Şimdi Ara

Bu matematiği nasıl anlarım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sizi böyle alalım: https://forum.donanimhaber.com/tyt-ayt-ydt--f615

• laplasyen kullanıcısına yanıt
    Konu gösterimden kalkmış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _.Burak._ _ kullanıcısına yanıt

ne konusu hocam forum linki o çıkmadıysa ana sayfadan eğitim ve sınavlar kısmından tyt-ayt kısmına girin, orada açın konunuzu yardımcı olurlar.

• _.Burak._ _ kullanıcısına yanıt

MSÜ'ye girip askeri okullara da girebilirsin aslında. 300 puan çok zor değil bence

• Bende senin gibiydim eskiden ilk olarak bu matematik ne b*kuma yarayacak anca sınavda kullanırım başka işe yaramaz kafasıyla girme ev anahtarında evinin kapısını açmaktan başka bir b*ka yaramıyor ama senin barınmanı sağlayacak yerin kilidini açıyor matematikte öyle eğer iyi şekilde yaparsan tyt de 30 ayt de 30 hatta daha fazla yapsan min 60 soru ve mat bilmeyene fark atacaksın istediğin üniyi kazanabileceksin iyi eğitim alacaksın bide biraz irade işi sol elle yazı yazamıyorum ben mat yapamam diyende vardır kafası çorba olup hala matematik yapmaya uğraşanda vardır

Matematiği halletmek için ilkten temeli atman lazım ne kadar biliyon bilmiyom ama toplama çıkarma çarpma bölme bilmiyorsan ilkten bunları öğren sonra temel kavramlar başla öyle öyle git illa sıkılacaksın ama bir zamandan sonra zevkli olmaya başlıyor mesela ben 12 yim 11 de mattan 20 alırdım Çarpanlara ayırma bile bilmezdim temel kavramlar bile sonra mayısta mat çalışmaya başladım şuan diziler konusunu işliyor hoca ben limite çalışıyorum evde temelimde oldu okuldada matematikte sınavdan 90 aldım arkadaşlarım sorularını bana soruyor hani derler ya matematik zeka işi eee ben mayıs ayından önce g*rizekalıydım da mayıstan sonra mucize olarak zeki olup mat mı hallettim hemen hayır bunlar hep emek isteyen şeyler sende azimli olursan bir gün başaracaksın sonra diyeceksin ki bumuymuş matematik

Soruları çözerken zormuş kafam basmadı bırakayım falan deme hmm acaba neyi göremedim yada unuttum de birgün halloluyor bu matematik ama üstünde kafa yorman lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• S. Et zaten üniversite okumak bir şeye yaramıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçel hayatta, nasıl kullanıldığını öğren.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.