Şimdi Ara

Bu Lap Top Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DELL INSPIRON 6400 CORE 2 DUO T5600 1.83GHZ 1024MB 120GB 15.4" TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR CS11 + YANINDA SAMSUNG DIGIMAX S500 FOTOĞRAF MAKİNESİ HEDİYELİ !!!

# Inspiron™ 6400 CS11 (3713)
    # "Intel® Core 2 Duo İşlemci T5600 (1.83GHz, 2MB L2 cache, 667 Mhz. FSB)"
    # Intel® 945PM chipset
    # Dell™ Wireless 1390 802.11b/g
    # Windows XP Home TR
    # "15.4"" WXGA TFT Parlak LCD 1280x800 Çözünürlük"
    # 1024MB DDR2 533Mhz (2x512)
    # 120GB 5400rpm SATA
    # ATI MOBILITY™ Radeon™ X1400 256MB
    # DVD-RW Sürücü
    # Bluetooth
    # MS-Sound uyumlu ses kartı, stereo hoparlör
    # 56K faks-modem, 10/100 ethernet
    # "S-Video çıkışı, IEEE1394 5-1 Kart Okuyucu, 4xUSB 2.0 port"
    # Türkçe Q Klavye, Touchpad Mouse
    # 6 Hücreli Li-Ion pil
    # 2.8kg
    # 2 yıl garantili
    # "EDU TİME''DAN 20 SAAT EĞİTİM HEDİYELİ 3 AY F-SECURE ANTİVİRÜS PAKETİ ÇANTA HEDİYELİ"

Bu Lap Top Nasıl?

Bu Lap Top Nasıl?

• DELL i boşver HP ye bak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

DELL i boşver HP ye bak.

katılamıcam dostum sana arkadaşın düşündüğü laptoptan bende almayı düşünüyorum.ya da onun bi üst modelini yani 6400 tr 11 modelini alcam.çok fazla araştırdım kendisi de araştırsın iyice sonunda kendisi de görcektir ki dell in gerçekten iyi bi laptop olduğunu.dell mi hp mi diye sorsalar kesinlikle dell derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim_995
    quote:

DELL i boşver HP ye bak.

katılamıcam dostum sana arkadaşın düşündüğü laptoptan bende almayı düşünüyorum.ya da onun bi üst modelini yani 6400 tr 11 modelini alcam.çok fazla araştırdım kendisi de araştırsın iyice sonunda kendisi de görcektir ki dell in gerçekten iyi bi laptop olduğunu.dell mi hp mi diye sorsalar kesinlikle dell derim

O notebook un farkı işlemcisinin T7200 2.0 GHZ olması öyle değil mi?

Ha bi de DVD-RW yok sadece optik DVD okuyucu var!

Başka ne farkı var onun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissYou -- 5 Ocak 2007; 22:45:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

quote:

quote:

DELL i boşver HP ye bak.

Başka ne farkı var onun?

doğru dostum başka hiç bi farkı yokalırsam dell 6400cs 11 ya da tr 11 modelini alcam.12 taksitle alacağım için fiyatlar daha da uygun olursa 2 hafta içinde tr 11 modelini de alabilirim ayrıca acer 5635 wlmı modeliyle de ilgileniyorum.ikisinden birini alcam ama dell suan daha ağır basıyo

• quote:

quote:

quote:

quote:

DELL i boşver HP ye bak.

Başka ne farkı var onun?

doğru dostum başka hiç bi farkı yokalırsam dell 6400cs 11 ya da tr 11 modelini alcam.12 taksitle alacağım için fiyatlar daha da uygun olursa 2 hafta içinde tr 11 modelini de alabilirim ayrıca acer 5635 wlmı modeliyle de ilgileniyorum.ikisinden birini alcam ama dell suan daha ağır basıyo

Yaw ben Lap Top lardan fazla anlamam ama bu ekran çözünürlüğü 1280x800 nasıl oluyo yani yaw bi garip durmaz mı sanki?

Benim biraz düşüğüme geldi ama?

• dostum çogu laptoplar 1280x1200 çözünürlüktedir zaten ne garipliği olabilir ki cillop gibi görüntü sunar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    top 10'da master
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

dostum çogu laptoplar 1280x1200 çözünürlüktedir zaten ne garipliği olabilir ki cillop gibi görüntü sunar

Çoğu lap top lar 1280x1024 çözünürlükse bu niye 1280x800?

Ben biraz daha araştırıyım ama bu baya iyi bi şeye benziyor!

• benim aldığım Dell cs-11 de lcd bozuk çıktı iade ettim ama makinanın performansı ve kalitesine diyeceğim yok
  • kullanıyorum tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker_inside
    benim aldığım Dell cs-11 de lcd bozuk çıktı iade ettim ama makinanın performansı ve kalitesine diyeceğim yok

Yani bu dediğin benim ilk başta verdiğim laptop öyle değil mi?

LCD mi bozuk çıktı?

Ne gibi bi arızası vardı?

Gönderdin ne kadar sürede bozuk olmayanını iade ettiler?

Makinenin performansına diyeceğim yok demişsin?

Nasıl çok mu iyi?

Şimdi gördüm kocaman bi topic var!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissYou -- 5 Ocak 2007; 23:14:11 >
  • quote:

quote:

dostum çogu laptoplar 1280x1200 çözünürlüktedir zaten ne garipliği olabilir ki cillop gibi görüntü sunar

Çoğu lap top lar 1280x1024 çözünürlükse bu niye 1280x800?

Ben biraz daha araştırıyım ama bu baya iyi bi şeye benziyor!

farkettiysen bende yanlış yazmışım hızlı yazarken dikkatsizliğime gelmiş. 1280x800 yazmak istemiştim.Dediğim gibi çogu laptoplar bu çözünürlüktedir iyi akşamlar

• quote:

quote:

benim aldığım Dell cs-11 de lcd bozuk çıktı iade ettim ama makinanın performansı ve kalitesine diyeceğim yok

LCD mi bozuk çıktı?

Nasıl çok mu iyi?

Lcd sinde dalgalanma vardı sürücü formata rağmen düzelmedi yeni yolladım ama yaklaşık 2 hafta kullandım performans olarak gerçekten iyi ekran kartı bence tatmin edecek düzeyde kasa ve klavye kaliteli ses çıkışı yüksek ama benim şansıma lcd problemli çıktı yenisi gelmedi daha yeni yolladım çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 4 Ocak 2007; 23:28:30 >

• quote:

quote:

quote:

LCD mi bozuk çıktı?

Nasıl çok mu iyi?

Lcd sinde dalgalanma vardı sürücü formata rağmen düzelmedi yeni yolladım ama yaklaşık 2 hafta kullandım performans olarak gerçekten iyi ekran kartı bence tatmin edecek düzeyde kasa ve klavye kaliteli ama benim şansıma lcd problemli çıktı yenisi gelmedi daha yeni yolladım çünkü

HOCAM DENEME FIRSATI OLMADI MI LCD SİNİ?AYRICA BİLİYOSAN ÖLÜ PİKSEL in NE DEMEK OLDUGUNU AÇIKLARSAN SEVİNİRİM.ÇÜNKÜ ALIRKEN BUNU KONTROLDEN GEÇİRMEMİZ GEREKTİĞİNİ DUYDUM GEÇMİŞ OLSUN ŞANSIZLIK SENİ BULMUŞ

• internetten aldığım için deneme fırsatı olmadı

ölü piksel pikselin transistörünün yanması sonucu işlevini kaybetmesidir yani ekranda sabit bir noktanın kalmasıdır.Bu bir tanede olabilir birden fazlada genelde 3 ölü pikselden sonra değişim yapıyor firmalar garantide Ölü piksel test programları ile bakabilirsin veya ekranı tek renk(kırmızı.sarı.beyaz vs.) yaparak kontrol edebilirsin

Bildiğim kadarıyla Dell tek ölü piksel garantisi vermiyor ama internetten alırsan hiçbir mazeret belirtmeden 7 gün içinde iade veya değişim yaptırabilirsin

Dell kaliteli markadır bundan önce 120L kullandım hiçbir sorun çıkarmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 4 Ocak 2007; 23:39:35 >
  • quote:

internetten aldığım için deneme fırsatı olmadı

ölü piksel pikselin transistörünün yanması sonucu işlevini kaybetmesidir yani ekranda sabit bir noktanın kalmasıdır.Bu bir tanede olabilir birden fazlada genelde 3 ölü pikselden sonra değişim yapıyor firmalar garantide Ölü piksel test programları ile bakabilirsin veya ekranı tek renk(kırmızı.sarı.beyaz vs.) yaparak kontrol edebilirsin

Bildiğim kadarıyla Dell tek ölü piksel garantisi vermiyor ama internetten alırsan hiçbir mazeret belirtmeden 7 gün içinde iade veya değişim yaptırabilirsin

Dell kaliteli markadır bundan önce 120L kullandım hiçbir sorun çıkarmadı

eyw hocam saolasın yorumun için faydalı oldu.bişi sorayım bi dell kullanıcısı olarak sana.Ne zamandır araştırıyorum en sonda 2 laptop arasında kaldım.dell 6400 tr 11 ve acer 5635 wlmı.sence hangisi daha uygun nedenleriyle açıklarsan sevinirim
    şimdiden saolasın

• arkadaşlar kimse konuyla ilgili yorum yapmamış bende boşuna konu açmak istemiyorum.

bu laptop teknosada samsung s500 ile birlikte 2300 ytl civarlarında satıyorlar. arkadaşıma alıcaz ve foto mak aynısı bende var çok memnunum. sizce bu paraya ikisi de değer mi? tek öğrenmek istediğim bu.

teşekkürler
  • ben bu makinenin 80 gb olanını 2300 e falan aldım eylül ayında..tabi mecburen teknosadan aldım seçenek yoktu başka...usb bellek verdiler yanında saolsunlarşimdi yanında foto makinelisini 2300 e veriyolar..performans falan güzel bi sorunda çıkarmadı.hiç düşünmeden alın derim.
  • guzel makine hocam
    DeLL de saglam markadir
    icin rahat olsun imkanin varsa al derim islemcisi ve ekran karti baya iyi
  • Dell kullananlar gayet memnun kalıyor. Özelliklerine de bakarsak, zaten ekran kartı da paylaşımsız sanırım, iyi bir laptop bence değer o fiyata..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.