Şimdi Ara

Bu Mercedes reklamı gerçek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar bu araç burda gerçekten takla atıyo mu yoksa yalan mı??

• SLS onu yapamaz belki Enzo.

Hep denemek istediğim bişeydir rahat makas atılır
  • Aklımda yanlış kalmadıysa F1 araçlarıda oluşan downforce nedeniyle bu araçların bir tünelde tavana asılı gidebileceği söylenmişti (yada bir yerde okumuştum) hatta eski yarışlardan birinde bir apex çıkışında (sanırım Çin'deki bir yarıştı) F1 aracı yarattığı bu etkiden dolayı apex'teki mazgal kapağını vakumlar gibi söküp atmıştı..Ama tabi SLS bunu yapabilir mi,sanmam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

Aklımda yanlış kalmadıysa F1 araçlarıda oluşan downforce nedeniyle bu araçların bir tünelde tavana asılı gidebileceği söylenmişti (yada bir yerde okumuştum) hatta eski yarışlardan birinde bir apex çıkışında (sanırım Çin'deki bir yarıştı) F1 aracı yarattığı bu etkiden dolayı apex'teki mazgal kapağını vakumlar gibi söküp atmıştı..Ama tabi SLS bunu yapabilir mi,sanmam..

onu bende biliyorum hatta slyvester stallone'un bir filmi vardı f1 pilotu olduğu orada da bununla ilgili bir sahne vardı..
  • Formula 1 araclari belli bir hizda ters sekilde gidebilir. SLS de yapabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Ehrmantraut

quote:

Aklımda yanlış kalmadıysa F1 araçlarıda oluşan downforce nedeniyle bu araçların bir tünelde tavana asılı gidebileceği söylenmişti (yada bir yerde okumuştum) hatta eski yarışlardan birinde bir apex çıkışında (sanırım Çin'deki bir yarıştı) F1 aracı yarattığı bu etkiden dolayı apex'teki mazgal kapağını vakumlar gibi söküp atmıştı..Ama tabi SLS bunu yapabilir mi,sanmam..

onu bende biliyorum hatta slyvester stallone'un bir filmi vardı f1 pilotu olduğu orada da bununla ilgili bir sahne vardı..

Bu dediğiniz olayı geçen gün mythbusters da izledim. Yeni bölüm müydü tekrar mıydı bilmiyorum. Aynı sizin dediğiniz olayı f1 aracıyla denediler. Sonuç başarısız. Kapak dengesiz bir şekilde yarım yada 1 santim falan oynadı ama yerinden bile çıkmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: BenTugay

quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Ehrmantraut

quote:

Bu dediğiniz olayı geçen gün mythbusters da izledim. Yeni bölüm müydü tekrar mıydı bilmiyorum. Aynı sizin dediğiniz olayı f1 aracıyla denediler. Sonuç başarısız. Kapak dengesiz bir şekilde yarım yada 1 santim falan oynadı ama yerinden bile çıkmadı.

orasını bilemem ama filmde görmüştüm rocky balboanında tek f1 filmi vardır heralde... digiturkte izlemiştim sanki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    Bu Fiorino ne güzel bişi ya
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O filmi az çok bende hatırlıyorum ama mythbusters da izledikten sonra olayın pek bi espirisii kalmadı
  • Reklam pek gerçekçi gelmedi bana
  • Yapar yapamaz bilemem de, reklamın gerçek olmadığı kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Reklam pek gerçekçi gelmedi bana

+1 Üfürmüşler
  • Volvo kamyon reklamıyla kapışırlar.

• Bunca emek bunca masraf bunca inceleme bunca mühendis bunca hesaplama bu kadar insan boş yere ya gerçek olur mu

Edit Forumda bu reklam ile ilgile yeteri kadar teorik bilgi var.İsteyen arkadaşlar araştırıp bulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 30 Aralık 2013; 15:01:34 >

• Olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fizik kurallarına göre mümkün ama video fake. itfaiye ekibi o kadar yakın beklemez araç geçecek yere. güvenlik önlemlerine ters adamların. ayrıca bu reklamın üzerine tanımam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpgg -- 30 Aralık 2013; 15:46:37 >

• İp var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.