Bildirim
Bu nasıl bi oynama tarzıdır ya
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Genelde turnuvalarda masa boyutu çok ufak oluyor, o yüzden sığabilmek için böyle sıkışık oynamaya alışıyorlar :) O yüzden böyle zorunluluktan yani -
Klavyeden ziyade mouse hareketlerine önem verildiği ve genelde dusuk dpi da oynandigi icin mousepad buyuk alan kaplar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyuncular ekrana genelde cok yakın oynamayı tercih ederler.
oyle bir oturuşta klavyeyi geride tutamazsınız vucud yapısı olarak, sol kolunuz omuzdan geride kalır. İleri dogru ve hatta sol elin duruşu sebebiyle boyle yamuk el-kol daha kolay yerleşir.
temeli bu -
Bende öyle oynuyorum. o_O Bir sorun yok ki. Tamamen oturuşum ile alakalı. -
Rahatlık meselesi
Ben bu yayınları falan izlemeden önce ekran uzaktan oynardım baya, ancak bende içine girmeye başladım ekranın
inanırmısınız oyuna çok daha hakim oluyosunuz -
Focus -
Rahatlikla alakali birsey insan alisinca duz oynayamiyor kendimden ornek duz klavyede hic oynayamam parmaklar muhakkak yan olmak sart bende :D
ben de notebook ile oynuyorum ekranı kendime yakın tutmak ve sol bileğimide masaya koyacak yer bırakmak için bu şekilde oynuyorum. Notebook un önüne koyup bir de mesafe bıraksam bu sefer ekran uzak kalıyor haliyle, 15" de de focus zorlaşıyor.
+ oyun zaten kuluk02 nin dediği üzerine kurulu, klavyen 10 tl olsun mouse un 20 tl olsun o mouse u nasıl hareket ettirdiğin önemli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi honour07 -- 14 Nisan 2015; 20:30:21 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X