Şimdi Ara

Bu motor alınır mı(Mondial 150 zc )?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlük kullanım için bir motor arıyordum karşıma bu çıktı adamla biraz konuştum km nin orijinal oldugunu soyledı. Fiyatına deger mı ? Ne kadar yakar? Bakımları fılan duzenlı olsa bana cok problem cıkarır mı ? 70-80 km yi teklemeden gıder mı ? Sızce ısıme yarar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok ucuzmuş. Ben de memlekete çekme belgeli vs bulup atayım diyorum Bu modeller neden bu kadar ucuz araştırmak lazım.
  • Kymco(agility)
    TVS(wego)
    Honda(fizzy,beat,activa,spacy vb. diğer scooterlar)
    Yamaha(bws,cygnus)
    Suzuki (an125 )
    3 kuruş fazla ver bunlardan birini al.Ben kendim çelik marka scooter kullandım resmen verdiğim paraya üzüldüğüm kadar hiç bişeye üzülmedim,kuzenim sözümü dinlemedi gitti aldı bi tane mondial scooter2.100 küsür kilometrede bi senedir bahçede yatıyo adama açmadığı masraf kalmadı en sonunda attı bi kenara duruyo öyle.İsteyen varsa resmini atabilirim kilometresiyle motor hiç bi şekilde yürümüyor.
    Kimsenin parası boşa gitmesin para kolay kazanılmıyo.Bunlara para vermeyin.Aralarında iyi olanlarda çıkabilir fakat ben olsam girmezdim bu kumara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vlkndnmz

Kymco(agility)
    TVS(wego)
    Honda(fizzy,beat,activa,spacy vb. diğer scooterlar)
    Yamaha(bws,cygnus)
    Suzuki (an125 )
    3 kuruş fazla ver bunlardan birini al.Ben kendim çelik marka scooter kullandım resmen verdiğim paraya üzüldüğüm kadar hiç bişeye üzülmedim,kuzenim sözümü dinlemedi gitti aldı bi tane mondial scooter2.100 küsür kilometrede bi senedir bahçede yatıyo adama açmadığı masraf kalmadı en sonunda attı bi kenara duruyo öyle.İsteyen varsa resmini atabilirim kilometresiyle motor hiç bi şekilde yürümüyor.
    Kimsenin parası boşa gitmesin para kolay kazanılmıyo.Bunlara para vermeyin.Aralarında iyi olanlarda çıkabilir fakat ben olsam girmezdim bu kumara.

arkadaş hangisini tavsiye edersin.scooter olmasın.şehir dışı kullanımlı saglam ve benzini az yakan aralarından hangisini tercih ederdin sen olsan.

• Üstat sıfır scooter alıcak olsam şehir dışına falan çıkıcak olsam kymco agility alırdım büyük tekerleri var rahat uzun yolada gelir.
    Sadece şehir içi kullanıcak olsam scooter olarak fizzy 125 seçerdim.Motor gitmiyo çiğersiz ama acayip sağlam paket servisde neler yaptık fizzylere bi bilsen motor genede bakımdan bakıma servise gidiyordu.Kampanyasıda var 3.550 tl+koruma demiri hediye.Yakıtıda çok az.
    Yolun düşerse honda bayiine beyaz olanını bi incele derim.

Aklından vitesli almak geçersede tavsiyem.Tvs apache veya yamaha ybr derim.
    Bunlar artık piyasada tutulmuş motorlar.Sanırım az çok bu işin içinde olanlarda hemen hemen aynı tavsiyeleri verir.
    Tabi ben fikrimi söylüyorum önemli olan senin içine sinmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vlkndnmz -- 17 Aralık 2012; 20:33:49 >
  • forumda bir arkadaş mondial mash hakkında yazmıştı dinlen dinlen kaç arkana bakma bende motoran vento dan sonra vento sorunsuzdu 600km için performansı memnun etmedi sattım mash aldım vlkndnmz gayetiyi açıklamış çin motorlarında standart yok iyi çıkma ihtimali çok düşük .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RKS 150 NASIL MOTOR ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokiaxxx

forumda bir arkadaş mondial mash hakkında yazmıştı dinlen dinlen kaç arkana bakma bende motoran vento dan sonra vento sorunsuzdu 600km için performansı memnun etmedi sattım mash aldım vlkndnmz gayetiyi açıklamış çin motorlarında standart yok iyi çıkma ihtimali çok düşük .

çinli scooterların çoğu çağ atlamadı bence. Sizin mash nasıl?
  • mash için yazcaklarım iyi değil ne yzıkki yanımda alyanla anahtar takımı taşıyorum aynası ayda bir gevşer alalı 4 gün olmuştu yolda kaldım nedeni akünün üstündeki sigortayı tutan teneke gevşemiş 2km ittim aküsü vefat etti 2ayda topkapıdaki servis garanti kapsamında değil dedi olur ne yapalım dedim yenisini takalım peki yeni takçağınız akünün garantisi varmı dedim onunda yok dedi yağ değişiminede 45tl almışlardı kafama dank etti forumda yazılanlar dinlen dinlen kaç mondialin garantisi yok birde heryerde derken sirkecide satılan en dandik ve daha ucuzu yok 35 tl lik aküye 65tl istemeleri yokmu topkapı kaleiçindeki servise uğrayan deli olmalı demirkapıdaki motor tamircisine gittim tabiki iterek 70tl ye garantili hazel taktırdım şimdilik bir sorun yok düşen vidaları için çözümü vidacıdan aldığım yapıştırıcıyla buldum eksoz ve hava filtresinin vidaları 3 günde bir düşüyordu eli anahtar tutmayan hiç bulaşmasın servis tavuk gibi yolar yetkili servisi satılığa koydum hayırlısı bundan sonraki motorum yorumlar üzerine alıcağım 0 olarak salcano wolfs 2.el olarak ybr125 honda cbf150 olacak inş aslında yorumları okumuştum mash hakkında kullanıcı hatası sanmıştım öyleya 0 motor ne kadar kötü olsa 2 sene sorun çıkarmaması lazım halledilemiyecek şeyler değil ama ben sıfır motor alıyorum nedeni kafam rahat motora binmek garantisi var diyede kandırmasın mondial bir yeri bozulursa sirkecide parçası servisin 3/1 satılıyor alınırmı derseniz bir daha almam daha 2000km deyim neler yaşadım sorunlar ufak ama can sıkıcı amerikayı keşfe çıkmaya gerek yok keşfetmişler zaten mondial batarsa üzülmem benim gözümde dolandırıcı bir firma benim elim anahtar tutuyor ya tutmayan biri ikidebir servis e mi gidicek motor alacak arkadaşlara yardımcı olduysam ne mutlu bana kalitelisi çıkıyor olabilir oda piyango gibi aslında kyomco125 lik scooter aldığımda 3100 dü mashde 2600 katlanılamayacak bir fark değildi 1000 tl den kacarsanız çile olarak geri dönersize.

• geçmiş olsun, ben de 1500ü geçirdim driftimle nazar değmesin bir sıkıntı yaşamadım. Vida konusunda bir iki olabiliyor ama yolda bırakacak birşey olmuyor inş da olmaz. Dediğim gibi çinli scooterler da baya sorun oluyor.
  • 35.000 kmden fazla tvs apache kullandım
    ybr ve cbfle yaptığım yol rahat 200.000i geçmiştir lisede ve üniversitede part kuryelik yaptım
    Paket serviscilikde yaptım sadece kendi kullandığım spacyi ile 60.000 km yol yaptım.
    Eğer olağan masraflar dışında (zincir vs. ufak şeyler) 30.000-40.000 km arası temiz yol yapamadıysanız paranız boşa gitmiştir.
    Bu arada dostum yanlış anlama drift nasıl motordur bilmiyorum kullanmadım,iyi olabilir kötü olabilir bi fikrim yok.Ama 1.500 km de motor daha doğru dürüst açılmamıştır bile.Daha çok yeni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vlkndnmz -- 21 Aralık 2012; 0:14:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.