Bilgisayar ses cızırtı sorunu
Bilgisayarımda batarya yok fişe takılı kullanıyorum, masadan kaldırmak için bilgisayarı fişinden çekip kaldırmıştım. Bir hafta sonra tekrardan fişe takıp açtığımda caps lock tuşu 5 uzun 3 kısa şeklinde yanıp söndü. Internetten çözümlere baktığımda kapatıp fişten çekip geri takın diyorlardı denedim ve sorun çözüldü ama bu sefer de sesler cızırtılı gelmeye başladı. Bilgisayara format attım başta sorun yoktu tüm driverları güncellemeleri yükledim yine sorun yoktu herşey halledince bir tane oyun yükledim ve seslerde çok hafif bozulmalar başladı. Yatmadan önce Bf1 i yükledim ve açmadan kapatıp yattım ama bu sabah ses sorunu geri gelmiş. Sorun ne ve nasıl çözebilirim? Ses hem kulaklıkta hem hoparlörde cızırtılı o yüzden donanımsal arıza olduğunu sanmıyorum.
Xiaomi 14T pro mu xiaomi redmi note 14 pro mu?
Uzun yıllar kullandığım redmi note 8 pro telefonum arızalar vermeye başladığı için telefonumu değiştirmeye karar verdim. Bu iki model arasında kaldım sizce hangisi daha mantıklı ve neden? Pek mobil oyun oynamam genelde sosyal medya kullanırım fotoğraf çekmeyi severim okulum evime uzak o yüzden uzun süre ev dışında kalıyorum ve telefonumu şarj edemiyorum bu yüzden şarjının da uzun süre dayanması gerek. Siz hangisini önerirsiniz? Nedenleri ile açıklar mısınız?
Bu matematiği nasıl anlarım?
|
Fifa 19 oyuncu overall
|
Nasıl verimli ders çalışabilirim?
|
MİUİ 12.5 ne zaman gelecek?
|
Reddit post atamıyorum?
A5 ile fotoğraf çıkartma
|
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 49)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0