Şimdi Ara

Bu Nasıl Bir Altyapıdır [ SS Geldi ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: John Constantine

suya düşen öğrencileri napıyorsunuz?

kayığa alıyoruz

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • bazı zihniyetler var ya, şu şehre chp'den taşı aday göstersem yinede alırım diyenler.işte onların eseri bu.

Netspeed isp Referans Kodu : JZKQCJ
    12 boyunca indirim için.
  • bu nasıl bi teldir
  • ss ler ne la

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: PENTAGRAMM

quote:

Orijinalden alıntı: forever58

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: forever58

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LillemaN

quote:

aa Mersinli nerde oturuyosun ben Halkkent

otogar tarafı :D

haa iyi burda bi sorun yok gayet iyi duruyo

Bende 7 sene çağdaşkentte oturdum hocam erzincanlılar sitesini bilirmisiniz?

aa bilmezmiyim. benim okul oradaydı

Rifat argun mu yoksa mtso mu ?

Rıfat Argun'un hemen yukarısında kız meslek var onun yanınıa yenı okul yapıldı 2008 de kadri şaman o

Vay anasini ben 7.siniftayken yapilmisti ben o sene tasinmistim 8.sinifta yeni okula tasinmaslardi adiniz neydi hocam akraba cikacaz la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DoQi

İşte bunlar hep CHP zihniyeti

Not: Akp'li değilim

Sen daha AKP zihniyetini görmemişsin. Al sana Akp zihniyeti

Not: Chp'li değilim.

Bu Nasıl Bir Altyapıdır [ SS Geldi ]

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

suya düşen öğrencileri napıyorsunuz?

O kadar komiksin ki anlatamam. Senin IQ maymunla falan yarışıyor heralde, satranç oynasanız maymun yener o derece.

Sen ne diyon la değişik, forum repliği bu. Hem sanane la istediğimi yazarım.

Replik değil bu

I am The Doctor. I always will be. But times change, and so must I... we all change. When you think about it, we are all different people, all through our lives and that's okay, that's good! You've gotta keep moving, so long as you remember all the people that you used to be. I will not forget one line of this, not one day. I swear. I will always remember when the doctor was me.

• by_web B kullanıcısına yanıt
    Yağmur sel bunlar doğa felaketleridir.

bu olaylar her ilin başına gelebilir.CHP,AKP diye ayrım yapmak doğru değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 3 Mart 2014; 19:25:33 >

Replik olsun- olmasın her "soruları alayım" başlıklı konuya yazılır, böylece artık bir replik halini aldı.

I am The Doctor. I always will be. But times change, and so must I... we all change. When you think about it, we are all different people, all through our lives and that's okay, that's good! You've gotta keep moving, so long as you remember all the people that you used to be. I will not forget one line of this, not one day. I swear. I will always remember when the doctor was me.
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt

BattleTag: Lethium #2404
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orijinalden alıntı: Milfshake

quote:

Bilal'e söylede 1 gemi attırıversin 2 3 şehre spor tesisi ve altyapı yapar

bilalle alakası yok mevzunun da sen sedece söyle chp işini yapsın yapamıyorsa da hiç girmesin.istanbula girdiler zamanında ortalığı çöp götürdü tankerlerle su taşındı kcımızı yıkayamaz hale geldik.tabi gençler bilmez bunları akp ile geldiler akp ile gidiyorlar herşey hep böyleydi sanıyorlar...
    hepsini geçtim adam 2 saat miting yapıyor 1 saat 55 dakikası sen şunu çaldın sen böyle hırsızsın oğlun çaldı kızın çaldı.halbuki seçim mitingindesin şunu şunu yapıcaz bunlar becerememişti biz becereceğiz,böyle projelerimiz var şöyle planlarımız var bundan bahsedeceksin bize.demekki adamlar kendileri bile inanmıyor birşey yapacağına seçim stratejisini doğru olduğunu bilip bilmediği farazi şeyler üzerine kurmuş...

İşte Türkiye hep bundan kaybediyor bu kafadan çıkmadığınız sürece hiç bir yere gelemeyiz artık millet nasılsa çalsın ama en azından bize hizmet veriyor diyip oy veriyor kusura bakmayında bu kafayla bir cacık olmaz.
    Hayvanlar olmadan insanlar nedir ki? Eğer bütün hayvanlar kaybolup giderse insanoğlu büyük bir ruh yalnızlığı içinde ölecektir. Hayvanlara ne olduysa insanlara da aynısı olur. Her şey birbirine bağlıdır. Yerkürenin başına gelen, yerkürenin çocuklarının da başına gelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MhmtClk

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orijinalden alıntı: Milfshake

quote:

Bilal'e söylede 1 gemi attırıversin 2 3 şehre spor tesisi ve altyapı yapar

bilalle alakası yok mevzunun da sen sedece söyle chp işini yapsın yapamıyorsa da hiç girmesin.istanbula girdiler zamanında ortalığı çöp götürdü tankerlerle su taşındı kcımızı yıkayamaz hale geldik.tabi gençler bilmez bunları akp ile geldiler akp ile gidiyorlar herşey hep böyleydi sanıyorlar...
    hepsini geçtim adam 2 saat miting yapıyor 1 saat 55 dakikası sen şunu çaldın sen böyle hırsızsın oğlun çaldı kızın çaldı.halbuki seçim mitingindesin şunu şunu yapıcaz bunlar becerememişti biz becereceğiz,böyle projelerimiz var şöyle planlarımız var bundan bahsedeceksin bize.demekki adamlar kendileri bile inanmıyor birşey yapacağına seçim stratejisini doğru olduğunu bilip bilmediği farazi şeyler üzerine kurmuş...

İşte Türkiye hep bundan kaybediyor bu kafadan çıkmadığınız sürece hiç bir yere gelemeyiz artık millet nasılsa çalsın ama en azından bize hizmet veriyor diyip oy veriyor kusura bakmayında bu kafayla bir cacık olmaz.

olmuyorsunuz zaten bende ondan bahsediyorum.

• ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Çalan partiye oy atan sen ama bu kafadaki benim öyle mi 10 senede Türkiye'yi bu hale sıradan bir vatandaşda getirebilirdi

Hayvanlar olmadan insanlar nedir ki? Eğer bütün hayvanlar kaybolup giderse insanoğlu büyük bir ruh yalnızlığı içinde ölecektir. Hayvanlara ne olduysa insanlara da aynısı olur. Her şey birbirine bağlıdır. Yerkürenin başına gelen, yerkürenin çocuklarının da başına gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

mersin sıcak bi yer olduğu için kanalizasyonları çok büyük yapmamışlardır olay bu ayrıca mersin ve yağmur ?

Sıcak yerlere kışın kar yağmadığı için senin tahmin edemeyeceğin kadar yağmur yağar, Adanada saatlerce dolu tanesi büyüklüğünde yağdığını bilirim, her gün art arda yağar birde..

Orijinalden alıntı: MhmtClk

Çalan partiye oy atan sen ama bu kafadaki benim öyle mi 10 senede Türkiye'yi bu hale sıradan bir vatandaşda getirebilirdi

bir kere 1991 de attım en son oyumu onu belirteyim.oy atmayı düşünmüyordum ama sırf son 1-2 senede olanlar ortada dönenler yüzünden akpye oy vermeyi ciddi ciddi düşünüyorum.sizin gibiler eleştiriyorsa adam doğru yolda demekki.bu ithamlar öyle komikki.türkiyenin başbakanı evinde 1 milyar dolar saklıyor ve oğlunu arıyor bu parayı erit diyor ve hepsini eritiyorlar 30 milyon kalıyor evde...bakın arkadaşlar daha önce bilmeyen varsa 1 milyar doalr şöyle bir yer kaplıyor yaklaşık.

oğlum dinleniyoruz deyip paraları yoket demesi de tam tüy dikiyor ortaya onu saymıyorum bile.benim anlamadığım insanlar bu tür şeylere nasıl inanıyor?yani hiç demiyormu ya bu ne böyle?mantıklı şeyler yazsalar çizseler söyleseler hani dicem eyvallah.
    bakın arkadaş bu ülkede birileri çalışıyor üretiyorsa ve bu insanları seçimle göndermiyorlarsa ne yapıyorlar bu tür çaldın çırptın soydun yoldun muhabbeti çıkarıyorlar.adnan menderesi de bu şekilde götürmüşlerdi diğerlerini de.bakın seçimle indiremediklerinin hakkında illaki soyguncu yolsuzluk yapıyor iddiası var.bu iddiaları ortaya atanlar da nedense hep aynı tayfa.ya arkadaş bu millet harbiden akıllansın azıcık ya yemesin her seferinde bu numaraları...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.