Şimdi Ara

Bu migros neden ise almiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu sahile yakin turistik bi yerde 5m ve 3m migros olmak uzere 1 ayda 3 kere basvuru yaptim. fakat ise alinmadim.
    evet alinmamissin gayet normal ne varki bunda diyebilirsiniz.
    isin ilginc yani su ki ben surekli bu yerlerden alisveris yapiyorum ve elemanlarin cogunun ingilizce dahi bilmedigini gozlemledim (hatta dogru duzgun konusanina hic denk gelmedim)
    ve ben ileri seviye ingilizce ve orta seviye almanca bilgime ragmen hicbir sekilde donus bile alamadim.

benmi cok sanssizim, onlarmi cok sansli. anlamadim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Görüşmeye çağırdılar da mı alınmadın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Görüşmeye çağırdılar da mı alınmadın ?
    hayir cagirmadilar ama cv de belirttim bu bilgileri. ayrica buyuk.magazalar bunlar. cok eleman cikisi oluyodur.ilginc

• İleri derecede İngilizce biliyorsunuz ve 2200 TL maaşla çalışmak istiyorsunuz. İlginç doğrusu.

• İleri seviye ingilizce bilip migrosta işe girmek için bu kadar caba sarfedip ve bu vasıflara rağmen alınamamak? Söylediklerinden bir tanesi kesinlikle yalan. Bence ya ingilizceyi bilmiyorsun ya da konu CSB
  • quote:

Orijinalden alıntı: into007

İleri seviye ingilizce bilip migrosta işe girmek için bu kadar caba sarfedip ve bu vasıflara rağmen alınamamak? Söylediklerinden bir tanesi kesinlikle yalan. Bence ya ingilizceyi bilmiyorsun ya da konu CSB
    then let's continue in English? Oder ich kann spreche Deutsch? Was ist gut für dich?

niye Csb soyliyim kardesim? universite ogrencisiyim ve workandtravel icin para biriktirmem gerek. bunun icin en ideal yerlerden biri migros.

ayrica turkiye burasi. sanki iyi ingilizce bilince cok degermi gorucez?

Anlamadigim nokta neden islerine yarayan elemani almayip daha vasifsizlari aliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkArm

İleri derecede İngilizce biliyorsunuz ve 2200 TL maaşla çalışmak istiyorsunuz. İlginç doğrusu.
    ogrenciyim kardesim. su sartlarda en iyisi migros. ayrica ingilizce bilenlere sandigin kadar deger verilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D9CEE974 -- 2 Kasım 2019; 2:34:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam selam kendi memlekitinden eleman aliyorlar

bide ogrenci oldugunuz icin full time dan dolayi olabili

yastan dolayi

fotolu cv birakin belki sansiniz olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig47

hocam selam kendi memlekitinden eleman aliyorlar

bide ogrenci oldugunuz icin full time dan dolayi olabili

yastan dolayi

fotolu cv birakin belki sansiniz olur
    hocam as
    full time a da part-time a da okeyim dedim.
    ayrica cvler fotolu
    bi de kizlara ne kadar vasifsiz olurlarsa olsunlar oncelik veriyolar heralde. memleket ayrimi yapiyolarsa tam rezalet. yine de iyi niyetli dusunmek istiyorum.
    bilgi icin tskrler

• hocam en onemli seyi unutmusum is deneyimi ozellikle daha once markette calismak

cok fazla insan basvuruyor hocam gormussunuzdur zaten internetten

ben olsam ozel ders verirdim hocam ingilizceden o yolda gidin

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig47

hocam en onemli seyi unutmusum is deneyimi ozellikle daha once markette calismak

cok fazla insan basvuruyor hocam gormussunuzdur zaten internetten

ben olsam ozel ders verirdim hocam ingilizceden o yolda gidin
    onu soylemeyi unutmusum. daha onceden 2.5 yillik market m.yardimciligi deneyimim var.

suan bi baktimda cidden cok absurt bi durum.

neyse zaten migrostan umudu kestim. bu hafta farkli is alanlarina yonelecegim.

bu arada ben bir sey kaybetmedim, migros beni kaybetti

• Maybe you are don't be lucky but don't give up! You re must be doing searching job again.Maybe this time you will be gonna take the job.Maybe you should look for work in different places.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.