ..... San. İç ve Dış Tic. A.Ş'nin, İhracat departmanında Kuzey Amerika Pazarı, kayıtlı, müşteri görüşmeleri, satış ve pazarlama yapmak üzere, Amerika da en az 2 yıl yaşamış, dış ticaret ile uğraşmış, çok iyi ingilizce bilen, Üniversite mezunu, saat 15.00-01.00 arası home ofice çalışabilecek, gerektiğinde Amerikaya müşteri ziyaretlerine gidebilecek, seyahat engeli olmayan, bay-bayan takım arkadaşları alınacaktır. Hangi şehirde olduğu önemli değil !

750 net maaş+prim+sigorta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Malının esiri olanlara üzülüyorum.
  • _____________________________
  • full akbil+sodexho
  • O kadar iş yapacaksın yurtdışında 2 yıl yaşayacaksın, çok iyi ingilizce bileceksin, üniversite mezunu olacaksın 750 lira maaş alacaksın ben o patronu vururum lan
  • amerikada 2 yıl yaşıyorum sonra türkiyeye dönüyorum ve 750 liraya o işe giriyorum hıhı tamam

Öte yandan aslında aptal olan onlar değil. Onları bu kadar yüzsüzce davranmaya teşvik edenler aptal. İnsanları şu "güler misin, ağlar mısın" durumundaki iş ilanına bile muhtaç edecek kadar kendi cebini düşünen büyüklerimiz aptal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şaka falan mı bu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ben de iş verenim. Bu noktaya gelmeden önce kendimi mühendislikte geliştirmek amaçlı ne iş bulduysam yaptım çünkü mezun olduğumda pek birşey bilmiyordum. Çoğu arkadaşım ise işsizdi. Ben farklı işlere girip durdukça benim torpilli falan olduğumu sandılar hep. Asgari maaşla işe başlamıştım. Onlar ise asgari maaşı beğenmedikleri için evlerinde oturdular. Sonuç: Kendimi geliştirdim, zamanla işleri öğrendikçe bana sermaye kazandıracak işler yaptım, sonra da kendi işimi kurdum. Diğer arkadaşlarımın yarısı ise hala iş arıyor.

Çoğu insan işsizlikten yakınır ama işsizlik diye birşey yok. Hiçbir bilgisi olmadığı halde kendini bulunmaz hint kumaşı sanan insanımız kendi kendini baltalıyor maalesef.
  • NE BEKLİYORDUNUZ ÖNCEKİ HÜKÜMETLER OLSA DAHA MI İYİYDİ HA sazan.avi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Kafa -- 5 Eylül 2012; 17:45:17 >
    Zeki Alasya (Nuri), Cezmi Baskın (Osman), Levent Ülgen (Sinan), Nilgün Belgün (Eleni), Onur Şan (Seyit), Aslı Altaylar (Gülbin), Gülay Baltacı (Safiye), Timur Acar (Arif), Pınar Aydın (İpek),Tarık Ündüz (Emre), Alp Kırşan ( Çınar)
    Senaryo : Resul Ertaş Yönetmen : Yaşar Seriner Yapımcı : Erler Film
  • Türkiye'de iş var da beğenen yok, al buyur.

Orijinalden alıntı: sonneillon

Arkadaşlar ben de iş verenim. Bu noktaya gelmeden önce kendimi mühendislikte geliştirmek amaçlı ne iş bulduysam yaptım çünkü mezun olduğumda pek birşey bilmiyordum. Çoğu arkadaşım ise işsizdi. Ben farklı işlere girip durdukça benim torpilli falan olduğumu sandılar hep. Asgari maaşla işe başlamıştım. Onlar ise asgari maaşı beğenmedikleri için evlerinde oturdular. Sonuç: Kendimi geliştirdim, zamanla işleri öğrendikçe bana sermaye kazandıracak işler yaptım, sonra da kendi işimi kurdum. Diğer arkadaşlarımın yarısı ise hala iş arıyor.

Çoğu insan işsizlikten yakınır ama işsizlik diye birşey yok. Hiçbir bilgisi olmadığı halde kendini bulunmaz hint kumaşı sanan insanımız kendi kendini baltalıyor maalesef.

eee

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çin'mi burası hem üniversite bitirmiş İngilizcesi harika olan 2yıl yurt dışında yaşamış adama 750TL maaş şaka gibi
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.