Bildirim
Bu marka bilen kullannan varmi ? (Hitachi)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
üretim vestel olabilir. TeknoSeyir
Japonların sevgilisi Vestel :) Toshiba, Hitachi, Sharp, JVC, Bush(AOC), Alba, Panasonic, Philips Vestelin faal olarak odm(oem) üretimlerini yaptığı - Teknoseyirhttps://teknoseyir.com/durum/637598
-
Hocam vestel turkiyenin markasi mi ? Bunu cunku rum tarafinda buldum . Orda fiyatlar daha ucuz ve degisik marka cok.
f&u diye marka bile var ilk kez duydugum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türk hocam. Manisa da devasa tesis var Vestel City diye aratırsanız görürsünüz. Birçok marka orada ürettiriyor ürünlerini.quote:
Orijinalden alıntı: dogan107
Hocam vestel turkiyenin markasi mi ? Bunu cunku rum tarafinda buldum . Orda fiyatlar daha ucuz ve degisik marka cok.
f&u diye marka bile var ilk kez duydugum
Ek olarak nettflix den film izlliyorsanız dts olsun, hdr de olsa iyi olur.
Panele dikkat edin. koyacağınız yerden kenarlardan izleme imkanı varsa ips panel alın. Ama sadece tv nin karşısında izlenecekse Va panel, ips den daha iyi görüntü verir ama yanlardan bakınca va panelde renkler beyaza kaçar, izleyen için çileye dönüşür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 9 Mart 2019; 0:15:53 > -
Bunun turk olmasina imkan yok ama rumlar ambargo uyguluyor turk mallarina. 😁
Performansi nedjr kullanan varmidir ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X