Şimdi Ara

Bu müsriflik nedendir...? (oyun bilgisayarları hakkında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
4.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 10 yıldır bu piyasanın içindeyim , sayısını unutugum kadar pc toplamışlıgım vardır.

Merak ettigim konu şu ben bilgisayarımı 3 yıl önce kendim topladım(yan taraftan bakabilirsiniz donanımıma) ve o günden bu güne 1 tane bile oyunda ne kasma ne bişe hiç bir şekilde takılma sorunu olmadan hep full ayarda oynadım ve oyun hastası biriyimdir. Şu anki sistemler bakıyorumda öyle böyle degil çok üst sınıf donanımlara sahipler ve gerçekten oyunlar için aşırı fazla görüyorum bu sistemleri, yanızca oyunlar için diger kulanım alanlarına sözüm yok...

nedir bu insan oğlunun hep en iyisi olsun, en üstü olsun merakı biz böyle yaptıkça üreticilerde hep daha iyisini çıkaracaklar ve bizde alacagız gerek olmadıgı halde tabiki.!

• açız çünkü
  • katılıyorum. en basitinden; ev kullanıcısı için i7 2600k falan aşırı derecede gereksiz..
  • Core 2 Quad Q6600
    HD 6850
    3 GB Ram var yetiyor bana. Kasma falanda yok. Kaç yıllık işlemci...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthzgr -- 13 Temmuz 2011; 0:38:34 >
  • Adamlar akıllı şimdi en iyisini 1 sistemde yapsalar 1 kere satacaklar ama adamlar napıyo yavaş yavaş sistemi ilerletio o zaman ne oluo her yıl adam satış yapmış oluo.
  • Şu Dx muhabbeti olmasa bence de gereksiz
  • hani imkanım yok ama imkanım olsada o kadar üst seviye bir sistem kuracagımı sanmıyorum, hani GTA IV dediler öyle bir korkutularki milleti sistem canavarı vs full ayarda hiç takılmadan bitirdim ,crysıs 1 , 2 aynı keze yani bilinçsiz kulanıcılara çok fena kandırıyorlar en azından bu tip forumlarda biraz bilinçlenmeleri lağzım boşa paraları çar çur etmesinler.ss
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haklısın da oyunlarda gold farmerler ıcın bılgısayar ne kadar ıyı olursa o kadar cok para demektır. Yanı soyle soyleyeyım. Yakında bomba gıbı bır pc almayı dusunuyorum. Amd ıslemcılı masaustu bırsey alıcam. Knıght onlınede gb kasıyorum ben alacagım pcde 50-60 tane knıght acmayı dusunuyorum. Yaptıgım ıste 24 saatte char basına 1gb kazandırıyor. Oynadıgım serverde gb 3 tlden alınıyor. Gunde 150 lıra eder yaklasık olarak. Yanı benım gıbıler ıcın sıstemın cok ıyı olması onemlı. ama bunları yaparken bılgısayarın elımde kalmasında korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaner123

hani imkanım yok ama imkanım olsada o kadar üst seviye bir sistem kuracagımı sanmıyorum, hani GTA IV dediler öyle bir korkutularki milleti sistem canavarı vs full ayarda hiç takılmadan bitirdim ,crysıs 1 , 2 aynı keze yani bilinçsiz kulanıcılara çok fena kandırıyorlar en azından bu tip forumlarda biraz bilinçlenmeleri lağzım boşa paraları çar çur etmesinler.ss

sistem paneliniz görünmüyor. Şu meşhur sisteminizi bi yazında bilelim 3 yıllık CPU ile nasıl full GTA E.F.L.C. oynamışsınız?
  • q6600 @ 3.5ghz
    9800 gtx+ akar bendi daha hiç yarıyolda bırakmadılar
  • AMD Phenom x4
    NVidia GTS250

GTA 4 dışında hiç bir oyunda kasmadı ama sanırım GTA ile alakalı bir sorun ayarları en düşüğe bile çeksem çalışmıyordu doğru düzgün.
  • galiba sitede sorun var gözükmüyor hemen yazayım sistemimi..

e8500 işlemci
    asus p5qc anakart
    hd4850 ekran kartı
    4gb ddr3 1333mhz ram
    460 w cooler master psu
    vs. vs..

bu şekilde sistem ve güncel fps oyunları dahil olmak üzere tüm oyunları bitirdim en üst ayarda..
  • Konsol iyidir iyi
  • Şurda birkaç yıldır hem bilgisayarların gelişimi yavaşladı hemde oyunların gereksinimleri yavaş artıyor. Mesela 2001 yılında dediğin gibi bir sistem alıp 2004 te tüm ayarlar açık oynaman imkansızdı. O zamanlardan kalan bir alışkanlık olabilir. Çoluk çocuğun bile deli gibi sistemler almasıda sadece bilgisayarlarda olan bir durum değil her elektronik üründe bu böyle, yeni çıkan ürün hiçbir yeni özelliği olmamasına rağmen bilgisiz tüketiciye büyük fiyatlara satılıyor.
  • iyi güzel hoşta kardeşim 128mb ekran kartım var benimde şöyle güzel bir pc'im olsa kotumü olurdu yani. :( :( :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaNexxx -- 13 Temmuz 2011; 0:55:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frankz

haklısın da oyunlarda gold farmerler ıcın bılgısayar ne kadar ıyı olursa o kadar cok para demektır. Yanı soyle soyleyeyım. Yakında bomba gıbı bır pc almayı dusunuyorum. Amd ıslemcılı masaustu bırsey alıcam. Knıght onlınede gb kasıyorum ben alacagım pcde 50-60 tane knıght acmayı dusunuyorum. Yaptıgım ıste 24 saatte char basına 1gb kazandırıyor. Oynadıgım serverde gb 3 tlden alınıyor. Gunde 150 lıra eder yaklasık olarak. Yanı benım gıbıler ıcın sıstemın cok ıyı olması onemlı. ama bunları yaparken bılgısayarın elımde kalmasında korkuyorum.

Neyin kafasını yaşıyorsun allah aşkına Bir pc de 50-60 knight hadi 5-10 desen eyvallah bi nevi kabul edilir de 50-60 nedir ya? Yok 100 tane aç bari düz hesap

• quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Konsol iyidir iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Serbest Çağrışım

Şurda birkaç yıldır hem bilgisayarların gelişimi yavaşladı hemde oyunların gereksinimleri yavaş artıyor. Mesela 2001 yılında dediğin gibi bir sistem alıp 2004 te tüm ayarlar açık oynaman imkansızdı. O zamanlardan kalan bir alışkanlık olabilir. Çoluk çocuğun bile deli gibi sistemler almasıda sadece bilgisayarlarda olan bir durum değil her elektronik üründe bu böyle, yeni çıkan ürün hiçbir yeni özelliği olmamasına rağmen bilgisiz tüketiciye büyük fiyatlara satılıyor.

evet dedigin sebepler mantıklı aslıda 2000 lerin başında dedigim imkansız gibi bir şeydi ama gene bilinçsiz kulanıcı bilinçsiz kulanıcıdır malesef..:( , adamlar artık işin kolayını buldu oyunlar sistemleri kasmasın diyorlar ,biz donanımın yenisini üretelim millet ayıkmadan yenisini alsın durmadan bizim milletimizde gözü aç millet bu konu hep en iyisi olsun hep en iyisi olsun ama nereye kadar..:)

1 2 ay olmadan durmadan bir üst model ekran kartı çıkar oldu artık yakında takip ederdim 2 3 yıl öncesine kadar artık yetişemiyoruz kii :)) durmadan yeni ürünler çıkıyor piyasaya.

• 2500 dpi mausla napcaksa grafik tasarımcılar bile almazken oyun kullanıcıları kapış kapış alıyolar napcaksa sanki para çok saçaçak yer geziyolar işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

iyi güzel hoşta kardeşim 128mb ekran kartım var benimde şöyle güzel bir pc'im olsa kotumü olurdu yani. :( :( :)

kardeşim sözüm sana degil sen git at al orta seviye bir 256 bit ekran kartı sisteminde orta seviyeyse bak rahatına..:) oyna tüm oyunlar..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.