Şimdi Ara

bu lamba powerbankle yanar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bisikletime lamba arıyorum.evde 2 tane powerbank var.
    birini çıkışı 5v 1.8a
    diğeri 5v 1a

acaba güçlü ışık veren şu lambayı powerbanklerde denesem sorun çıkarmı.???? lamba güçlü ışıkta 2A akım çekiyor.

http://www.aliexpress.com/store/product/CREE-XML-T6-5V-USB-LED-Bike-Bicycle-Light-3-Modes-1200LM-With-2-O-rings/300938_1901995988.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyken -- 23 Şubat 2015; 20:31:40 >

• Powerbanklar yüksek akım verebilir ancak uzun süre kullanımda nasıl bir tepki verir işte o kalitesine bağlı. Şunu tahmin ediyorum 1a olan büyük ihtimalle 2a çekmek istediğinizde korumaya geçip kapanacak ve iş görmeyecek, 1.8a olan ise çalışacak ancak çıkış katı ısınacak kaliteli ise sorun çıkmayacak, çin işi kalitesiz bir şey ise uzun vadede zarar görecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyyyyy

Powerbanklar yüksek akım verebilir ancak uzun süre kullanımda nasıl bir tepki verir işte o kalitesine bağlı. Şunu tahmin ediyorum 1a olan büyük ihtimalle 2a çekmek istediğinizde korumaya geçip kapanacak ve iş görmeyecek, 1.8a olan ise çalışacak ancak çıkış katı ısınacak kaliteli ise sorun çıkmayacak, çin işi kalitesiz bir şey ise uzun vadede zarar görecek...

hocam birşey daha merak ediyorum? bu denli akım çeken bir lambayı usb yapmalarının sebebi nedir? bildigim kadarıyla usb aletler en fazla 500ma akım veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

quote:

Orijinalden alıntı: mustyyyyy

Powerbanklar yüksek akım verebilir ancak uzun süre kullanımda nasıl bir tepki verir işte o kalitesine bağlı. Şunu tahmin ediyorum 1a olan büyük ihtimalle 2a çekmek istediğinizde korumaya geçip kapanacak ve iş görmeyecek, 1.8a olan ise çalışacak ancak çıkış katı ısınacak kaliteli ise sorun çıkmayacak, çin işi kalitesiz bir şey ise uzun vadede zarar görecek...

hocam birşey daha merak ediyorum? bu denli akım çeken bir lambayı usb yapmalarının sebebi nedir? bildigim kadarıyla usb aletler en fazla 500ma akım veriyor.

Bilgisayar üzerindeki portlar evet 500mah akım verebiliyor ama bu bisiklet için üretildiğine göre aynı sizin düşündüğünüz gibi güçlü powerbanklar için tasarlanmıştır. Yani içinde 18650 tip li-ion pilleri olan ve yüksek akım verebilen cihazlarla çalışmaya uygundur...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.