Şimdi Ara

Bu Ligden Kimler Geçip Gitmedi ki (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlamıyorum her maç kaybeden taraf yıllardır geleneği bozmadan konu açıp teknik direktör istifa 3-4 maç oldu şimdi fatih hoca 2 maç önce aykut şimdi samet

Sen git ispanyayı çalıştır,ne olursa olsun şampiyon yap 4 sene başında dur fenerbahçe'den kovul :
    http://www.sabah.com.tr/Spor/2009/06/02/aragones_kovuldu

En Sevdiğim isim FRANK RİJKAARD

Sen 2 kez yılın menajeri ol,messi'den ''ona çok şey borçluyum o olmasa şuan olmıyabilirdim.'' övgünü al,dünya devi barçadan galatasaray'a gel kovul , Kusura bakmayın ama şimdi ki futbolcuları rijkaard versek bi fark olmaz ilk 8 haftada şu kadar puan topladı hemen kovmalıyız

http://www.haberciniz.biz/galatasarayda-rijkaard-kovuldu-fatih-terim-geliyor-son-dakika-haberi-913169h.htm Rijkaard eminim istemiyordu o kadar taraftar baskı yaptı, yönetim kovdu dediler en sonunda bu oldu

Kod Adı : Bernd Schuster

Küçümsenen getafeyi geldiği sene copa del rey'de final oynat, real madrid'den yakın takibe alın takıma git sneijder robben madride kazandır her ne olursa olsun madrid bu adamı boşuna istemedi taraftar baskısı falan derken oda uçup gitsin

KOD ADI : Vicente Del Bosque

Real madrid'i çalıştır bir anda kendini beşiktaşta bul, başarısız oldu yolla ulan hangi ara uyum sorununu atlattık hangi ara yıldız geldide bomladınız herifi, şimdi ki halinide görüyoruz zaten

• Schuster başkaydı bambaşka. O zamanki Beşiktaş aklıma geldikçe gözlerim doluyor resmen. Şu takımn başına Milne'den sonra gelen en iyi hocaydı ama değeri bilinmedi.

Sayesinde Nobreli, Erhan Güvenli, Hakan Arıkanlı halimizle bile cidden lig standartlarının çok üstünde oyun oynuyorduk. Hala boşta sanırım, bir sürpriz olsa da gelse şu takımın başına.

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Schuster başkaydı bambaşka. O zamanki Beşiktaş aklıma geldikçe gözlerim doluyor resmen. Şu takımn başına Milne'den sonra gelen en iyi hocaydı ama değeri bilinmedi.

Sayesinde Nobreli, Erhan Güvenli, Hakan Arıkanlı halimizle bile cidden lig standartlarının çok üstünde oyun oynuyorduk. Hala boşta sanırım, bir sürpriz olsa da gelse şu takımın başına.

Adam gelip bu ulkede 60'ların futbolu oynanıyo dediğinde herife yapmadığımızı bırakmamıştık halbuki adam haklıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    adam gibi adam fabio bilica
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

o zamanlar şusteri taraftar da sevmiyordu şimdi noldu da seviliyor.

Gidince değerini anladılar.
    schuster geri gelsin diyen arkadaşlar; bir adamı ana avrat söverek istifaya çağırıp hangi yüzle tekrar geri gelmesini istiyorsunuz?
    schuster gelmeyecek, lucescu gelmeyecek, yolladığımız hiç bir hoca gelmeyecek. gelse bile başımızdaki sözde futbol profesörleri 3-4 yenilgiden sonra tekrar istifaya çağıracak, tekrar ana avrat sövecek. sonuç? gene hüsran, gene başarısızlık.

bu taraftar ahmet dursun, seba gitsin diyerek süleyman seba'yı yollayan, yıldırım demirören'i başkan yapan taraftar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kesin ayrılacak mı ss’li
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Schuster

The Sopranos - Sons of Anarchy - The Wire - True Blood - Game of Thrones - Chuck - Spartacus - The Walking Dead
  • Ülkemizdeki taraftar yapısı nedeniyle hiç bir zaman başarılı olamayacağız. Insanlar herşeyi eleştiriyor ama yapıcı eleştiri 0. Hep yıkıcı eleştiri yapılıyor. Bir oyuncu 2-3 maç süper performans gösterince ses yok bir maçta 2 hata yapsa yerin dibine sokuluyor.

• Şuster bir daha gelsin mi deseler istemem, Şuster dönemi kesinlikle başı güzel filmin sonu kötü olması gibiydi. Harika oynattı takımı tamam fakat istikrarlı değildik. Giderken bende düşündüm fakat kiev hakikaten 8 yenecek takım değildi
    * 87 Modifiye Kartal * Alçak Amortisör * 5+1 Subwoofer * İmitasyon Altın Zincir * Düşük Bel Diesel 501 * 162 Adet Turkish Undergraund Rap Mp3 * Freebag * Köpek Öldüren Redboys Parfum * Egos Jöle *
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forza Beşiktaş

schusteri yd yollamadı bizim çok bilgili futbol profesörü taraftarımız yolladı.
    schuster geri gelsin diyen arkadaşlar; bir adamı ana avrat söverek istifaya çağırıp hangi yüzle tekrar geri gelmesini istiyorsunuz?
    schuster gelmeyecek, lucescu gelmeyecek, yolladığımız hiç bir hoca gelmeyecek. gelse bile başımızdaki sözde futbol profesörleri 3-4 yenilgiden sonra tekrar istifaya çağıracak, tekrar ana avrat sövecek. sonuç? gene hüsran, gene başarısızlık.

bu taraftar ahmet dursun, seba gitsin diyerek süleyman seba'yı yollayan, yıldırım demirören'i başkan yapan taraftar.

Yazdığının her harfine katılıyorum hocam

• Üçününde bir ortak noktası var. Hepsi İspanyol menşeili. Yani genelleme yaparsak, İspanyollar bu ligde ya başarılı olamıyorlar, ya da taktik, teknik görüşleri uyum sağlamıyor.
    FRIENDS Arrow / Blue Mountain State / Breaking Bad / Chuck / Da Vinci's Demons / Game of Thrones / Gossip Girl / House M.D. / How I Met Your Mother / Lost / Misfits / Prison Break / Shameless / Sherlock / Siberia / Skins / Spartacus / Supernatural / The Big Bang Theory / The Walking Dead / Black Sails / Vikings / House of Cards / American Horror Story / Dexter / The 100 / The Oz
  •  Bu Ligden Kimler Geçip Gitmedi ki (SS'li)

Saçlarını taramadığı için eleştirilen adam. Bence onun gibisi gelmedi. Bizde kalsaydı keşke.

• Yazın Van Gaal Beşiktaş'ta haberi çıkınca yine birkaç kişi vardı başarılı olamaz para ister diye, ben adım gibi eminim ki o adam şuanki futboldan kat kat daha iyi oynatırdı.

#8VELİ KAVLAK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gooner

Yazın Van Gaal Beşiktaş'ta haberi çıkınca yine birkaç kişi vardı başarılı olamaz para ister diye, ben adım gibi eminim ki o adam şuanki futboldan kat kat daha iyi oynatırdı.

Eldeki futbolcularla Mourinho bile bir şey yapamaz.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.