Şimdi Ara

Bu Metada Taşıyacak Şampiyonu Buldum (Daha Doğrusu Taşıtacak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tank metasındayız. Bizde oturup sızlanacağımıza metaya ayak uydurmak zorundayız. Açıkçası ben de bu metayı seviyorum. Kendini ninja sanan Zed'ler, Master Yi'ler artık yaşatılmıyor. Ayrıyeten meta tam bir taktik metası oldu(her ne kadar aksini söyleyecekler olsa da). ADC'ler 5 saniye ayakta kalabilirse seviniyor. ADC'si daha fazla yaşayan kazanıyor. Ben de buna yönelik jungle şampiyonları deniyordum.

Normalde tek oyunla bi şampiyon iyimiş veya kötüymüş diyen bir insan değilim. Ama tek bir veri ile meta için muhteşem bir şampiyon buldum diyebilirim: Yorick

Yorick bildiğiniz gibi toplane de oynanan bir şampiyon. Ancak bakıyorsunuz bir Cho'Gath, bir Maokai karşısında birazcık yetersiz. Hele ki mana sıkıntısı başlı başına bir dert. Ama jungle da işler değişiyor. Hayaletlere tanklatınca, ayrıyeten e skilinden gelen sustain ile hiç sıkıntı çekmeden red alıp bie gank atıp jungle dönmeye devam edebiliyorsunuz. İlk 3 maviyi almanız şart tabiki. Görkemli zafer çıkınca zaten mana sorunu pek kalmıyor. Full tank çıkmak lazım buildi.

Mobil bir şampiyon olmamasına rağmen gankleri çok etkili. En azından flash attırıyor. W skili zaten kanser edici bi slow veriyor.

Benim ana rolüm destek. Ondan dolayı korumacı şampiyonlar seçiyorum. Ultisi burada devreye giriyor. ADC'ye atıldığında muhteşem bir hasar kaynağı, ADC'nin sigortası, karşı assassinin korkulu rüyası oluyor. Takımdaki assassine atıldığında karşı takımı parçalıyor bizim assassin resmen.

Benim eyyorlamam bu kadar. Pro abilerimiz bir rehber vs. yazarlarsa okuruz illaki. Karşı çıkanlar olacaktır fikirlerime, çok doğal. Forumun amacı zaten tartışmak. Ama düzgün yorum atın tek ricam o. Forumun yaş ortalamasının düşük olduğunu biliyorum ama aileniz illaki terbiye vermiştir. Verilen terbiye boşa gitmesin

Cevaplarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.S.I. -- 28 Mayıs 2015; 17:23:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yorickle ulti attığım takım arkadaşlarım ölüp ulti aktif olunca adamların çoğu anlamıyor bekliyor öyle jeton düşünce süresi bitmiş oluyor...
    kısacası hala yorick'in ultisinin ne olduğunu bilmeyenler var...
  • Pantheon hiçbir levelda iyi gank atma potansiyeline sahip değil illa yorick oynayıp taşıtıcam diyorsanız matara+3 pot girin b atınca lanede zorlanıyorsanız barans sheild ve tanky itemlarla başlayın gerisi aynı zaten edilmeden farm yapsa yorick yeterli potansiyele ulaşıyor latede

• zedler yqsatilmiyordan sonrasini okumadim

• 4PeygamberGücündeyim kullanıcısına yanıt
    doğru söylüyor ?
  • Metada daha cok ccsi olan tanklar seciliyor ozellikle alan etkili seju ve gragas ondan dolayi cok oynaniyor ki yorick in oyle ccsi yok ama alinip oynanabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: tr-enigma

Pantheon hiçbir levelda iyi gank atma potansiyeline sahip değil illa yorick oynayıp taşıtıcam diyorsanız matara+3 pot girin b atınca lanede zorlanıyorsanız barans sheild ve tanky itemlarla başlayın gerisi aynı zaten edilmeden farm yapsa yorick yeterli potansiyele ulaşıyor latede

Barans shield yeni mi çıktı qnq

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

quote:

Orijinalden alıntı: tr-enigma

Pantheon hiçbir levelda iyi gank atma potansiyeline sahip değil illa yorick oynayıp taşıtıcam diyorsanız matara+3 pot girin b atınca lanede zorlanıyorsanız barans sheild ve tanky itemlarla başlayın gerisi aynı zaten edilmeden farm yapsa yorick yeterli potansiyele ulaşıyor latede

Barans shield yeni mi çıktı qnq

Otomatik düzeltme kontrol etmekten biktim

• Hayvani bi lane şampiyonunu jungle da oynamak ne kadar doğru tartışılır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakkr

yorickle ulti attığım takım arkadaşlarım ölüp ulti aktif olunca adamların çoğu anlamıyor bekliyor öyle jeton düşünce süresi bitmiş oluyor...

Yazdigina kendin inandin mi?

• tek atamayan adc'ler sevmiyor işte .taktik gerektirir pozisyon almak gerektirir,tank metasındanki savaşlar.
  • bi kac arkadaş 0 cc filan demis ama birtek yorick tank olmayacak ki bunun jungu var supu var onlardan 1 tanesinde bile olsa yine is yapar bence yorick lanede iyidir latedede iyidir geriye düşse bile (dusecegini sanmam) toplarlanmasi kolay bir hero bence takimina yarari dokunur heleki ultisini adcye attimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Vicdan Azabı

Tank metasındayız. Bizde oturup sızlanacağımıza metaya ayak uydurmak zorundayız. Açıkçası ben de bu metayı seviyorum. Kendini ninja sanan Zed'ler, Master Yi'ler artık yaşatılmıyor. Ayrıyeten meta tam bir taktik metası oldu(her ne kadar aksini söyleyecekler olsa da). ADC'ler 5 saniye ayakta kalabilirse seviniyor. ADC'si daha fazla yaşayan kazanıyor. Ben de buna yönelik jungle şampiyonları deniyordum.

Normalde tek oyunla bi şampiyon iyimiş veya kötüymüş diyen bir insan değilim. Ama tek bir veri ile meta için muhteşem bir şampiyon buldum diyebilirim: Yorick

Yorick bildiğiniz gibi toplane de oynanan bir şampiyon. Ancak bakıyorsunuz bir Cho'Gath, bir Maokai karşısında birazcık yetersiz. Hele ki mana sıkıntısı başlı başına bir dert. Ama jungle da işler değişiyor. Hayaletlere tanklatınca, ayrıyeten e skilinden gelen sustain ile hiç sıkıntı çekmeden red alıp bie gank atıp jungle dönmeye devam edebiliyorsunuz. İlk 3 maviyi almanız şart tabiki. Görkemli zafer çıkınca zaten mana sorunu pek kalmıyor. Full tank çıkmak lazım buildi.

Mobil bir şampiyon olmamasına rağmen gankleri çok etkili. En azından flash attırıyor. W skili zaten kanser edici bi slow veriyor.

Benim ana rolüm destek. Ondan dolayı korumacı şampiyonlar seçiyorum. Ultisi burada devreye giriyor. ADC'ye atıldığında muhteşem bir hasar kaynağı, ADC'nin sigortası, karşı assassinin korkulu rüyası oluyor. Takımdaki assassine atıldığında karşı takımı parçalıyor bizim assassin resmen.

Benim eyyorlamam bu kadar. Pro abilerimiz bir rehber vs. yazarlarsa okuruz illaki. Karşı çıkanlar olacaktır fikirlerime, çok doğal. Forumun amacı zaten tartışmak. Ama düzgün yorum atın tek ricam o. Forumun yaş ortalamasının düşük olduğunu biliyorum ama aileniz illaki terbiye vermiştir. Verilen terbiye boşa gitmesin

Cevaplarınızı bekliyorum

Dogru tespit ben de yoricki oynuyorum oyunun her safhasinda etkili lanede aci cektiriyor
    5w 1l
    Ama oynamasi biraz sikici

• Bana göre bu metada jungle için en iyi şampiyonlar sırası ile şöyledir:
    1.Sejuani
    2.Gragas
    3.Skarner
    Takım savaşlarını resmen çeviriyor bu şampiyonlar. Üstüne çöktümü bırakmayan ve beş kişiyi uzun süre tanklayabilen şampiyonlar. Bu sezon bu üçünü oynayarak Dia2 ye kadar çıktım. Sizede tavsiye ederim biraz elinizi alıştırın bu şampiyonlara.

• Vakit bulunca bi deniyeyim bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Nico Di Angelo

quote:

yorickle ulti attığım takım arkadaşlarım ölüp ulti aktif olunca adamların çoğu anlamıyor bekliyor öyle jeton düşünce süresi bitmiş oluyor...

kimseyi bir şeye inandırmak gibi bir gayem yok, ben olanı söyledim, arkadaşım.
  • Ya yorick efsane soloda kolay kolay zorlanmıyorsunda tflerde napıcağmı bilemiyorum. benim buildim göz yaşını çıktıktan sonra trinity muramana ve tank kasıyorum. Soloda yeterli oluyor ama sanki tfde yeterli etkiyi veremiyorum gibi hissediyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nico Di Angelo

quote:

kimseyi bir şeye inandırmak gibi bir gayem yok, ben olanı söyledim, arkadaşım.

Hangi ligdesin?

• Denenebilir ama bence top lane de çok daha etkili olur. Lane safhasında 1e1'de yorick in karşısında durabilen hero yok gibi bişey.

• O değilde soloq da %56 win rate oraniyla 1.olan Swain niye turnuvalarda oynanmıyor ?
    Ultisini acınca canını fulluyosun rakibi yaklastırmayan bir e si var w su alan etkili stun tek sorunu mana niye oynanmıyor? Top ta tanklara karsı cok rahat kasıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.