Benim mikrofonumun uç kısmında pembe ve yeşil uçlu iki kablo var. Bilgisayar kasasında pembeyi pembeye, yeşili yeşile taktım.Ama mikrofonumu bir türlü çalıştıramadım. Benim sesim karşı tarafa gitmiyor. Ama mikrofonda problem yok.Başka bilgisayarda çalışıyor. Bu mikrofonu nasıl çalıştıracağıııııımmmm......
sag altta saatın yanındakı ses kutusuna tıkla ordan gelışmiş secenekler ve mıkrofon ıkonunu etkınleştırmeyı dene
sag altta saatın yanındakı ses kutusuna tıkla ordan gelışmiş secenekler ve mıkrofon ıkonunu etkınleştırmeyı dene
evet seventyseven arkadaşımız doğru söylüyor.. saatin yanındaki ses kutusu var üzerine geldiğinde ses ayarı diyor. sonra ona çift tıklican. daha sonra açılan pencerede gelişmiş sekmesine tıklican. sonra özellikler de. sonra açılan minik bi pencerede kaydetme seçeneğini seç sonra altında mikrofon seçeneğini seç. sonrada tamam de .... bu kadar basit...
öncelikle onur arkadaşım dediğinden hiçbir şey anlamadım. Diğer arkadaşların dediğini de yaptım. Mikrofon yoktu özelliklerde ben açtım.Sessizdeydi onu da sildim. Hala çalışmıyor ya...
quote:
Orjinalden alıntı: mıragen
öncelikle onur arkadaşım dediğinden hiçbir şey anlamadım. Diğer arkadaşların dediğini de yaptım. Mikrofon yoktu özelliklerde ben açtım.Sessizdeydi onu da sildim. Hala çalışmıyor ya...
nasıl çalımaz yawwf?anlamadım ama neysee...ya çok saçma gelicek ama belkide o uçları yanlış yere takmış olmayasın?yinede gözatmakta fayda var kardeş..eğer yanlış yere takmamışsan bi sorun vardır o mikrofonda.!!
Ya bilgisayar kasasının arkasında hoparlör çıkış yeri var. Benim mikrofonun ucunda da pembe ve yeşil iki uç var.Kasadaki pembe ve yeşil renkli hoparlör çıkışlarına taktım.Yanlışmıyım???
hoca benimde webcamin microfon kablosu var ama microfonu yok kullanım klavuzunda öle gösteriyo nasıl oluyo o iş makinenin bi yerinde başka bi mikrofonmu var?
Gelişmiş tıkladığımda dalga cd çalar mikrofon vs.altında denge yazıyor.Sadece mikrofonun altındaki denge aktif değil.(Yeşil renk yok) Diğer dengeler aktif.Buradan kaynaklanabilirmi?
alıcı ve vericilerin de etkisi yok mu ki?
o ne demek?
ya arkadaşlar... Çalıştıramadım ben bu mikrofonu. Bana yardım edecek kimse yok mu?????
saatin yanında ses simgesine sağtık ses özelliklerin ayarla ordan ses sekmesine geç ses kaydederken+ses ayarları açılan pencerede mikronu seçili yap ve gelişmise tıkla ordan diğer denetimler yazan yerde 1 mıc boost a tik koy olmazsa diğerine koy
yyaa arkadaşlar aynı sorunu bnde ysıorm mikrafonum profesyonel sahne mıkrafonu fakat kablosunun ucu çok kalın nereye takabilirim bir bilginiz varmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme